>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Widzu na luzie:)

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Udomchoke, D - Bhambri, Yuki 2,50 1j⛔
Hmmm, chyba takie typowe 50 na 50 a nawet to Yuki jest lekkim faworytem, kurs świetny. Spotkali sie już w tym sezonie i po trzech setach wygrał Indyjczyk. Bhambri po świetnej karierze juniora coraz lepiej sobie radzi na zawodowych kortach. Od początku mu kibicuje i już nie raz złapałem go jago doga, między innymi w ich ostatnim meczu. Taj najlepsze lata oczywiście za sobą, z tak solidnym grajkiem będzie miec duże problemy, liczę na Bhambriego, vamos!

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
OK teraz taktyka prosta, 90% to będą nogi. W tenisie jest ich masa, ale prawda jest taka, że większość po prostu nie da się przewidzieć. Nie wiadomo kto stanie nie tą nogą co trzeba itp, no ale będę starał się aby skuteczność była zadowalająca. Selekcja raczej ostra, nie na luuuzie jak ostatnio, życzcie mi powodzenia ???? ! Stawka, zawsze taka sama- 1j(już jej nie będę podawać przy typach.
Stepanek, R - Chela, J-I 2,80⛔
Mecz dwóch weteranów. Argentyńczyk ostatnio passa porażek, wygrał ostatnio w Acapulco z anonimowym grajkiem. Czas na odblokowanie, Radek na cegle na pewno do ogrania, zapowiada się wyrównane spotkanie, może wreszcie zobaczymy Chele z dawnych sezonów...

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Wawrinka, S - Tipsarevic, J 2,20⛔
Kursy powinny być odwrotne, nie wiem czemu Stasio jest faworytem. Sezon średni, jak trafi na kogoś z top10 to nie ma czego szukać. Tipsa trzyma poziom, który narzucił sobie w zeszłym sezonie, top8 to idealne miejsce dla niego. Takie mecze musi wygrywać, Wawrinka męczył się wczoraj okrutnie z Haase. Z takich klasowych grajków w ostatnim czasie to tylko Almagro na jego rozkładzie, no ale Hiszpan miał wtedy okres małego dołka. Serb teraz w optymalnej formie, zapowiada się wyrównany mecz, po takim kursie biorę w ciemno.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Serra, F - Matosevic, M 2,15⛔
Rosol, L - Darcis, S 2,10⛔
Williams, Venus - Makarova, E 2,62⛔

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Będę ponownie tutaj podawał swoje typy. Ostra selekcja, więc naprawdę dużo ich nie będzie, tylko same typy którę będa naprawde pewne. Single oraz duble. Stawka 1j lub 2j

Istomin Denis vs. Smyczek Tim 1,40 2j

To buki niezle poszalały z kursem, ja myślalem, ze bedzie jakies 1,20. Różnica co najmniej jednej klasy, zwłaszcza w obecnej formie oby zadowników. Denis życiowa forma, fantastyczne wyniki, na trawie czuje się jak ryba w wodzie. Smyczek typowy amerykański challangerowiec, przeszedł tutaj kwale i na tym zakończy kariere w tej imprezie. Dawno nie byłem tak pewny typu a kurs super naprawdę polecam.

Do góry Bottom