dawid.400
Forum VIP
Myślę że dzisiaj jest ten moment aby po raz drugi w tym sezonie mocniej przyłożyć Elitserien. Przed sezonem można byłoby powiedzieć że będzie to mecz na szczycie jednak różnego rodzaju zawirowania spowodowały że obie drużyny zamykają tabelę. Dackarna personalnie nie wygląda źle jednak dyspozycja niektórych zawodników pozostawia wiele do życzenia. Szczególnie zawodzi Holta. Do tego doszła wczorajsza kontuzja Lindgrena i w ten oto sposób mamy odwrócenie kursów w dzisiejszym meczu. Jeśli będzie z\z za Fredkę to o wynik jestem raczej spokojny jeśli jednak będzie jechał Eklof będę się gotował co nie miara. Lejonen ma długi i to wiadomo nie od dziś. Holder nie jeździ tak kapitalnie w Szwecji jak to potrafi czynić w Polsce, Anglii czy GP. Mocny atut Lwów to Ruud z pozycji rezerwowej. Solidny Bjerre ale brakuje tu Batchelora. Wiele wskazuje na wyrównany pojedynek, jednak myślę że ostatecznie ze zwycięstwa będą cieszyli się gospodarze. A dodatkowo mamy handicap 6 punktów więc nie powinno być tragedii.
4# (sportingbet)
Dackarna +6 - Lejonen 1 @ 1,90 44-46
kurs: 1,90 | stawka: 200 zł | ew. wygrana: 380 zł
4# (sportingbet)
Dackarna +6 - Lejonen 1 @ 1,90 44-46
kurs: 1,90 | stawka: 200 zł | ew. wygrana: 380 zł