>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Widzu na luzie:)

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Granollers, M/Lopez, M - Frystenberg, M/Matkowski, M 1,75 1j⛔
Stawiam od początku na Hiszpańską parę, przewidywałem im zwycięstwo w tej imprezie i jest to bardzo możliwe. Są świetnie dysponowani w tym tygodniu, w miarę pewnie pokonują swoich rywali. Tego nie można powiedzieć o Polskiej marze, która ma na pewno dużo szczęścia każdy mecz wygrała po STB. Polacy mają złe doświadczenie w meczach z Lopezem, nie dawno w parze z Nadalem ograli Polaków odajac im dwa gemy(jak się nie mylę). Tutaj takiego pogromu nie przewiduję, ale Hiszpanie są dla mnie zdecydowanym faworytem...

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Azarenka - Sharapova 1,41 2j⛔
Krótko i na temat. Victoria dominuje od początku sezonu jak jak rok temu Djokovic. Niszczy wszystko na swojej drodze, robi to z wielką łatwością. Ona rozdaje karty jak zagra swój tenis będą dwa sety, Maria może liczyć tylko na słabszy dzień przeciwniczki. Aga wczoraj znowu dostała srogie lanie, dzisiaj czuje, że Maria trochę powalczy, ale będzie to ca mało nawet na jednego seta.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Brown, Dustin - Brands, D 1,50 1j⛔
Schwank, E - Sela, Dudi 2,20 1j⛔
Petzschner, P - Youzhny, M +1,5 1,60 1j⛔

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Farah, R - Matosevic, M 1,55 1j⛔
Andujar, P - Volandri, F 2,50 2j ⛔
Brown, Dustin - Baghdatis, M 3,50 0,5j⛔

Otrzymane punkty reputacji: +4
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Sporty walki to nowy sport po piłce i tenisie którym się poważnie zainteresowałem już kilka miesięcy temu. Wiec pomału zaczynam typować, zaczynamy UFC, walka wieczoru.
Nate Diaz
- Jim Miller 2,50 1j✅

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Newcastle United - Manchester City 1x 2,25 1j⛔
Legia Warszawa - Korona Kielce 1,60✅
Ruch Chorzów - Lechia Gdańsk 1,35✅
2,16
1j

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Troicki, V - Young, Donald 1,28✅
Youzhny, M - Marti, Javier 1,26✅

1,61
2j

Na jutro proponuje taki dubel, z maksymalną stawką. Nie może być tutaj niespodzianki. Troicki podobnie jak jego rywal zdecydowanie woli korty szybsze, ale na cegle Serb poniżej pewnego poziomu nie spada. Amerykanin po świetnej końcówce zeszłego sezonu, ostatnie tygodnie ma po po prostu fatalne! Ma serie 5 porażek pod rząd, nie z tenisistami z pierwszych stron gazet- Paire, Mathieu, Goffin... Szybkie dwa sety dla Serba, ale wielkiej kariery w tym turnieju mu nie wróże.
Youzhny wreszcie w dobrej formie, widziałem go w tym tygodniu w Monachium i wygląda bardzo dobrze. Z Cilicem dobry mecz, spokojnie się zregenerował przed turniejem w Madrycie i może liczyć na dobry wynik, Hiszpan nie ma argumentów aby zagrozić grajkowi tej klasy. Tutaj dzika karta, na co dzień reprezentuje poziom challangerowy i to będzie jutro widoczne!

Otrzymane punkty reputacji: +1
widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Raonic, M - Nalbandian, D 1,57 1j✅
Może kurs nie zachwyca, jednak ja pobieram Milosa, to zawodnik na top10 na wiele lat! Byłem pod wrażeniem jego gry w Barcelonie. Sposób w jaki zdominował jak małe dziecko Murray&#39;a to zasługuje na uwagę. Cegła niby najgorsza dla niego, z powodu na jego styl i warunki fizycznie, jednak Raonic dużo, naprawdę dużo trenuje na tej nawierzchni np ze swoim przyjacielem Almagro. Nalbandiana widziałem w Belgradzie i bez szału, porażka z Seppim, po niezłym meczu ale to już nie te lata. Metoda prosta trzeba Davida poruszać po korcie, wtedy robi dużo błędów. Milos spokojnie będzie rozprowadzał poteżnym FH i BB, jak będzie tak dobrze to robił jak ze Szkotem to Argentyńczyk jest bez szans. Na pewno to Milos będzie rozdawał karty, nie może popełniać błędów seriami, mączka tutaj szybka duży plus, zapowiada się naprawdę ciekawe spotkanie...

Do góry Bottom