Wyślij, najwyżej przyjdzie Ci, że odrzucone i inny dokument proszą.Wiem, ale pytałem o co innego
Do weryfikacji musisz miec jakis rachunek + wyciąg z konta. Jednak jeżeli chodzi o rachunki, to najlepiej za jakieś media (woda, gaz, prąd). Nie przechodzą już rachunki telefoniczne z Virgin Mobile, można próbować jakieś inne. No i kod na adres pocztąWiem, ale pytałem o co innego
W moim przypadki na ostatnie 20 kont z UK na żadnym z automatu nie dostałem listu więc myślę, że tutaj będzie podobnie :]Przebywam teraz u siostry w UK i trochę czasu tu jeszcze będę.. Założyłem sobie konto bankowe na jej adres, mam też już wyciąg bankowy, więc z założeniem konta u buka nie powinno być problemu. I pytanie. Czy B365 wysyła w UK jakieś kody weryfikujące tradycyjną pocztą? Gdy zakładałem dawno temu konto w Polsce, to nic takiego nie dostałem i wszystko działało mi bez problemu (wpłaty/wypłaty). Mieszkam u siostry grzecznościowo i po prostu nie chcę żeby na jej adres przychodziła jakaś poczta od buka ???? No chyba, że ja pierwszy ją przejmę, a ona tego nie zauważy
Bank Stetament oczywiście akceptują chociaż jak za dużo ludzie zakładają akurat na ten bank (wzór) to czasami wstrzymują i proszą o inny ale to będziesz miał informację od nich.Siema, 3 lata temu mieszkałem nieco w UK, mam swój rachunek w HSBC. Trzy pytania: wyciąg z takiego konta przyjmą, czy może być problem? Jak taki wyciąg załatwić internetowo? I czy z tego banku jest legalne wpłacanie/wypłacanie środków?
Obiło mi się o uszy, że niektóre bank nie chcą wspierać zakładów, dlatego mogą zabraniać przelewów. Nie mam pojęcia czy wiąże się to z jakimiś konsekwencjami (raczej nie), no ale nigdy nie wiadomo..Legalne pod jakim względem?
Tak i plus to, że wtedy takie konto masz zweryfikowane w kilkanaście minut bez dobijania się do advisorów.Czy jako potwierdzenie adresu w Anglii DALEJ wystarczy brytyjskie prawo jazdy? (drugi dokument zamiast konta bankowego)
To co teraz robią by jeszcze raz zweryfikować konto zamiast kodu wysyłanego pocztą?
Dzwonią telefonicznie? Czy może w ogóle już jest spokój po zweryfikowaniu konta za 1. razem?