Więc jeśli obaj (Kovar + Bobkov) utrzymają formę to rywale Jastrzębi sobie nie postrzelają ????Bracia Jakub i Jan Kovar maja od nowego sezonu wystepować w Avangardzie Omsk. Jastrzebie nie przedłuza kontraktu z Ramo a z klubu ma odejsc Nalimow. Wiec mozemy sie spodziewac bramkarskiego duetu Kovar-Bobkov . Jan Kovar tez ma powrócic do KHL i jego nowym klubem ma być własnie Omsk
Czyli plany otwarcia sie na Zachód - Berlin/Paryż/Londyn porzucone?Władze KHL podały dzis do publicznej wiadomości, że w sezonie 2019/2020 weźmie udział wszystkie 25 klubów, czyli nikt nie został z ligi wykluczony. Mysle ze jest to bardzo dobra informacja dla polskich sympatykow tej ligi i kibiców poszczególnych druzyn ???? . Od sezonu 2020/2021 ma zostać utworzona dywizja azjatycka. Mają w niej wystepować dwie druzyny z Chin , dwie lub jedna z Korei południowej, druzyna z Japonii i byc może Uzbekistanu. Jak i co bedzie blizej wiadomo pod koniec następnego sezonu.
Jeszcze takie info dla fanów Avangarda Omsk. Niestety nie da sie zrekonstruować starej pekającej hali i została podjeta decyzja o jej wyburzeniu a na jej miejsce powstanie nowa hala. Wszystko jest juz na etapie projektów. Ma to być najnowocześniejszy obiekt w KHL.
Napewno na przyszły sezon tak ale temat pójscia w kierunku Francji i Niemiec nadal aktualnyCzyli plany otwarcia sie na Zachód - Berlin/Paryż/Londyn porzucone?
Osobiscie nie pograłem tego ale jest to ewidentny błąd buka. Zdarzało mi sie złapać bukmachera na takim błedzie w kursach typu brak przecinka lub zwykłe przebicie sie na kursie. I najczesiej miałem zwrot bo takie pomyłki sa zastrzezone w wielu regulaminach. Nie wiem jak jest z tym nowym polskim bukiem.Panowie czy ktos z was zlapal kursy na zwyciestwo w playoffach na Cracovie i Podhale? przy stanach 3-2 wlasnie dla wczesniej wymienionych druzyn, pzbuk mial 26.00 kurs na craxe oraz 15.00 na szarotki, zupelnie niezrozumiale kursy ???? , gdy na stsie oraz fortunie byly bardzo wyrownane kursy po 3-4.
Gracze mogą dołączyć w trakcie trwania turnieju. W poprzednim roku do reprezentacji dołączyli w trakcie Pastrnak i Krejci. Szwedzi z Nashville z tego co pamiętam także dojechali w trakcie.Na Mistrzostwach z tego co pamiętam pojawiają się gracze, którzy już skończyli sezon w NHL. Żadna ekipa nie puści kluczowego gracza jeśli będą jeszcze walczyć w PO. Ale jest też możliwe, że nim zacznie się turniej pierwsza runda a czasami nawet druga runda dla niektórych ekip będzie zamknięta więc w przypadku Bobrovskiego jest taka opcja, że już będzie wolny. Chyba potem w trakcie turnieju gracze też dołączają do swoich reprezentacji, ale tego pewny nie jestem.
To już zależy od samego zawodnika. Malkin w ubiegłym sezonie (jeśli mnie pamięć nie myli) wolał wylegiwać się na hawajach niż wspomóc reprezentację tłumacząc to chyba zmęczeniem sezonem w NHL (wcale mu się nie dziwię ???? )Właśnie o to chodzi, że Tampa albo Columbus któraś z tych ekip na 100% odpadnie w pierwszej rundzie jeśli na siebie trafią, stąd moje pytanie, czy w takim wypadku któryś z nich będzie chętny do gry dla reprezentacji.
cytat z dnia 5 kwietnia 2019 12:15 przez mark1973
Dmitrij Kvartalnow nie jest już trenerem Lokomotivu Jaroslaw.
Sam nie wiem jak odbierać tą informacje. Z jednej strony wprowadził do druzyny wielu zdolnych młodych zawodników i miał nosa do nich bo sobie świetnie radzą na najwyższym poziomie rozgrywek. Ale z drugiej strony od tak poważanego klubu i dosc mocnego kadrowo oczekuje sie wyników a tych w ciagu dwóch lat nie było. Zespoł zawsze zatrzymywał sie na drugiej rundzie PO a jego katem było SKA , które pozwoliło na wygranie zaledwie jednego meczu. Sam jestem ciekawy na kogo postawią włodarze klubu, przewija sie kilka nazwisk ale zobaczymy.
cytat z dnia 5 kwietnia 2019 12:37 przez rasijskij
Przez brak czasu ostatnio niezbyt jestem na bieżąco i muszę przyznać, że jestem trochę w szoku po przeczytaniu Twojego posta. Dla mnie to najmniej spodziewana zmiana na stanowisku trenera jaka mogła mieć miejsce. Bardziej zdziwiło by mnie tylko zwolnienie Nikitina