brooklynbounce
Użytkownik
Nie ma żadnych FS po rejestracji, pobrałem oprogramowanie, wszystko działa, ale pusto Pewnie jak zwykle po promocji.
Jakbyś nic nie wygrał myślę że nie byłoby żadnych problemów z wpłatą a że u nich jesteś na plusie i chcesz zdeponować większą kwotę robią problemy jak mogą.Miałem podobne przypadki w innych kasynach po większych wygranych już mnie nie chcieli:grin:Sorry za formę wyżej ale się wkur....em , chodzi o ponad 1000e. Support niby ok ale znam kilkanaście lepszych kasyn , i żeby nie było wpłacałem tu ze trzy razy a po wygranej syf.
Promocje nadal aktualne. Były problemy techniczne z 20 darmowymi spinami bez depozytu, ale zostało to już naprawione.Nie ma żadnych FS po rejestracji, pobrałem oprogramowanie, wszystko działa, ale pusto Pewnie jak zwykle po promocji.
Codziennie mamy nowe rejestracje, więc problem leży po Twojej stronie.również aktualne jest to, że nie można się zarejestrować :/
Patrz zdjęcie niżej. Jeśli linków czy bannera nie widzicie to musicie wyłączyć ADBLOCK!Ale ten link do oferty 20 darmowych spinów jest inny, niż ten z pierwszej strony tego tematu
Już tak, obowiązuje. Dzisiaj zostaną linki ujednolicone i będą tylko do promocji bez depozytu.Czy z tego linku z 20 darmowymi spinami, obowiązuje również zwrot do 30 USD?
Można założyć w innych walutach, ale zwrot to 30$.I trzeba zakładać konto w usd? Ile wynosi zwrot w innych walutach na Skrill?
Nie przeszkadza.I na pewno jak mam konto na zwykłym WilliamHill (z zakładami), to to nie przeszkadza?
ja obróciłem i wypłaciłem, w dzień w którym zatwierdzili wypłatę przelew w ten sam dzień dotarłI jak tam promocja ?? Komuś udało się obrócić i wypłacić ? Ja ciągle się użeram .
U mnie soft działa elegancko.