>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wielki powrót by dawid.400

Status
Zamknięty.
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Ależ peffkami dzisiaj sypały buki i nieźle zarobiony jestem. 23 kuponidła przez 8 dni, ***** masakra. Trzeba ograniczyć nałóg, bo źle się to skończy a za tydzień przeca Vuelta a Espana rusza więc będą peffki. Zrobię statsy bo nawet nie wiem jak to wygląda.. No nie jest źle 2,5 stówki na czystko w tym miesiącu jak narazie nieźle, poprawić skuteczność i będzie baja. Pozdrawiam tych co zaglądają i korzystają z typów. :grin:
Podane kupony: 23
Wygrane kupony: 11
Zwroty: 3
Zainwestowane: 2230 zł
Wygrane: 2481 zł
Zysk: 251 zł
Yield: 11,26 %

Otrzymane punkty reputacji: +5
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Na dzisiaj jedno przyłożenie w Elitserien. A mianowicie wybieram mecz pomiędzy Vetlandą a Varganą. Vetlanda po słabym początku sezonu wyraźnie się rozkręca. Forma wszystkich zawodników zdecydowanie zwyżkuje i to napawa optymizmem. Do składu po dość długim rozbratem ze szwedzką ligą wraca Janusz Kołodziej. Czy jest to wzmocnienie, hmm przekonamy się dzisiaj wieczorem. Oby tylko Jasiek dogadał się z silnikami to o jego indywidualny wynik jestem spokojny. Karlsson na swoim torze bardzo pozytywnie, bardzo mocna 2 para Hampel-Jonasson do tego Crump który co by nie mówić słabo prezentuje się w Szwecji. Rezerwa niezbyt dobrze się prezentuje ale przegrywać z rezerwowymi gości nie będą. Vagrana natomiast notuje 3 porażki z rzędu zdecydowanie pod formą Kasprzak. Szczególnie na wyjazdach prezentuje się słabo, Lee Richardson również na wyjazdach nie zachwyca. Taj Woffinden bardzo nie równy a Miedziński bez błysku w Szwecji. Wszystko wskazuje na pewną wygraną Vetlandy i ja im zaufam bo kurs mnie nawet zadowala.
24# (unibet)
Elit Vetlanda Speedway - Vargarna 1 @ 1,45 ✅ 54-36 izzi

kurs: 1,45 | stawka: 200 zł | ew. wygrana: 290 zł

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Pierwszy kupon na dziś idzie na piłkę nożną. Raczej staram się unikać w typowaniu piłki ale dzisiaj mam zamiar obejrzeć naszych kopaczy więc tak dla emocji. Jeśli nie wygramy z Gruzją to z kim my mamy wygrywać, skład Polaków nawet niezły brakuje oczywiście kilku zawodników ale Dyzma nigdy ich nie powoła, mam tu na myśli głównie Boruca. Roman &quot;Kotorowski&quot; Kołtoń genialnie rozrysował taktykę na dzisiejsze spotkanie ???? tylko szkoda że nie podał minuty w której zdobędziemy bramkę. Zaufam zdolnością i zmysłowi taktycznemu RoKo i postawię dzisiaj na naszych kopaczy.
25# (Pinnacle)
Polska - Gruzja 1 @ 1,68 ✅ 1-0

kurs: 1,68 | stawka: 50 zł | ew. wygrana: 84 zł

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Dzisiaj dwa mecze w Anglii i najprawdopodobniej oba padną łupem gospodarzy.
Pierwsze spotkanie pomiędzy King&#39;s Lynn a Coventry. Faworytem wydają się być gospodarze którzy na własnym torze w tym sezonie prezentują się bardzo solidnie. Trójka dobrych liderów Bjerre, Korneliussen i Iversen gwarantuje w każdym meczu pokaźną zdobycz punktową. Młodszy Bjerre na swoim torze to też nie jest ogórek i potrafi dobrze zapunktować. Solidnie drugą linię trzyma Oliver Allen i to on ze wspomnianym Korneliussenem sporo biegów rozstrzygają na korzyść gwiazd. Coventry dzisiaj z Z/Z za Kennetta który ma bana na 7 dni w Anglii, jest to spore osłabienie pszczół zważywszy na to w jakiej dyspozycji jest ostatnio Edek. Zet zetka może tego nie wynagrodzić, a jeśli zawiedzie jeden z liderów Sajfutdinow-Pawlicki to będzie ostre lanie na Norfolk Arena. Co prawda dobrze na tym torze prezentuje się Fisher ale on krzywdy miejscowym nie powinien zrobić. Warto dodać że był już w tym sezonie mecz pomiędzy tymi drużynami i wtedy Gwiazdy z King&#39;s Lynn wygrały z Pszczołami z Coventry 50-40, dzisiaj nie mam nic przeciwko aby ten wynik się powtórzył.
Drugie spotkanie pomiędzy Poole a Swindon. Piraci rewelacyjnie spisują się na swoim torze. Znakomita dyspozycji w ostatnich dniach Darkiego Warda napawa optymizmem. Jednak dzisiaj w Poole jedna zmiana za Holdera jedzie Rory Schlein ale patrząc na jego dyspozycję w ostatnich meczach o wynik jestem spokojny. U siebie Doyle i Andersson powinni dobrze zapunktować. Heffenbrock coś również dołoży a i Renata powinien coś zdobyć (oczywiście w granicach rozsądku 2-3 punkty). Goście mają wyrównany skład jednak siła uderzenia zdecydowanie mniejsza niż gospodarzy. Dobrze punktować powinien dzisiaj Simon Stead więc jakieś H2H w jego stronę może być dobrym rozwiązaniem. W tym sezonie dwa mecze pomiędzy tymi zespołami i dwukrotnie wygrywała drużyna Piratów oby nie do trzech razy sztuka w stronę Swindon. ;)
e: ale prezent przed zagraniem kurs na 1,65 podskoczył ????
26# (bet365)
King’s Lynn - Coventry 1 @ 1,65 ⛔ 44-48 brakowało Allena
Poole - Swindon 1 @ 1,12 ✅ 53-41

kurs: 1,85 | stawka: 100 zł | ew. wygrana: 184,80 zł

Otrzymane punkty reputacji: +8
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Na szybkości bo o 19 mecze, dzisiaj gram inaczej bo Szwedzką Allsvenskan, ciężka liga do obstawiania, ale ostatnio próbowałem &quot;na sucho&quot; i wszystko mi wchodziło więc spróbuję coś pograć.
Rospiggarna bardzo mocny skład i nie przez przypadek są liderem tabeli ostatnio minimalna porażka na wyjeździe, ale dzisiaj muszą wygrać by utrzymać lidera po rundzie zasadniczej. Przyjazd na mecz potwierdził Andreas Jonsson lider miejscowych. Skład oparty na młodych zawodnikach ale bardzo skutecznie jeżdżących na szwedzkim zapleczu. Kim Nilsson, Simon Gustafsson oraz Ludvig Lindgren skuteczni na swoim torze do tego mocna para rezerwowych Messing - Lydin oraz solidny Makinen wskazują na wygraną gospodarzy. Örnarna druga w tabeli trzon zespołu oparty dzisiaj na Karlssonie i Davidssonie. Będą groźni ale druga linia i para rezerwowych zdecydowanie słabsza niż Rospiggarny więc stawiam na gospodarzy.
Drugie spotkanie pomiędzy Smederną a Masarną. Faworytem są gospodarze tylko jedno mnie nie pokoi dlaczego w jednej parze wystawiony jest Jonasson i Zetterstroem. Przeszukałem cały internet i żadnej informacji na ten temat nie znalazłem może taka taktyka trenera by dwie największe armaty wystawić w jednej parze? Mocny Larsen i Ekloef na swoim torze solidny Gunnestad i Karlsson więc raczej wygrana gospodarzy. Goście mocni bo Lindbaeck, Alden, Andersson i Aspgren mogą mocno punktować jednak rezerwa zdecydowanie słabsza, jeśli pojedzie Jonasson i Zorro to wygrają gospodarze jeśli jeden z nich nie pojedzie będzie ciekawie.
27# (tobet)
Rospiggarna - Örnarna 1 @ 1,52 ⛔ 41-49:grin:
Ikaros Smederna - Masarna 1 @ 1,85
⛔ 38-52
kurs: 2,81 | stawka: 50 zł | ew. wygrana: 140,60 zł

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Darky w mega gazie ostatnio dzisiaj również może koło kompletu się zakręcić, na torze w Swindon jeździ bardzo dobrze dwukrotnie w tym sezonie tam startował i zdobywał 10+2 oraz 13+2 punktów. Więc ewidentnie ten tor mu leży. Na wyjazdach ogólnie w tym sezonie na przyzwoitym poziomie średnia ~2,2. Scott u siebie jeździ w miarę dobrze, dzisiaj ustawiony w parze z Jesper B Monbergiem i jeśli ten będzie miał dzień konia to będzie zabierał punkty swojemu koledze z zespołu. W innych bukach taka sama para tylko jeszcze +1 na Hot Scotta. Darky ma niemal pewny start w 15 biegu co o Nichollsie nie można powiedzieć. Będzie izzi.
Batchelor genialny w tym sezonie w Anglii czy to u siebie czy na wyjeździe. W Birmingham w tym sezonie raz jechał i zdobył 17 punktów i pozamiatał towarzystwo. Na wyjeździe średnia ~2,1 więc niezła. Kasprzak poniżej oczekiwań w tym roku u siebie średnia zaledwie 2. Jeździ bez błysku , do tego afera z tłumikiem więc nie o jeździ dzisiaj Kasper będzie myślał tylko jak wywinąć się z problemu.
28# (betsafe)
Darky Ward - Scott Nicholls 1 @ 1,60 ✅ 8-7
Troy Batchelor - Krzysztof Kasprzak 1 @ 1,65 ✅ 8-5

kurs: 2,64 | stawka: 100 zł | ew. wygrana: 264,00 zł

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Wczoraj nie wypaliło wejście w nową ligę, jednak Elit League uratowała dzień z nawiązką. Dzisiaj spróbuję pograć Ligę Duńską.
Pierwszy mecz pomiędzy Holstebro a Grindsted. Gospodarze w najsilniejszym zestawieniu. Liderami zespołu są Bjarne Pedersen, Karpow i Loktajew. Na swoim torze bardzo solidni do tego Andersen i Jakobsen których co prawda nie za bardzo kojarzę ale średnie na swoim torze dość przyzwoite. Goście jadą bez swojego lidera i drugiego z najskuteczniejszych zawodników ligi czyli Kennetha Bjerre który ma dzisiaj trening przed GP. Gospodarze zdecydowanym faworytem kurs mały ale do podbicia zawsze dobry.
Drugie spotkanie będzie ciekawsze. Mecz pomiędzy Outrup a Holsted. Tu również gospodarze desygnowali najlepszy swój skład z Iversenem, Korneliussenem czy Larsenem który bardzo dobrze prezentuje się nie tylko w Dani ale również w Anglii. Goście mocni ale osłabieni brakiem najlepszego jeźdźca ligi Nickiego Pedersena który tak jak Bjerre ma trening przed GP. Za niego jedzie Batchelor. Prawdę mówiąc goście mają 3 dobrych zawodników wspomniany Batchelor, Klindt i Hougaard. Jednak to chyba za mało by wygrać to spotkanie.
30# (tobet)
Holstebro - Grindsted 1 @ 1,15 ✅ 51-36
Outrup - Holsted 1 @ 1,45
▶
kurs: 1,67 = 1,15 | stawka: 50 zł | ew. wygrana: 83,38 = 57,50 zł ????

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Pierwsze przyłożenie na jutrzejsze GP. Zapewne jeszcze coś będę grał ale to dopiero jutro, bo mam na oku fajne typy a że są to dogi to pewnie kursy pójdą w górę.
Nie ukrywam że jutro liczę na dobrą postawę Andreasa Jonssona. Po wygranej w Terenzano widać więcej pewności w jeździe AJ. Jutro zawody w szwedzkiej Malili więc miejscu gdzie Adrenalina ściga się na co dzień w szwedzkiej Elitserien. Zna każdy kawałek tego toru, wie jak wybierać optymalne ścieżki. W ubiegłym roku Andreas słabo zaprezentował się przed własną publicznością nie wchodząc nawet do półfinału. Jednak teraz powtarza że jest na tyle mocny by stanąć na podium IMŚ. Janusz hmm, każdy co interesuje się żużlem wie że nie służą mu nowe tłumiki. Forma również daleka od optymalnej. Niby delikatny progres w GP jest bo ostatnio 10 punktów. Ale czegoś jeszcze brakuje i nie sądzę że jutro będzie wyżej niż Szwed.
Drugi typ o dziwo na Golloba. Chyba ostatnia szansa na obronę tytułu mistrzowskiego (oby mu się nie udało). Jechał Gollob w tym roku w Mallili w meczu ligowym i zdobył 13 punktów. Raczej dobrze prezentuje się na tym torze, w ubiegłym roku zajął 3 miejsce. Jeśli pojedzie dobrze to typ wejdzie, jeśli słabo to też nie będę narzekał. Więc tak czy siak będę zadowolony. Emil zdecydowanie nie może odnaleźć formy sprzed dwóch lat. Nie ma tej zadziorności i przede wszystkim nie jest na tyle szybki być równać się z czołówką. Tor w Mallili do jego ulubionych nie należy. W ubiegłym roku tylko 6 punktów. Raczej więcej po Emilu się jutro niestety nie spodziewam.
31# (tobet)
Andreas Jonsson - Janusz Kołodziej 1 @ 1,40 ✅ 19-1
Tomasz Gollob - Emil Sajfutdinov 1 @ 1,55 ⛔ 3-13
:cool:
kurs: 2,17 | stawka: 100 zł | ew. wygrana: 217,00 zł

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Co by nie mówić value na Golloba jest więc lekko spróbuję, do tego Hampel, który określany jest mianem peffki/lokaty. ????
32# (unibet)
Tomasz Gollob - Jason Crump 1 @ 2,30 ⛔ 3-15
Hampel - Harris - Lindbaeck 1 @ 1,50 ✅ 17-10-7

kurs: 3,45 | stawka: 50 zł | ew. wygrana: 172,50 zł

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Kibicowsko rewelacyjnie GP, bukmachersko kiepskie jednak nie ma co załamywać rąk jutro liga więc się odrobi. Ale najpierw typ na kartki od miki9971, można propsować mu reputację bo mega typ. ????
33# (bet365)
West Bromwich Albion - Manchester United @West Bromwich powyżej 1.5 kartki @ 1,80 ✅ 3

kurs: 1,80 | stawka: 100 zł | ew. wygrana: 180,00 zł

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Później coś napiszę. Myślę że wyższego kursu w żadnym buku nie będzie.
W sumie pasuje tu ubiegłotygodniowa analiza.
Unia dzisiaj wzmocniona z/z, jednak taka rezerwa może nie wypalić kiedy jeden z 4 seniorów zawiedzie wtedy pozostali będą się pocić aby wygrać spotkanie. Co do formy Hampela i Batchelora to jestem spokojny, dzisiejszy wynik będzie zależał od postawy Kołodzieja i Kennetta. Stal mocna ale na własnym torze do tego dochodzi ostatni dzwon który zaliczył Gollob i Zagar. Hans coś tam dzisiaj może zdobyć ale rewelacji nie będzie. Ja osobiście najbardziej kibicuję Unii w Ekstralidze i liczę że dzisiaj odniosą zwycięstwo i wyślą Władka i jego cyrk na wakacje.

34# (tobet)
Unia Leszno - Caelum Stal Gorzów 1 @ 1,37 ⛔ 39-51 Kołodziej, Kennett ???? dobrze że na live trochę skontrowane

kurs: 1,37 | stawka: 250 zł | ew. wygrana: 342,50 zł

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Jarek w bardzo dobrej dyspozycji. Dzisiaj poprowadzi Unię do zwycięstwa. Jedzie w parze z juniorem więc o stracie punktów na koledze z zespołu nie ma mowy. Bardzo prawdopodobne że obaj pojadą dzisiaj po 6 razy Mały Z/Z a Gollob jako taktyczna. Gollob nawet jak był w bardzo dobrej formie to na Smoczyku nie zachwycał i liczę że dzisiaj również nie zdobędzie więcej punktów niż Hampel.
Drugi typ na Kennetha Bjerre. Dzisiaj jedzie w parze ze swoim bratem więc na nim punktów tracić nie może. Unibax raczej wygra to spotkanie więc może jeszcze dojść jazda jako rezerwa taktyczna. Holder ostatnio coś zgubił formę, jeździ w parze z Miedzińskim i z nim może również przegrywać. Niby an torze we Wrocławiu dobrze się czuje, ale czy to wystarczy by zdobyć więcej punktów niż Kenio ja nie sądzę.
35# (betsafe)
Jarek Hampel - Tomasz Gollob 1 @ 1,45 ✅ 17-12
Kenneth Bjerre - Chris Holder 1 @ 1,65 ⛔ 8-10
kurs: 2,39 | stawka: 50 zł | ew. wygrana: 119,50 zł

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Kompletnie nieudany weekend w moim wykonaniu i w ogólnym rozrachunku w tym miesiącu jestem na 0 a dokładnie 2 gr w plecy :razz: Jednak nie ma co załamywać rąk i robić dalej swoje nic na siłę a będą korzyści. Pierwszy typ na kartki. Sędzią jest Mike Dean a on zawsze grubo kartkuje. Jeśli zagra od początku De Jong, Richards, Balotelli, Dżeko to o kartki będę spokojny.

37# (tobet)
Manchester City - Swansea @Liczba kartek powyżej 3,5 @ 2,30 ⛔ 0 zapomniał zabrać kartki info tel od samego Deana
:-|
kurs: 2,30 | stawka: 100 zł | ew. wygrana: 230,00 zł

Otrzymane punkty reputacji: +1
dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Fajny typ dał Bet365. A mianowicie over punktowy Charlie Gjedde. 5 punktów dla zawodnika który solidnie punktuje w lidze Angielskiej to nie są zbyt wygórowane progi. Tym bardziej że Duńczyk jedzie pod numerem 4 czyli najłatwiejszym w Elit League. Jeden bieg ma teoretycznie łatwiejszy a i pozostałe nie należą to tych bardzo trudnych. Charlie na wyjazdach co prawda ma średnią ~1,4 ale na początku jeździł z dobrze dysponowanym Hougaardem a teraz pojedzie z Cookiem. Więc o punkty będzie łatwiej. 6 punktów powinien spokojnie zrobić.
38# (bet365)
Charlie Gjedde over 5 @ 1,70 ✅ 7

kurs: 1,70 | stawka: 100 zł | ew. wygrana: 170,00 zł

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Pierwszy kupon długoterminowy na wrzesień. Analiza w dziale kolarstwo &gt;&gt;KLIK&lt;&lt; Co by nie mówić polecam, bo niezła perła :cool:
1# (bet365)
Marcel Kittel Ile wygra etapów? over 0,5 @ 1,85
kurs: 1,85 | stawka: 100 zł | ew. wygrana: 185,00 zł

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Przesadzili. Ja nie mówię że wejdzie napewno ale taki kurs to dla mnie value patrząc na jazdę obu zawodników w Szwecji. Gaszyński z Gollobem w kółko że jest kontuzjowany więc załóżmy że im uwierzę jeśli tak jest to Tomek nie będzie dzisiaj się przemęczał. Sebastian nie był awizowany do składu jednak, dzwon Jędrzejaka w Polsce spowodował zmianę w składzie. Ułamek pojedzie najprawdopodobniej w parze z Okoniewskim który w Szwecji nie jest tak skuteczny jak w Polsce. Ułamek jest najlepszym zawodnikiem Västerviku na swoim torze legitymuje się średnią ~2,0. Gollob natomiast w Szwecji bardziej się oszczędza na wyjazdach tylko średnia ~1,9. Wiem że Gollob w poprzednich sezonach jeździł w barwach dzisiejszych gospodarzy jednak taki kurs dla mnie jest ogromnym value.
40# (unibet)
Sebastian Ułamek - Tomasz Gollob 1 @ 4,00 ⛔ 12-13

kurs: 4,00 | stawka: 50 zł | ew. wygrana: 200,00 zł

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Jeszcze mam dwa typy na Elitsrien. Pierwszy z nich to over punktowy Ryana Sullivana. 9 punktów dla tego zawodnika to nie jest zbyt dużo, zważywszy w jakiej ostatnio dyspozycji jest popularny Saletra. W tym roku na swoim torze tylko raz nie przekroczył granicy 8 punktów i to w meczu inauguracyjnym z Dackarną kiedy zdobył tylko 3 punkty, jednak można wybaczyć tą wpadkę i usprawiedliwić tym że jeszcze nie był spasowany i dogadany z nowymi tłumikami. Średnia na swoim torze ~2,1, jednym zmartwieniem tego typu jest to że jedzie w parze z Bjarne Pedersenem który też na swoim torze jeździ bardzo dobrze. Jednak jeśli Bjarne nie będzie miał dnia konia to Saletra spokojnie będzie punktował na swoim koledze a także na rywalach z Vetlandy i 9 punktów zdobędzie w cuglach.
41# (bet365)
Ryan Sullivan over 8 @ 2,20 ⛔ 7 (3,2,2,0,-)
:-|
kurs: 2,20 | stawka: 100 zł | ew. wygrana: 220,00 zł

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom