Mozesz grac w co chcesz. Obrót liczy sie tylko na slotach.tylko sloty.. więc jak ktoś gra na innych grach ten juz nic nie wyplaci?
Aha tzn ze bardziej wierzysz ludziom z fb niz supportowi ?? ????Katherina mi napisała na live chacie, że moge wypłacić całą wygraną oprócz kwoty bonusu. ktoś to może potwierdzić?
Oprócz tego depozyt przed wypłatą.
nieraz tak ???? bo zdarzają sie w tych supportach nierozgarnieci ludzie, którzy nie potrafią pomóc, zdarzało mi sie to juz 3 razy w tak dobrym buku jak bet365.Aha tzn ze bardziej wierzysz ludziom z fb niz supportowi ?? ????
musisz obrócić 30x na slotach, przed wypłatą.nieraz tak ???? bo zdarzają sie w tych supportach nierozgarnieci ludzie, którzy nie potrafią pomóc, zdarzało mi sie to juz 3 razy w tak dobrym buku jak bet365.
Czyli jak ugram 500euro to moge wszystko wyplacic (no nie wszystko tylko 480) ? wygląda aż za dobrze :spokodfhgfh:
Sprecyzowałeś że pytasz o max wypłate z TEGO właśnie bonusa?ja zapytałem jeszcze raz o max wypłate to mi odpisała "9000 per month" ????
jest jakiś ryzykant?
Zleciłem 120 Euro-> 100 + depozyt na Mb. Myślę, że w najgorszym razie choć depozyt zwrócą;] Troszkę rozmów na lc odbyłem i stwierdzam, że wszyscy są niesamowicie zakręceni ale do 5 dni powinienem dostać kasę.
tak , sprecyzowałem. pytałem juz na LC 3 różnych osób i każda mi odpisuje, że można wyplacac ile sie chce. już sam nie wiem.Sprecyzowałeś że pytasz o max wypłate z TEGO właśnie bonusa?