malyenter1
Użytkownik
Tylko ciekawe jak długo jeszcze tak będzie można .
Strasznie się podnieciłeś tym doktorkiem !!! A z tymi ewentualnymi planami w razie czegoś tam to jesteś naprawdę nieźle przygotowany . Czekam z niecierpliwością na wieczorne typy.cytat z dnia 21 marca 2020 15:34 przez przestrzalninjanie wiem w ogole mnie to nie ciekawi. mam plan b, c i d przygotowany na taka ewentualnosc. nie bede pisal jakie to plany, bo wtedy zapytasz a co jak... a mi sie nie chce pisac dla pisania jak ktos nie ma co robic z czasem to zazdroszcze. wieczorem napisze jeszcze pare rodzajow zakladow, ktore mogl grac doktor matematyki. jak masz jakies 'ciekawe' pytania to pytaj a jak nie to pytaj kogos innego.
Cześć. Też pograłem te mecze tylko legalnych. W twoim opisie najbardziej trafia do osoby czytającej, takiej jak ja ,ta niezdrowa relacja kursów. Tak to może być jedna z definicji value. Moja prośba pisz trochę bardziej zrozumiale dla początkujących....bo tak jak pisałeś o sobie wcześniej to dużą gonitwę myśli widać poza tym to ciekawe co piszesz.cytat z dnia 25 marca 2020 14:08 przez przestrzalninja
spalilem hehehe w tym drugim meczu dajcie sobie linie plus 1 na gosci i takie same kursy na 1x2, bo taka byla a przy 1,38 na gospodarzy wisialo plus 1,25 po kursie okolo 2,05 na gosci. chodzi o relacje kursow wzgledem siebie. nie ma zachowanej zdrowej relacji kursow, wiec sie value samo sie tworzy. ja w ciemno gram takie rzeczy jesli dodatkowo meczowe statystyki mi sie zgadzaja.