Moim skromnym zdaniem. William Hill jest OK... takie 50/50.
Dosc czesto korzystam wlasnie z WH i jakos wiekszych problemow z nimi nie mialem...
Glownie obstawiam zaklady pilki noznej. Stracilem pare stowek w przeszlosci w ich kasynie - ... na swoim bledzie sie nauczylem ale o tym za chwile.
Osobiscie nie musialem wysylac dowodu ani zadnych danych potierdzajacych tozsamosc - ale znajomy musial lecz po wyslaniu -100% dostepu ( wlacznie z wyplata ponad 2000 funtow )
Dosc irytujace jest zamykanie i otwieranie zakladow w, ze tak powiem, najmniej oczekiwanych momentach
Dosc czesto maja problemy techniczne (lagi - na weekend byla rzeź ) tj. przyjmuja zaklad przez okolo minute czasu - albo przyjma albo nie ( a zdarzylo mi sie ze 2 razy, ze przyjmowalo z minute a tu GOL i niestety kurs juz nie ten sam... nic nie poradzisz ).
Ogolnie nie ma niewiadomo jakich problemow z nimi - czat dostepny 24/h i dosc pomocny w razie jakichkolwiek problemow....
Dodam tylko na koniec, ze odradzam w 100% uzywanie jakiegokolwiek online
kasyna ( ruletek itd ) ... Jako, ze mam doswiadczenie w dziedzinach programowania i analityki - odradzam, z czystej szczerosci gry w w/w typy. Nie ma na te gry systemu bo system jest zaprogramowany tak, zeby zawsze mial przewage nad graczem ???? niestety..
nie mam zamiaru sie z nikim klocic, po prostu wyrazam swoje zdanie - mam nadzieje, ze komus bedzie ono pomocne. pozdrawiam