>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WIMBLEDON - typy i analizy!

Status
Zamknięty.
bekas 1

bekas

Użytkownik
który z tych typów niżej jest najpewniejszy?

Roddick, Andy - Udomchoke, Danai 1 1,04
Federer, Roger - DEL Potro, Juan Martin 1 1,03
Jankovic, Jelena - Gajdosova, Jarmila 1 1,05
Molik, Alicia - Williams, Serena 2 1,08
Meusburger, Yvonne - Mauresmo, Amelie 2 1,04

S 112

staruch

Użytkownik

Ja bym nie stawiał na siostrzyczki Wiliams

koneser 339

koneser

Użytkownik

witam to mój 1 post na tym forum, jestem tu goscinnie, patrze jak i co... fajne forum... typy oczywiscie wejdą ale kurs śmieszny, albo zagrac to naprawde grubo albo zero sensu, pozdrawiam, moze temacik sobie tu strzele... czesc :spokodfhgfh:

drago 108

drago

Użytkownik
Granville, L - Bammer, S - 2
1.23

Bammer, czyli rewelacja tego sezonu podejmuje zawodniczkę, która niegdyś przegrywała z naszą Martą Domachowską. Bammer jest na tyle wszechstronna, że właściwie żadna nawierzchnia jej nie jest groźna. Granville od paru sezonów nie gra na najwyższym poziomie i wygrana z mocno otyłą Wozniak nie jest niczym specjalnym. Kurs powyżej 1.1, więc można grać.
Zagrałem ją w 3/4 kartkach wydawała się chyba najpewniejszym typem z kursem powyżej 1.10 u kobiet a tu... BEZ WALKI PRZY SERWISIE Granville. Co się w ogóle z nią stało, nie wierze, zeby oddała tak łatwo ten mecz :| Jakaś kontuzja?

M 0

michalpa87

Użytkownik
Gratulacje !!!
Ale zauważ, że w tym temacie podajemy raczej swoje typy na przyszłe mecze Wimbledonu i wspólnie je komentujemy, a nie chwalimy się wygranymi kuponami...

volky 0

volky

Użytkownik
A ja pomyślałem sobie o progresji na przegraną jednego z liderów turnieju.

Nadal, Rafael v Eschauer, Werner 1.01 15.00
Youzhny, Mikhail v Simon, Gilles 1.166 4.50
Baghdatis, Marcos v Devilder, Nicolas 1.035 12.00
Federera
Granie za grosze to mało sensowne rozwiązanie ..... ale granie tym sposobem myśle że może być zyskowne. Jeszcze dorzuce do tego babki
Henin-Hardenne, Justine
Williams, Serena
Sharapova, Maria

Próbował ktoś ? A może kogoś polecacie z tej siódemki ?

rookie91 0

rookie91

Użytkownik
No to postanowiłem też coś napisać ;P

Monfils G.-Vliegen K. 1.42 ✅

Obaj pierwszą rundę przeszli dość gładko pokonując rywali 3:0. Ich przed Wimbledonowe wyniki nie porażają bo obaj najlepiej czują się na clay&#39;u, na trawie jednak stawiam na Monfilsa, myślę że jego umiejętności oraz przebojowość wezmą górę nad Vliegenem ... typuje 3-1 dla Gael&#39;a

Canas G.-Mirnyi M. 1.94 ⛔

Canas ma świetny sezon, na clay&#39;u grał bardzo dobrze, czego nie można powiedzieć o Mrnyi&#39;m, lecz Wimbledon to jak wiadomo trawa i dlatego jako faworyta w tym meczu typuję Max&#39;a. Jest stworzony do tej nawieżchni, potężny dysponujący bardzo silnym serwisem ( jak wiadomo serwis na trawie to 50% sukcesu ), stosuje często efety(/o)wną akcję serv&amp;volley. Na trawie pokonał min. Blake&#39;a.

Radwanska A.-Muller M. 1.32 ✅

Tego meczu chyba zbytnio analizować nie muszę powiem tyle, że Aga przegrała z niemką w tym roku więc po tym jak miazgę zrobiła z Pironkovej, nadszedł czas by sie odegrać i zrobić miazgę z Muller ... ;)

manafluid 0

manafluid

Użytkownik
Ja dzisiaj zagralem za 140 na : Chakvetadze, Ivanovic, Youzhny, Djokovic, Hantuchova, Mauresmo, Nadal oraz A. Bondarenko. Zostaly jeszcze mecze Nadala i Mauresmo ;)

udało sie wygrana 298 zł ✅ :spokodfhgfh:

beau 1

beau

Forum VIP
Drugi raz wklejasz screeny kuponów w tym dziale nie rozumiesz że jest to niedozwolone??Ten gość zasłużył na warna.

Gusto mój post też usuń ;-)

manafluid 0

manafluid

Użytkownik
Drugi raz wklejasz screeny kuponów w tym dziale nie rozumiesz że jest to niedozwolone??Ten gość zasłużył na warna.

Gusto mój post też usuń ;-)
Uzytkownik na wczesniejszy stronach takze dal linki do kuponow i jego post nie zostal usuniety.

Na dzis polecam taki kupon zagrac.
Williams S. - Sequera M.
Typ - Typ: 1 1,02
Henin J. - Vesnina E.
Typ - Typ: 1 1,01
Schnyder P. - Bondarenko A.
Typ - Typ: 2 1,80
Jankovic J. - Safarova L.
Typ - Typ: 1 1,10
Chakvetadze A. - Krajicek M.
Typ - Typ: 1 1,20
Mauresmo A. - Santangelo M.
Sharapova M. - Sugiyama A.
Typ - Typ: 1 1,05
Roddick A. - Verdasco F.
Federer R. - Safin M.
Typ - Typ: 1 1,02
Djokovic N. - Kiefer N.
Typ - Typ: 1 1,15
Tsonga J.-W. - Lopez F.
Typ - Typ: 1 1,70

Całkowity kurs 6,20

gusto 695

gusto

Forum VIP
Nic nie usunę i nie dam ostrzeżenia ale od teraz nie chwalcie się kuponami z kursami śmiesznie niskimi. Każdy kto ma kapitał może grać tzw. pewniaków i zarabiać na bukach. Jeżeli traficie jakąś niespodziankę z kursem powyżej 3, wtedy mozecie się pochwalić. Poza tym jest to temat przede wszystkim do typów i analiz więc nie podawajcie także suchych typów.

Niestety spieszę się do pracy i nie napiszę analiz, może ktoś z Was opisze te mecze. Ja wybrałem na dzisiaj 8 spotkań z ładnymi kursami:

T.Haas-D.Tursunov ATP Wimbledon, deble 1 1,70 29.06.2007 13:10
F.Gonzalez-J.Tipsarevic ATP Wimbledon, deble 1 1,35 29.06.2007 14:05
J.W.Tsonga-F.Lopez ATP Wimbledon, deble 1 1,60 29.06.2007 14:30
J.Blake-J.C.Ferrero ATP Wimbledon, deble 1 1,24 29.06.2007 15:10
A.Bondarenko-P.Schnyder WTA Wimbledon, deble 1 1,78 29.06.2007 12:05
D.Hantuchova-K.Srebotnik WTA Wimbledon, deble 1 1,18 29.06.2007 13:10
S.Peer-M.Bartoli WTA Wimbledon, deble 1 1,55 29.06.2007 13:10
M.Hingis-L.Granville WTA Wimbledon, deble 1 1,18 29.06.2007 15:00
ten dopisek deble to jakaś pomyłka betgun, bo dopiero wrzucili te zakłady heh

kursy z betgun

Typy oparte na obserwacjach gry danych zawodników w tym turnieju.

Na jutro będą analizki. Powodzenia na trawie! ????

manafluid 0

manafluid

Użytkownik
D.Hantuchova-K.Srebotnik WTA Wimbledon, deble 1 1,18 29.06.2007 13:10
S.Peer-M.Bartoli WTA Wimbledon, deble 1 1,55 29.06.2007 13:10
M.Hingis-L.Granville WTA Wimbledon, deble 1 1,18 29.06.2007 15:00

kursy z BetGun

Typy oparte na obserwacjach gry danych zawodników w tym turnieju.

Na jutro będą analizki. Powodzenia na trawie! ????
Tych 3 ostatnich bym nie obstawial, bo moze zdarzyc sie niespodzianka :]

hewitt_1 0

hewitt_1

Użytkownik
HAAS - TURSUNOV &lt;1&gt; 1,70

Dzisiaj na kortach angielskiego Wimbledonu dojdzie do spotkania 3 rundy pomiedzy Niemcem Tommym Haasem a Rosjaninem Dimitrim Tursunovem. Zaczne od Niemca, ktory wrocił do gry po kontuzji i gra w Anglii bardzo dobrze. W dwoch dotychczas rozegranych spotkaniach nie stracił nawet seta, pozatym dysponuje bardzo dobrym serwisem w ostatnim swoim meczu z Czechem Zibem zaserwował 20 asow w 3 setach to robi wrazenie. Musze przyznac, ze obserwowałem to spotkanie i Tommy gral w nim na duzej swiezoscia pozatym jego jednoreczny backhand to grozna bron. Jego przeciwnikiem dzisiaj bedzie grozny Tursunov, ktory potrafi grac na trawie.i w tym roku to potwierdza w dotychczas rozegranych 10 spotkaniach wygral 8. Na Wimbedonie w drodze do 3 rundy dosyc łatwo wygrał w 4 setach z Almagro i Berrerem. Jednak porownujac umiejetnosci techniczne obu tenistow, fourhand jak i backhand wyraznie przemawiaja za Niemcem. Konczac podam statystyke spotkan H2H, w ktorej prowadzi Haas 3-1 i mysle, ze dzisiaj poraz kolejny wygra.

P 0

ptr

Użytkownik
W pojedynku Peer - Bartoli ja stawiam jednak na Marion. Ostatnio jest ona naprawde w dobrej formie, w dwoch czerwcowych turniejach na trawie doszla do 1/2 finalu, gdzie odpadala dopiero po meczach z Henin i Sharapova. Sadze, ze sprawi dzis niespodzianke i pokona wyzej notowana tenisistke z Izraela...

PS. Przy okazji witam wszystkich forumowiczow ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom