To ja dodam cos od siebie, tak na przestroge dla tych ktorzy chca grac na WH.
Po pierwsze od jakiegos czasu WH oferuje zaklady YourOdds gdzie daja zbitki roznych zakladow z jednego meczu i podwyzszone kursy na dany zaklad.
Tak dla przykladu:
mecz Lyon v Ajax w polfinale
LE 12.05.2017
Jeden z zakladow YourOdds:
Lyon vs Ajax event. The selection BTTS, Both Teams Over 1 Card, Over 5 Corners @ 15
Oczywiscie kazdy kto madry widzi, ze value wiec czym predzej pogralem.
Kilka godzin pozniej dostaje maila:
"
We are writing to apologise for a display error that occurred on the William Hill website for the Lyon vs Ajax event. The selection BTTS, Both Teams Over 1 Card, Over 5 Corners (market #YourOdds - 6/1 to 14/1 - 90 Mins Only) was inadvertently displayed as 7/4 and as such the price on your bet is incorrect.
For a period of 11:35:18 11/05/17 - 13:05:42 11/05/17 we had BTTS, Both Teams Over 1 Card, Over 5 Corners priced at 7/4. The price should have been captured at 14/1.
We apologise for the error and any inconvenience caused. As Iâm sure youâll understand, we make every effort to maintain high levels of accuracy throughout the site at all times.
In this case we will settle your selection at the best genuine price available in the market at the time your bet was placed. In this case that was 14/1.
For further information regarding our incorrect price procedure and rules, please see under section 18 on our help section William Hill Incorrect Price Process"
Zaklad NIE zostal zamkniety, lecz kursy na otwartym zakladzie zmienily sie z 14/1 na 7/4 (@15 - na @2,75) roznica olbrzymia. Kurs 7/4 oczywiscie z tylka wyjety ale wedlug WH jest to "the best genuine price available in the market at the time your bet was placed".
Olalem to, pomyslalem sobie, ze sie walneli i tyle, ale co mnie najbardziej wkurwilo to to, ze bez mojej wiedzy zmienili kursy na kuponie i zostawili zaklad otwarty. Moim skromnym zdaniem uczciwie by bylo caly zaklad anulowac.
Dzisiaj przegladam oferte Crotone v Lazio i widze cos takiego:
The selection Both Teams Over 3 Corners, Both Teams Over 8 Free Kicks & Both Teams Over 10 Booking Points @ 34
Mysle sobie value. Pogralem. Bylo to kolo 16:30.
O godzinie 20:20 (25 minut przed meczem) dostaje maila:
"
We are writing to apologise for a display error that occurred on the William Hill website for the Crotone vs Lazio event. The selection Both Teams Over 3 Corners, Both Teams Over 8 Free Kicks & Both Teams Over 10 Booking Points (market #YourOdds - 16/1 to 45/1) was inadvertently displayed as 35/1 and as such the price on your bet is incorrect.
For a period of 09:26:00 28/05/17 - 18:50:00 28/05/17 we had Both Teams Over 3 Corners, Both Teams Over 8 Free Kicks & Both Teams Over 10 Booking Points priced at 35/1. The price should have been captured at 12/5.
We apologise for the error and any inconvenience caused. As Iâm sure youâll understand, we make every effort to maintain high levels of accuracy throughout the site at all times.
In this case we will settle your selection at the best genuine price available in the market at the time your bet was placed. In this case that was 12/5.
For further information regarding our incorrect price procedure and rules, please see under section 18 on our help section William Hill Incorrect Price Process"
Troche sie wkurwilem, bo znowu WH wlazl i zmienil kurs na kuponie ktory byl juz zawarty zamiast go anulowac.
Jakim cudem buk moze zmieniac kursy na zakladach ktore sa ju zawarte zanizajac kursy!
Pisalem do supportu ale oni totalnie nic nie wiedza.
Ostatnio babeczka z chatu WH'a gdy poprosilem ja o numer telefonu do supportu badz email powiedziala mi, ze nie moze mi podac takich informacji:
07:17:11 PM].....moje imie..........: So again, could you please, give me an email or some other contact information so I could talk to someone about it
[07:17:36 PM]Sarrah: However, I am not allowed to provide any contacts.
na serio, mam caly scrypt z tej rozmowy i to jest jedna wialka beka. ostatecznie mi dala email, ale troche to trwalo.
A kontaktowalem sie z supportem bo mialem jeszcze jedna przygode z WH.
Mianowicie, na
LIVE w meczu Chinskiej superligi w pilke kursy w pewnym momencie byly wystawione na remis @5.
Zagralem wiec ten kurs a WH po minucie poprawil sie na @ 1.4 (to byla koncowka spotkania). Nie czekalem zbyt dlugo i wyjalem tyle ile mi oferowali.
Po dwoch godzinach patrze na swoje konto a tam napisane jest, ze z mojego konta zostaly RECZNIE odjete srodki. OK, rozumiem buk w swoim wlasnym domu moze robic co mu sie chce, ale oni wyjeli zupelnie inna kwote niz kwote wygranej, co mnie wkurwilo i dlatego pisalem do supportu.
Jednym slowem WH to jeden wielki walek.
Pompuja wielkie kursiwa, a potem na chwile przed meczem zmieniaja kursy i maja to w dupie. Nie maja zadnych problemow z wyciaganiem kasy z konta uzytkownika pod pretekstem "Bet Correction - Manual Adjustment" i tyle, zero inforrmacji na maila, zero jakiegokolwiek kontaktu.
To tyle z mojej strony taka przestroga dla grajacych na wyspach bo wiem, ze w Polsce na WH nie mozna grac ... i dobrze dla Polski.