Bodziu jak jesteś właścicielem konta bądź masz jakieś długo to bez problemu tak jest.Ja przez żadna kamerkę nie weryfikowalem skrilla a byłem po południu na koncie, kliknąłem w weryfikację chwilę czekałem i 4 na zielono zaznaczone ????
Wtedy potrzeba trochę wysiłku i umiejętności ale jak wszystko do ogarnięcia :]a co jesli kontodopiero otwieram....i jest pozyczone i masz do niego tylko skany...jakies pomysly, patenty
Czyli chodzi im o kase proste za przeslanie 1k euro biora 20 euro a jak ktos bedzie chcial wyslac wiecej bedzie caly czas placil te 1,9% bez wzgledu na sume cwane bardzo cwane!!!wtedy masz overall no limit tylko transakcja pojedyncza max 1000e
oswiec mnie svenWtedy potrzeba trochę wysiłku i umiejętności ale jak wszystko do ogarnięcia :]
Wszystko da radę zrobić tylko kosztuje to sporo wysiłku i czasu i nie nazwałbym tego obejściem a weryfikacjąswen odezwij sie na priv....czyli rozumiem ze mozna to obejsc
konta niezweryfikowane maja overall limi 10k i limit jednej transakcji max okolo 4kkonta nie zweryfikowane mają limit transakcji na około 4 k ale overall jest no limit pooprostu chcą zwiekszyć dochód firmy ????