>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Wimbledon '14 - turniej główny kobiet

Status
Zamknięty.
tie-break 7,2K

tie-break

Użytkownik
Wozniacki Caroline-Broady Naomi 2 handicap +6.5 gemów, Bet365 1.80

6:3, 6:2 ⛔⛔⛔brakło gema,kolejny raz WTA mnie pogoniło

Święto lasu,ponieważ zawitałem do działu WTA,nikt mi nie odpowiedział na powyższe pytanie,także postanowiłem zaryzykować. Najpierw zajmę się &quot;Karolajn&quot; czyli zawodniczka, która moim zdaniem jest najbardziej nie zasłużoną tenisistką która była na 1 miejscu rankingu,a w chwili obecnej plasuje się na 16 miejscu. Przed Rolland Gaross rozstała się z jakimś tam swoim narzeczonym,golfistą co skutkowało odpadnięcie od razu w pierwszej rundzie. Wozniacki później opamiętała się po sprawach sercowych i rozpoczęła sezon na trawie od półfinału w Eastbourne, pokonała po drodze Stosur 2:1, Stephens 2:0, Giorgi 2:1 i odpadła z Kerber po prowadzeniu w pierwszym secie 2:1. Na Wimbledonie bez większych problemów pokonała Peer 6:3, 6:0. Caroline potrafi grać na trawie,pokazały to ostatnie dnie oraz bilans ogólny 30/14,lecz na Wimbledonie najdalej doszła do drugiej rundy. Jej przeciwniczką będzie Naomi Broady, 163 rakieta kobiecego tenisa. Naomi jest Brytyjką także gra u siebie i publikę będzie mieć za sobą. Jak to mieszkanka tych wysp, na trawie również ma doświadczanie ponieważ 31/35. Broady gra tutaj dzięki łasce organizatorom czyli dzikiej karcie i już to wykorzystała ponieważ pokonała faworyzowaną Babos 2:6, 7:6, 6:0. Naomi mierzy 189 cm wzrostu,czyli należy do jednych z najwyższych zawodniczek w kobiecym świecie,a co za tym idzie na trawie to wielki atut. Wiem,że w kobiecym tenisie jest znaczna różnica niż w męskim jeśli chodzi o rankingi,tutaj często 150 miejsc nie robi wielkiej różnicy. Wiadomo, Karolina to wspaniała defensora...ale uważam,że na swojej ziemi Naomi powalczy i ugra 6 gemów!!! MECZ MNIEJ WIĘCEJ O 19:40

el-bet 109

el-bet

Użytkownik
Klara Koukalova -vs- Madison Keys TYP:2 @1.384 (Pinnacle Sports)✅
Nie lubię się powtarzać, ale w tym przypadku inaczej się nie da. Młoda Madison jest stworzona do gry na trawie. Potężny serwis i potężny forehand to wymarzona kombinacja na tej specyficznej nawierzchni. Wygrana w Eastbourne tylko doda jej skrzydeł. Prognozuje, że może daleko zajść w tym roku na trawiastych kortach Wimbledonu. Wczoraj kurs był 1.408 i spada. Dla mnie pewniak.

Otrzymane punkty reputacji: +1
noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Ivanovic – Zheng over 19 gems @ 1,97 [MarathonBet]
Bilans h2h 2-2, na trawie 1-0 dla Zheng. Wszystkie spotkania rozgrywane były kilka lat temu, dlatego podchodzę do tego sceptycznie.
Ivanovic w tym sezonie na trawie ma imponujący bilans 6-0, nie straciła nawet seta w żadnym spotkaniu. Myślę jednak, że dziś czeka ją najtrudniejszy pojedynek.
Zheng to sprytnie grająca zawodniczka, która lubi grac na trawie. W przeszłości dochodziła nawet do półfinału Wimbledonu! Ma także świetny bilans spotkań na trawie w tym roku (5-1). Moim zdaniem miała trudniejsze rywalki, niż Ivanovic.
Widzę tutaj naprawdę ciekawie zapowiadający się mecz. w którym zdarzyć może się wszystko. Jak dla mnie śmieszna linia gemowa i biorę ją w ciemno.

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Ana Konjuh wygra wimbledon @ 501 Bet365
O tym ze Konjuh to bardzo duzy talent wiedzialem juz duzo wczesniej ale to co wczoraj zobaczylem w jej wykonaniu to byla poprostu miazgal. Chorwatka bardzo dobrze czuje sie na tej naweirzchnii. Wczoraj zaserwowala az 18 asow co na kobiecy tenis jest iscie Isnerowskim osiagnieciem. Wickmayer wydawalo sie ze ja pocisnie w 3 secie ale dostala runa z 2-0 na 2-6. Konjuh mega winnery , i bardzo duzo ilosc wygrwyajacych returnow co bedzie rowneiz kopalnia pkt w nastepnych jej meczach. Kurs nieadewaktywny do ryzyka. 16 lat ? no malo ale taka Sharapova wygrywala Wimbledon w wieku 17 lat. Chorwatka napewno ma niemniej talentu a moze i nawet wiecej ???? Wozniacki w kolejne rundzie j i Li Na tez mnie jakos nie przekonuje ktora przy wyeliminowaniu Dunki powinna byc kolejna rywalka chorwatki. Dalej nie wybiegam w przyszlosc. z Taka gra to Konjuh moze rozwalic kazdego. Kurs poprostu kosmos!

kontekst 1,3K

kontekst

Ococho?
w hp wiele osób wrzuca do taśm Angelique więc rzeknę słowem jak ja to widzę. Radwańska na poczatku spotkania mówi &#39; co ja mam robić :?: &#39; czy cos w ten deseń - nie grała całkowicie niczego co przypominałoby grę w tenisa. A potrafiła urwać gemy Kerber i to nie swoje a przełamania, gdy Ula olała całkiem spotkanie i zaczęła grać obojętnie to wychodziły jej returny i grą z beckhendu zaczęła trafiać dosłownie przed Kerber, która gubiła się strasznie w tym co grała do tego doszły błędy własne i spotkanie już nie miało poziomy marnego, a płyty chodnikowej.
Watson wczoraj oglądałem w deblu z Bouchard przeciwko Barty/Dell i można śmiało powiedzieć, ze jak na samą siebie (Gienka stała jak słup i nie robiła nic, wychodziły jej 2 może 3 zagrania na 10) seta 2giego przegrały właśnie przez błędy Gienki, Watson mocno biła od linii do linii, a i przy siatce była bardzo groźna. Dla mnie z 4 zawodniczek na korcie - pomimo, że faworytem były dla mnie Barty/Dell zdecydowanie najlepsza była Watson. Pokazala to czego oczekuję w sumie od zawodniczki. Jezeli dziś zagra momentami wczoraj, a Kerber nic nie poprawi w swej grze to na moje powinna wygrać, a bukmacherzy rankingiem wystawili te kursy..
Kerber A. - Watson H. Watson H. wygra @3.25 MarathonBet ⛔

Ponadto nie grałbym Bouchard na podbicie kursów i Keys też.
E;
ale w na stępnej rundzie chyba też będę grał porażkę Watson, nie grała ona nic specjalnego - problemem była Watson, która autowała ok 5 piłek przy swoim gemie, w ogóle wczuta w kort nie byla. Więc set który osiągnęła to i tak sporo było.

B 0

blefx

Użytkownik
Cetkovska P. - Cornet A.
Szybko coś wyskrobię, bo zaraz mecz się rozpoczyna. Niezłe kursy na Czeszkę i chętnie pogram w jej kierunku. Cornet wyżej w rankingu, ostatnie spotkania obiecujące - szczególnie to z Kerber. Francuzka jednak w moich oczach nie wygląda na tenisistkę, która na trawie coś może ugrać i na moje w tym roku znów zakończy szybko epizod z Wimbledonem. Bilans mówi sam za siebie. Cetkovska nieźle sobie radzi, ten sezon, jak i poprzedni całkiem dobre w wykonaniu Petry. Oczywiście te wygrane nie są takie obiecujące, często zdarza się siąść Czeszce, ale koniec końców to ona schodzi zwycięsko z kortu. Walczak jest, na trawie grać potrafi, mocny serwis i uderzenie. W ostatnim spotkaniu pierwsze podanie tylko 65%, ale zazwyczaj sięga 70-75%. Spodziewam się wyrównanego spotkania, ale przy takim kursie wolę iść w stronę Czeszki, która szanse ma na wygraną, i to spore.
Cetkovska P. | 2.57 Pinnacle

leebo 236

leebo

Użytkownik
Soler-Espinoza +6,5 - Bouchard 1.80 bet365
Prawde mowiac nie wiem, dlaczego Kanadyjka jest tak znaczna faworytka. Hiszpanka jest tutaj under-dogiem, kurs 8.00 robi wrazenie. Zacznijmy od tego, ze obie panie nie sa mistrzyniami gry na trawie. Najwieksza zaleta Eugenie jest z pewnoscia bardzo agresywny return, ktory odczuly juz zawodniczki z topu podczas Rolanda Garrosa. Ale tutaj nie return, a serwis bedzie wg mnie glownym czynnikiem do zwyciestwa. Serwis i to niekoniecznie mocny, ciety, duzo slice-ow i skrotow, to jest potezna bron na trawie. Prawde mowiac nie przypominam sobie, zeby Bouchard grala jakos swietnie slicem. Handicap 6,5 gema powinien zostac spokojnie przez Soler-Espinoze pokryty.

lukas1958 412

lukas1958

Użytkownik
Dyscyplina: Tenis, WTA Wimbledon

3:6, 5:7 ⛔
Spotkanie: Karolina Pliskova - Sabine Lisicki
Typ: 1
Kurs: 3,40
Data i godzina: 26.06.2014 16:00
Bukmacher: bet365
Analiza:​

Zapraszam na spotkanie 1/32 finału, 128 edycji turnieju Wielkiego Szlema - Wimbledon rozgrywanego na kortach trawiastych w angielskim Londynie, pomiędzy Karoliną Pliskovą a Sabine Lisicki. Sabine Lisicki (WTA 19) rok temu doszła w Londynie aż do finału, więc gra pod olbrzymią presją obrony ogromnej ilości punktów. Na początek rozbiła Julię Glushko, ale już w II rundzie może ją czekać niełatwy mecz z Karoliną Pliskovą (WTA 50). Czeszka, tak jak Niemka, dysponuje potężnym serwisem i bardzo dobrym returnem, ale ma więcej do zaoferowania jeśli chodzi o rozwiązania techniczne. W tym roku obie zawodniczki mierzyły się na korcie ziemnym w Madrycie i tam w trzech setach lepsza była Lisicki. Pliskova w ostatnich miesiącach mocno poprawiła swój tenis - osiągnęła dwa finały oraz doszła do III rundy dużego turnieju w Indian Wells. Lisicki ciągle miała problemy z kontuzjami i do Wimbledonu zdołała w tym roku wygrać zaledwie osiem meczów. Ciężko jej będzie wiele zwojować w Londynie, bo nie jest w odpowiednim rytmie meczowym. Moim zdaniem Niemka już w II rundzie przegra z Pliskova. Rozpoczęcie meczu planowane jest na godzinę 16:00.

4:6, 4:6 ⛔
Spotkanie: Donna Vekic - Vera Zvonareva
Typ: over 2.5 seta
Kurs: 2,50
Data i godzina: 26.06.2014 16:30

Zapraszam na spotkanie 1/32 finału, 128 edycji turnieju Wielkiego Szlema - Wimbledon rozgrywanego na kortach trawiastych w angielskim Londynie, pomiędzy Donną Vekic a Verą Zvonarevą. Vera Zwonariowa (WTA 566) w I rundzie stoczyła trzysetową batalię z reprezentantką gospodarzy Tarą Moore. Mecz ten był rozgrywany w ciągu dwóch dni, bo jednego dnia został przerwany z powodu zapadających ciemności. Rosjanka w 2010 roku doszła w Londynie do finału, a tym razem gra tutaj dzięki dzikiej karcie otrzymanej od organizatorów. Donna Vekić (WTA 87) w I rundzie wyeliminowała w trzech setach Robertę Vinci. 17-letnia Chorwatka w tym roku zdobyła tytuł w Kuala Lumpur, a może się jeszcze pochwalić dwoma finałami, z których jeden osiągnęła przed rokiem na trawie w Birmingham. Utalentowana Vekić coraz śmielej sobie poczyna w głównym cyklu, ale gra jeszcze falami, stąd wiele w jej wykonaniu trzysetowych meczów. Zwonariowa wcale nie musi być dla niej łatwą rywalką. Rosjance brakuje ogrania, ale stać ją na pokazanie trochę dobrego tenisa. Proponuję więc stawiać na over setowy. Rozpoczęcie meczu planowane jest na godzinę 16:30.

6:4, 7:5 ✅ ✅ ✅
Spotkanie: Belinda Bencic - Victoria Duval
Typ: 1
Kurs: 1,73
Data i godzina: 26.06.2014 18:00
Bukmacher: sportingbet

Zapraszam na spotkanie 1/32 finału, 128 edycji turnieju Wielkiego Szlema - Wimbledon rozgrywanego na kortach trawiastych w angielskim Londynie, pomiędzy Belindą Bencic a Victorią Duval. Belinda Bencić (WTA 71) przed Wimbledonem doszła do II rundy w Birmingham oraz przeszła eliminacje w Eastbourne. W Londynie na początek pokonała w trzech setach Magdalenę Rybarikovą. Kolejną rywalką 17-letniej Szwajcarki będzie starsza o dwa lata, kalendarzowo, Victoria Duval (WTA 114). Amerykanka przed Wimbledonem jako kwalifikantka doszła do II rundy w Birmingham. W All England Club w I rundzie wyeliminowała w trzech setach Soranę Cirsteę. Amerykanka najbardziej znana jest póki co z pokonania Samanthy Stosur w I rundzie ubiegłorocznego US Open. Bencić w kwietniu w Charleston osiągnęła swój pierwszy półfinał w głównym cyklu. Moim zdaniem to ona będzie górą w konfrontacji dwóch utalentowanych tenisistek. Szwajcarka dzięki dobrym wynikom w kwietniu zadebiutowała w Top 100 rankingu i od tamtej pory utrzymuje równy poziom (przeszła kwalifikacje do turniejów rangi Premier w Madrycie, Rzymie i Eastbourne). W Rzymie doszła do II rundy po zwycięstwie nad Anastazją Pawluczenkową i urwała seta Flavii Pennetcie. Bencić rok temu triumfowała w juniorskim Rolandzie Garrosie i Wimbledonie. Teraz ma szanse awansować do III rundy Wimbledonu wśród profesjonalistek. Rozpoczęcie meczu planowane jest na godzinę 18:00.

ganador1988 845

ganador1988

Użytkownik
Nie potrafie zrozumiec fenomenu Lisicki ,caly sezon gra jak amatorka ,odpada w kazdym turnieju z duzo nizej notowanymi zawodniczkami ,w kazdym meczu psychika dziecka ,bardzo latwo ja zlamac a przychodzi jeden turniej w roku Wimbledon to gra meksyk ,serwuje as za asem ,jest twarda na korcie ,nie widac w jej oczach obledu ,czuje sie mega pewnie i ogrywa najlepsze ,bardzo dziwny przypadek,warto w przyszlym roku wziasc pod uwage ze Lisicki bedzie zapogramowana glownie na Wimbledon i zarobic na jej potknieciach.Nie ma takiej zawodniczki w czolowce

tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Wimbledon:
Suarez Navarro 1.57 Bet365✅
Beck +1.5 sets 1.73 Unibet⛔
Tomljanovic +1.5 sets 1.61 Unibet⛔

WTA - SINGIEL: Wimbledon (Wielka Brytania), trawiasta

Shuai Peng - Lauren Davis

Typ. Davis 1.73 Pinnacle Sports⛔...​

Mam nadzieję, że od jutra wkroczę na zwycięski tor, bo póki co wygląda to bardzo słabo i Wimbledon zamiast przynosić zyski, to przynosi spore straty, ale nie ma co się poddawać, tylko walczyć do samego końca, nawet w takiej dyscyplinie jak tenis WTA. Wybrałem spotkanie doświadczonej Chinki z młodziutką Amerykanką, dla której można powiedzieć to początek kariery w najwyższym szczeblu rozgrywek, a mimo tego już jest nieco wyżej w rankingu od swojej rywalki. Davis w tym rokou notuje przyzwoite wyniki, zwłaszcza na twardych nawierzchniach, które preferuje. Mimo niewielkiego wzrostu, niespełna 160cm, Amerykanka gra bardzo agresywnie i powinna być skazywana na porażkę, mimo tego potrafi walczyć z najlepszymi. Jesli chodzi o trawę to od 9 czerwca, gdzie zaczeła przygodę z tą nawierzchnią, rozegrała do dzisiaj 11 spotkań, czyli tylko 6 dni odpoczynku, więc niewiele. Jednak pomimo tego, nie widać zupełnie zmęczenie w poczynaniach Davis w Londynie. Wczoraj wygrana bez najmniejszych kłopotów z wyżej notowaną Penettą w dwóch setach, wcześniej tylko dwie porażki, z Ivanovic w Birmingham i z rodaczką Keys w Eastbourne, która w ostatnim czasie prezentuje wyborną formę. Pokonywałą za to Errani, Hantuchovą, czy właśnie Pennette widać, że zaklimatyzowała się dobrze na trawię i bardzo odpowiada jej ta nawierzchnia. Jutro moim zdaniem powinna poradzić sobie z Peng, która nie prezentuje ostatnio nic nadzwyczajnego i jest słabszą zawodniczką od Włoszki. W tym roku oprócz finału w Shenzen, jednak to był sam poczatek sezonu, grała poniżej swojego poziomu. Przed Wimbledonem też słabiutko, w Paryzu porażka w 1 rundzie, w Eastbourne to samo i porażka z Vesniną, w Londynie juz wygląda to nieco lepiej, bo wygrana z Konta, jednak po męczarniach, pokonana Kirilenko, jednak ta zawodniczka nie grała sporo czasu i dopiero wraca do swojej optymalnej formy. Chinka nie prezentuję nic nadzwyczajnego, czym mogłaby zaskoczyć jutro Amerykankę. Obie preferują szybsze nawierzchnie, jednak stawiam jutro na rozpędzoną Davis, tak jak mówiłem rozegrała juz w tym miesiącu sporo spotkań na trawie, bilans bardzo dobry bo 9:2 i porażki tylko z mocnymi rywalkami, jest w rytmie meczowym, forma po jej stronie i wszystko wskazuje na łatwą wygrana w jutrzejszym spotkaniu Davis, jeśli zagra podobnie jak ostatnio, jestem spokojny o wynik, Chinka tanio skóry nie sprzeda, ale to będzie za mało na Amerykankę.

Otrzymane punkty reputacji: +18
lukas1958 412

lukas1958

Użytkownik

6:2, 6:0 (14 gemów) ✅ ✅ ✅
Spotkanie: Agnieszka Radwańska - Michelle Larcher De Brito
Typ: under 18.5 gema
Kurs: 2,04
Data i godzina: 27.06.2014 15:00
Bukmacher: unibet

Zapraszam na spotkanie 1/16 finału, 128 edycji turnieju Wielkiego Szlema - Wimbledon rozgrywanego na kortach trawiastych w angielskim Londynie, pomiędzy Agnieszką Radwańską a Michelle Larcher De Brito. Agnieszka Radwańska (WTA 4) w poprzednich rundach wyeliminowała Andreeę Mitu i Casey Dellacquę, tracąc łącznie siedem gemów. Michelle Larcher de Brito (WTA 102) po trzysetowych bojach pokonała Swietłanę Kuzniecową i Jarmilę Gajdosovą. W 2008 roku mająca wtedy 15 lat Portugalka pokonała Radwańską w Miami. Teraz krakowianka otrzyma szansę rewanżu na swojej ulubionej trawie. Larcher de Brito rok temu wyeliminowała w Londynie samą Marię Szarapową, jednak później przegrała z Karin Knapp. Portugalka ma dwa zwycięstwa nad gwiazdami kobiecego tenisa, ale jej wyniki turniejowe są dosyć ubogie. Po raz trzeci zagra w III rundzie wielkoszlemowego turnieju, ale w ćwierćfinale w głównym cyklu grała do tej pory tylko raz (Taszkent 2008). Gra ona bardzo agresywny tenis z głębi kortu, ale jest surowa pod względem techniczna. Odpowiadająca na agresję technicznym kunsztem Radwańska nie powinna tym razem dać się zaskoczyć Larcher de Brito. Krakowianka na trawie czuje się zbyt pewnie, by przegrać z zawodniczką tak niepoukładaną pod względem taktycznym. Stawiam na under gemowy. Rozpoczęcie meczu planowane jest na godzinę 15:00.

4:6, 2:6 ✅ ✅ ✅
Spotkanie: Dominika Cibulkova - Lucie Safarova
Typ: 2
Kurs: 2,20
Data i godzina: 27.06.2014 16:00

Zapraszam na spotkanie 1/16 finału, 128 edycji turnieju Wielkiego Szlema - Wimbledon rozgrywanego na kortach trawiastych w angielskim Londynie, pomiędzy Dominiką Cibulkovą a Lucie Safarovą. Dominika Cibulkova (WTA 10) w meczu otwarcia oddała trzy gemy Aleksandrze Wozniak, ale w II rundzie męczyła się z Alison van Uytvanck. Słowaczka przegrywała z Belgijką 2:5 w III secie, by wygrać 8:6. Lucie Safarova (WTA 23) w ostatnim czasie gorzej gra w turniejach przed tymi wielkoszlemowymi, ale później spisuje się całkiem dobrze w tych dużych turniejach. W tegorocznych Rolandzie Garrosie doszła do IV rundy i jest to jej najlepszy wynik w imprezie tej rangi od czasu Rolanda Garrosa 2007. W Londynie bez straty seta wyeliminowała Julię Goerges oraz Polonę Hercog i po raz pierwszy od 2007 roku zagra w III rundzie Wimbledonu. Czeszka nie jest bez szans na pierwszy w karierze awans do IV rundy w All England Club. Cibulkova w ostatnich miesiącach nie błyszczy. W Wimbledonie raz udało się jej dojść do ćwierćfinału (2011), ale po za tym III runda to było jej maksimum w tej imprezie. Słowaczka wygrała wszystkie trzy dotychczasowe mecze z Safarovą, w tym cztery lata temu w I rundzie Wimbledonu. Moim zdaniem jednak tym razem lepsza będzie leworęczna Czeszka, która gdy uruchomi swój potężny serwis i forhendowy topspin, również na trawie może być groźna. Rozpoczęcie meczu planowane jest na godzinę 16:00.

0:6, 6:3, 6:3 ⛔
Spotkanie: Shuai Peng - Lauren Davis
Typ: 2
Kurs: 1,73
Data i godzina: 27.06.2014 14:00
Bukmacher: sportingbet

Zapraszam na spotkanie 1/16 finału, 128 edycji turnieju Wielkiego Szlema - Wimbledon rozgrywanego na kortach trawiastych w angielskim Londynie, pomiędzy Shuai Peng a Lauren Davis. Lauren Davis (WTA 55) w poprzednich rundach bez straty seta wyeliminowała Alisę Klejbanową i Flavię Pennettę. Amerykanka od początku roku pokazuje, że drzemią w niej duże możliwości. Rozpoczęła od ćwierćfinału w Auckland i II rundy w Sydney, a później doszła do III rundy Australian Open i IV rundy w Indian Wells. W tej ostatniej imprezie pokonała Wiktorię Azarenkę. Po słabszym okresie na kortach ziemnych, na trawie Davis znów prezentuje wysoki poziom. Osiągnęła III rundę w Birmingham i ćwierćfinał w Eastbourne. Teraz po raz pierwszy zagra w III rundzie Wimbledon, a to nie musi być dla niej koniec. Shuai Peng (WTA 61) w I rundzie męczyła się z Johanną Kontą, a w II łatwo pokonała Marię Kirilenko. Chinka powalczy teraz o wyrównanie swojego najlepszego rezultatu w Londynie z 2011 i 2012 roku. Mecz z Davis będzie dla niej poważnym testem, bo jednak Kirilenko po kontuzji nie jest jeszcze w najwyższej formie i świetny mecz ze Sloane Stephens to było wszystko na co było ją stać. Davis przez cały rok prezentuje równy poziom, a Peng gra co najwyżej średnio. Rozpoczęła od finału w Shenzhen, ale później osiągnęła jeszcze tylko ćwierćfinały w Pattaya City i Marrakeszu oraz III rundę w Charleston. Moim zdaniem to Davis będzie się cieszyć z awansu do IV rundy. Rozpoczęcie meczu planowane jest na godzinę 14:00.
ja pierdole rozliczaj te swoje typy a najlepiej to wcale nie pisz

maximus88 trochę kultury osobistej przy ocenianiu analiz by Ci nie zaszkodziło...

Otrzymane punkty reputacji: +14
roch 19

roch

Użytkownik
Larcher de Brito M. - A.Radwańska

W tym meczu gram przeciwko Agnieszce. Polka jest mocna na trawie, ale Portugalka też nie odstaje.Rok temu Larcher odprawiła z kwitkiem Rosjanke Szarapową. Myśle że łatwo meczu nie odda Polce. Typuję +1,5 seta na Larcher po kursie 2.60.

ganador1988 845

ganador1988

Użytkownik
Petra Kvitova -Venus Williams

win Venus Williams 2.75 5/10
over 2.5 set 2.37 8/10 ✅✅

Z dzisiejszej oferty wybralem spotkanie pomiedzy Czeszka Petra Kvitova trumfatorke tego turnieju z roku 2011 a Amerykanka Venus Williams 5 krotna trumfatorke Wimbledonu.Kursy troche przesadzone na doswiadczona Amerykankemoim zdaniem powinny byc maks 2.20 fakt ze Venus nie gra jak za dawnych lat ale potrafi byc wciaz grozna i ma przeblyski calkiem fajnej gry przekonalismy sie o tym w tamtym roku.Obie panie spotkaly sie kilka razy i byly to zaciete mecze obfitujace w wiele zwrotow akcji,graja ze soba mega ofensywne tenisitki nie spodziewam sie zbyt wielu wymian ,szybkie konczenie akcji i szukanie lini pytanie tylko cze Kvitova bedzie trafiac jesli tak to bedzie ciezko ja zatrzymac.Nie bede odkrywczy jesli powiem ze koplanie punktow bedzie stanowil serwis ta ktora bedzie serwowac gorzej przegra mecz banal.Ogladalem Kvitova w wczesniejszych rundach i powiem tak jak zwykle ma lekkie przestoje w grze ,bardzo powoli wchodzi w mecz zanim wejdzie w swoj rytm potrafi zrobic po drodze 30 niewymuszonych bledow,to nie jest ta sama Kvitova ktora 3 lata temu wygrala wimbledon,szybko sie meczy, jesli dojdzie do 3 setow szanse Amerykanki wzrosna.To jest Wimbledon wszytko jest mozliwe ,jak narazie jedyna niespodzianka i mala sensacja bylo odpadniecie Azarenki w 2 rundzie i Jankovic w 1 rundzie.:cool:

Otrzymane punkty reputacji: +10
yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
S.Williams-A.Cornet✅✅✅ 6:1,3:6,4:6
Cornet +6.5 gema

1.84 unibet

Williams Serena rakieta nr.1 podejmuje 24-tą w rankingu Alize .
Tak wysoki Handi spowodowany jest przedewszystkim wygranymi Sereny . W tym roku to będzie 3 spotkanie na trawie i trzecie spotkanie na Wimbledonie .Wpierwszym meczu pokonała inna Amerykanke Anne Tatashvili 6:1 , 6:2 , w nastepnym meczu rorprawiła się z Chanelle Scheepers 6:1,6:1 .
Alize Cornet w tym roku na trawie stosunek 3:1 , gdzie przegrała z Angelika Kerber 7:5,1:6,7:6 , na Wimbledonie wygrała z Cetkowska i Schmiedlova po 2:1 w setach .
Nie sądze , aby Serena znów wygrała z przeciwniczka o wiele lepsza od poprzednich takimi rozmiarami jak wygrywała dotychczas .

A.Petković-E.Bouchard⛔⛔⛔ 3:6,4:6
over20,5 gema
1,70 unibet

Fajny mecz się zapowiada tutaj . Zadziorna niemka staje przeciwko młodej , śliczenej i mega utalentowanej Eugeni Bouchard . Na trawce obie panie dotychczas w tym roku po jednej porażce .
Andrea przegrała w Hertogenbosch z Rybarikova 2:1 ( 4:6, 7:6 , 5:7 ) .
Eugenia została pokonana też w Hertogenbosch z King 2:1 (6:2,3:6,3:6).
Petković na Wimbledonie przejechała się po naszej rodaczce Piter 6:1,6:4 oraz wygrała w trzech setach z Begu 6:4,3:6,6:1 .
Bouchard na Wimbledonie pokonała doświadczoną słowaczke Hantuchowa 7:5,7:5 oraz przejechała Soler Espinose 7:5,6:1 .
Obie zawodniczki grały ze sobą trzy-krotnie w 2011 r. szybkie i łatw zwycięstwo Petković 6:2,6:2 ( Bouchard wtedy miała dopiero 17 lat) .
W 2013 i 2014 Petkovic miała większe problemy i wygrała oba pojedynki w 3 setach .
Dziś myśle , że będzie podobnie tylko z tą różnicą , że faworytką jest tutaj Bouchard , nie sądze ,aby była to łatwa przeprawa i czeka nas być może 3-setówka lub nawet sety 12-13-gemowe
[B]Diyas - Zvonareva 1 1,57 unibet ( mecz opisany przez innego usera ) 7:6,3:6,6:3✅✅✅[/b]

kontekst 1,3K

kontekst

Ococho?
Oglądałem dziś oba spotkania Bencic - Duval i Halep - Tsurenko, spotkanie pierwsze było ciężkie do oglądania kobiety na jedno zagranie grały serwis i return albo return i nic. W sumie była jeszcze opcja trzecia przebijania piłki w środek kortu i czekanie, aż jedna z zawodniczek wyautuje się. Jeżeli ktoś oglądał to spotkanie na to śmiało mógł nabrać obrzydzenia do WTA, ale kobiety nic techniki nie pokazały, gra dla gry, błędy przeplatane błędami.
Halep troche się namęczyła z Tsurenko, ale to nie przez to że słaba była a przez to iż Tsurenko fajnie jej się przeciwstawiła. Szukanie zagrań przy linii, mocne returny, no pognały się po korcie i przyjemne dla obserwatora to było.
Nie widzę szans jutro dla Bencic a kurs wydaje mi się za duży.

Halep S. wygra @1.28 PinacleSports. ✅
Ponadto gram nadal porażkę Kerber (opis jej gry opisany wyżej) tutaj nic się nie zmienia, ma pewniejsza Flipkens, a kurs nadal jest tak spory jak z Watson (wot de fak :?: )
Flipkens +1.5set @1.81 Ónibet ✅
Flipkens wygra @3.50 MarathonBet ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +10
S 30

scuni

Użytkownik
Oglądałem dziś oba spotkania Bencic - Duval i Halep - Tsurenko, spotkanie pierwsze było ciężkie do oglądania kobiety na jedno zagranie grały serwis i return albo return i nic. W sumie była jeszcze opcja trzecia przebijania piłki w środek kortu i czekanie, aż jedna z zawodniczek wyautuje się. Jeżeli ktoś oglądał to spotkanie na to śmiało mógł nabrać obrzydzenia do WTA, ale kobiety nic techniki nie pokazały, gra dla gry, błędy przeplatane błędami.

Halep troche się namęczyła z Tsurenko, ale to nie przez to że słaba była a przez to iż Tsurenko fajnie jej się przeciwstawiła. Szukanie zagrań przy linii, mocne returny, no pognały się po korcie i przyjemne dla obserwatora to było.

Nie widzę szans jutro dla Bencic a kurs wydaje mi się za duży.

Halep S. wygra @1.28 PinacleSports.

Ponadto gram nadal porażkę Kerber (opis jej gry opisany wyżej) tutaj nic się nie zmienia, ma pewniejsza Flipkens, a kurs nadal jest tak spory jak z Watson (wot de fak :?: )

Flipkens +1.5set @1.81 Ónibet
Flipkens wygra @3.50 MarathonBet
Halep jak najbardziej ale kerber jeszcze jutro wygra i to będzie na tyle. Chociarz tobie powinno wejść bo Niemka lubi grać po 3sety. Już wchodzimy w taką fazę że niespodzianek będzie coraz mniej.pozdrawiam

el-bet 109

el-bet

Użytkownik
Madison Keys - Yaroslava Shvedova TYP:1 @ 1.342 (Pinnacle Sports)
A ja konsekwentnie stawiam na Madison, bardzo podoba mi się jej styl, wręcz stworzony na trawę. Jak do tej pory mnie nie zawiodła, czekam na silniejsza rywalkę (czyt. bardziej znaczące nazwisko) żeby kurs był bardziej kuszący.

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Ana Ivanovic - Sabine Lisicki 2:0 @ 2,1
Proponuje się przygladnąć rynkom na ten dzisiejszy pojedynek. Przyznam się szczerze że ani jednej ani drugiej nie oglądałem na tym Wimbledonie ale sądząc po statystykach obu zawodniczek podejrzewam że dla Any, Sabina będzie kolejnym łatwym kąskiem. Kurs bardzo zachęcający. Na koniec dodam że Serbka na 10 ostatnich meczy wszystkie rozegrała dwusetowe, jeden raz przegrała, dziewięciokrotnie pokonywała rywalki.

jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Zvonareva 2.56 6/10

A czemu nie? Jasne, rozumiem, Vera gra z młodym wilkiem młodego pokolenia, ale cóż, to doświadczona zawodniczka, wie jak z takimi sobie radzić. W drugiej rundzie gładko wygrała 2:0, może zaczyna powoli się ogrywać? Jestem w stanie postawić na nią pieniądze wierząc w jej doświadczenie i ogranie.

Bencic 5.10 2/10

Ot, duże ryzyko, ale możliwe. Bencic gra tutaj naprawde, naprawde fajnie, a ktoś kiedyś w końcu musi Halep zatrzymać. Nie mówię, że pewne, ba, oczywiście, że nie jest to pewny typ, ale sądzę, że taki mający szanse wejścia. Jak Halep będzie miała choć trochę gorszy dzień to może akurat.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom