Wczoraj moja totalna porazka , zawiodl mnie glownie
Howarth Na torze rywali zdobyl 11 pkt i ostatnio byl najlepszym liderem Sheffield ,a wczoraj u siebie tylko 7 pkt , malo tego w trzech swoich biegach rywale zwyciezali po 5-1.Coz bywa i tak.
Belle Vue -12 - Wolves+12 typ 2 @1,7
Forbet wynik 54-36 pudlo
R,Shlein 9,5 typ over @ 1,83
Forbet wynik 0,1,2,0,0,3= 6pkt pudlo
S.Nicholls 10 typ over @1,83
Forbet wynik 2,2,3,1,1,0=9pkt pudlo
Licze ze dobrze wyczytalem ze za Morrisa bedzie zz wiec obaj powinni objechac bieg dodatkowy. Moze jeszcze nie sa w optymalnej formie ale linie powinni przeskoczyc, oby sie dzisiaj udalo .Pzdr
S.Worrall - K.Howarth typ 2 @ 1.7
Forbet wynik 9 pkt - 6 pkt pudlo
Wczoraj Howarth zawiodl , moze to byl wypadek przy pracy? Jak wspomnialem licze ze bedzie zz (bieg dodatkowy) w dodatku jest to mecz pucharowy? wieczorem rewanz na torze wilkow - to z obserwacji wynika ze do biegu 14 -ego obsade typuja ...kibice wiec pod nieobecnosc Morrisa jego szanse rosna by tam sie wstawil, Owszem i Worrall ma taka szanse ale ekipa gospodarzy jedzie w komplecie to szansa na to teoretycznie jest mniejsza.Moje myslenie ryzykowne ale moze sie uda.
ps.Nie tak mialo to wygladac .Gdy bylo juz pozamiatane Schlein wygral bieg mozna? mozna.Nicholls tez w ostatnim dal ciala.W 10 biegu ogral ich obu osamotniony Worral i zamiast odrobic straty wynikiem 5-1 badz 4-2 to bylo 3-3 eehh