Czy Jo-Wilfried Tsonga dostanie się do półfinału? Tak
Kurs 3,4 bwin
a ja wam radzę zagrać w bwin taki zakład, bwin chyba jeszcze jest w szoku że odpadł Rafa. Pytałem was wcześniej czy ten zakład to nie pomyłka, ale nikt mi nie odpowiedział. Napisałem do supportu i bwin napisał mi że kurs został wystawiony prawidłowo, więc mam dowód
dlaczego Tsonga? Nie chodzi nawet o bilans spotkań 5:1, ale o to, że Tsonga dysponuje o wiele większym arsenałem zagrań od Niemca, wszystko na jego stronę, może jak się upierać to backhand po stronie Niemca. Nie oszukujmy się Niemiec przygotowywałby się już do turniejów w domu na ziemi, gdyby nie porażka Rafy Nadala.
Do użytkownika wolnośćsłowa, nie mogę pisać na priv bo nie mam jeszcze 10 postów. Zakład jest dostępny w zakładce wimbledon 2012 - zakłady specjalne w bwin.
------------------------------------------------------------------------------
Ja miałem to zagranie jeszcze przed meczem z Fishem po kursie 3,2. Jak się przestraszyłem że Fish może wygrać zagrałem kontrę, ale mam jasny dowód na to że mi potwierdzili że kurs jest prawidłowy. Więc już żadnego walka nie mogą odwalić.
I sam nie wiem czy mogę zagrać na Niemca kontrę żeby mieć luz, w sumie mam na nich dowody.
Wolnosc słowa zakład ciągle wisi w zakładce zakłady specjalne wimbledon 2012 mężczyźni
Wiesz ale kto mi każe patrzeć kilka linijki wyżej i analizować kursy. Jak to obstawiłem w niedzielę to od razu napisałem do nich szczerego maila, że kurs wydaje mi się zawyżony i chcę być wobec nich fair i czy zakład jest aktualny. Dostałem odpowiedź, że tak po konsultacji z bukmacherem kurs jest wystawiony prawidłowo. Dziś dorzuciłem jeszcze 100 zł na to i napisałem znowu, że już wiem że te dwa pierwsze kupony są ważne i pytam czy ten również został wystawiony poprawnie (w niedzielę 3,2, wczoraj po 3,4). Tych 2 pierwszych już nie mogą prawa cofnąć, czekam co z tym wczorajszym. Czekam na odpowiedź, bo w końcu nie wiem za ile tę kontrę dać, żeby mieć luz.
Na takie zakłady specjalne są podawane z reguły terminy zakończenia turniejów np jak obstawisz kto będzie w 4 piłkarskiej ligi angielskiej to terminem jest ostatni dzień rozgrywek, mimo że to może się roztrzygnąć 5 kolejek przed końcem. A 8 lipca jest ostatni dzień turnieju.
Nawet jeśli to miałoby być pytanie o to czy Tsonga będzie w finale to przecież to rozstrzygnie się w dniu półfinałów 6.07, więc nie zwracałbym na to uwagi. Były normalne kursy na Djokovicia przed turniejem że będzie w półfinale i też był ostatni dzień turnieju podany jak termin.
Betlej to po co mi tak odpisali? Dla zabawy? Ja jak się pomylę i puszczę zakład na odwrót nie mogę go cofnąć. A jak kohlschreiber wygra to powiedzą że przegrałem? Anulować pierwszych dwóch zakładów z niedzieli ńie mogą bo sami mi je potwierdzili.
Ale ja chciałem być fair i dlatego ich wyraźnie zapytałem, zrozumiemy jeśli anulują dzisiejszy zakład bo jest inny kurs 3,4 było 3,2, co do pierwszych dwóch wytaźnie na piśmie mi potwierdzili.
To co potwierdzenie przesłane przez support nie jest dowodem?
christopher48 // Połączyłem Twoje posty w jeden post. Każdy z nich oddzieliłem kreskami. Może to teraz chaotycznie wygląda, ale na pewno lepiej niż SZEŚĆ postów na jednej stronie napisanych w ciągu nieco ponad dwóch godzin, gdzie można było użyć funkcji EDYTUJ . Pamiętaj o tym na przyszłość. Pozdrawiam.