Ja bym nie stawiał na siostrzyczki Wiliamsktóry z tych typów niżej jest najpewniejszy?
Roddick, Andy - Udomchoke, Danai 1 1,04
Federer, Roger - DEL Potro, Juan Martin 1 1,03
Jankovic, Jelena - Gajdosova, Jarmila 1 1,05
Molik, Alicia - Williams, Serena 2 1,08
Meusburger, Yvonne - Mauresmo, Amelie 2 1,04
witam to mój 1 post na tym forum, jestem tu goscinnie, patrze jak i co... fajne forum... typy oczywiscie wejdą ale kurs śmieszny, albo zagrac to naprawde grubo albo zero sensu, pozdrawiam, moze temacik sobie tu strzele... czesc :spokodfhgfh:który z tych typów niżej jest najpewniejszy?
Roddick, Andy - Udomchoke, Danai 1 1,04
Federer, Roger - DEL Potro, Juan Martin 1 1,03
Jankovic, Jelena - Gajdosova, Jarmila 1 1,05
Molik, Alicia - Williams, Serena 2 1,08
Meusburger, Yvonne - Mauresmo, Amelie 2 1,04
Zagrałem ją w 3/4 kartkach wydawała się chyba najpewniejszym typem z kursem powyżej 1.10 u kobiet a tu... BEZ WALKI PRZY SERWISIE Granville. Co się w ogóle z nią stało, nie wierze, zeby oddała tak łatwo ten mecz :| Jakaś kontuzja?Granville, L - Bammer, S - 2
1.23
Bammer, czyli rewelacja tego sezonu podejmuje zawodniczkę, która niegdyś przegrywała z naszą Martą Domachowską. Bammer jest na tyle wszechstronna, że właściwie żadna nawierzchnia jej nie jest groźna. Granville od paru sezonów nie gra na najwyższym poziomie i wygrana z mocno otyłą Wozniak nie jest niczym specjalnym. Kurs powyżej 1.1, więc można grać.
Komu gratulujesz?? :-?Gratulacje !!!
Ale zauważ, że w tym temacie podajemy raczej swoje typy na przyszłe mecze Wimbledonu i wspólnie je komentujemy, a nie chwalimy się wygranymi kuponami...
Był tutaj kupon zamieszczony od któregoś z użytkownika forum, ale został usunięty, gdyż był nie potrzebny.Komu gratulujesz??
To moje 2 kupony byly, na czysto 1470 zł do przoduKomu gratulujesz?? :-?Gratulacje !!!
Ale zauważ, że w tym temacie podajemy raczej swoje typy na przyszłe mecze Wimbledonu i wspólnie je komentujemy, a nie chwalimy się wygranymi kuponami...
Uzytkownik na wczesniejszy stronach takze dal linki do kuponow i jego post nie zostal usuniety.Drugi raz wklejasz screeny kuponów w tym dziale nie rozumiesz że jest to niedozwolone??Ten gość zasłużył na warna.
Gusto mój post też usuń ;-)
Tych 3 ostatnich bym nie obstawial, bo moze zdarzyc sie niespodzianka :]D.Hantuchova-K.Srebotnik WTA Wimbledon, deble 1 1,18 29.06.2007 13:10
S.Peer-M.Bartoli WTA Wimbledon, deble 1 1,55 29.06.2007 13:10
M.Hingis-L.Granville WTA Wimbledon, deble 1 1,18 29.06.2007 15:00
kursy z BetGun
Typy oparte na obserwacjach gry danych zawodników w tym turnieju.
Na jutro będą analizki. Powodzenia na trawie! ????