M
78
michal89216
Użytkownik
Uwaga na zmiany w Winmasters! Kiedyś przysyłali maile o anulowaniu zakładu, dziś anulowali mi 4(!) zakłady, których kursy przesunęły się na ich niekorzyść i żadnego powiadomienia.
Ja czekałem ( aż końcu nadszedł ten czas ) że usuneli Skrill'a z opcji wpłat, ale w wypłatach dalej widniej opcja Skrill'a. Próbowałem zobaczyć te przelewy ale wyskakuje błąd. Jeśli już bym się zdecydował na wpłatę to tym Trustly, na dole strony mają tą opcje wpisaną, ale już we wpłatach nie.Czy ktos probowal w ostatnim czasie depozytu za pomoca przelewy24 lub przelewu bankowego i mu sie to udalo?
Wystarczy przeczytać regulamin gdzie jest zapisane że mają 72h na wysłanie kasy od zgłoszenia wypłaty.jawnie walą jana z wypłatami . kiedyś do 6h pieniądze, teraz 50h i cisza.
A wpłata paysafecard a wypłata skrillem przejdzie ?Przelewy24 nie działają.
Mnie tam trzymały jedynie azjany na rożne bo nigdzie nie mogłem znaleźć czegoś ciekawego tak trochę bet365 przypominałmi przysylali oferty reload, a po wplacie stwierdzili ze wyslali przez przypadek ????
juz im podziekowalem za gre, kursy bez rewelacji to jeszcze te reloady cos ratowaly.
Problem to jest ale z wpłatą :dOstrzegam przed wpłatami do tego bukmachera. Mają poważne problemy z wypłatami. Kontakt też słaby, są lepsze firmy do grania.