>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Welsh Open 11–17.02.2013

Status
Zamknięty.
B 0

bukmacher1

Użytkownik
Tom@$z

Oprócz tego &quot;niespodzianek&quot; będę szukał w meczach Williams 1,33 - Chuang 3,15, Robertson 1,2 - Burns 3,6 zwracając na gorszą
heheh no mysle, ze granie przewcin Borsukowi jest to zwykla kasa kasy. Dlaczego?? Niewątpliwie jest o jedną klasę lepszy od swojego rywala. Chociaż Chinczycy nie raz pokazali, że umieja grac to nie daje tutaj dla Chuanga wiekszych szans. Borsuk ma za soba bardzo udany German Masters i odpowiednie w pierwszej rundzie takiego turnieju bedzie dla niego sporą niespodzianką.

Ale z drugiej strony dosyc regularnie dochodzi do porazek w pierwszych rundach faworytow ???? jestem ciekaw kto polegnie tym razem ????

montanelli 51

montanelli

Użytkownik
Borsuk ma za soba bardzo udany German Masters i odpowiednie w pierwszej rundzie takiego turnieju bedzie dla niego sporą niespodzianką
Kolego, skąd Ty się urwałeś? ???? Williams odpadł w German Masters już w pierwszej rundzie. Wcześniej w Mastersie też już powinien był odpaść ze Stevensem, ale trafił swój na swego. Poza tym podkreśliłem we wcześniejszym wpisie wyraźnie, że lokowanie tutaj pieniędzy jest niebezpieczne, ale jeżeli ktoś szuka niespodzianek to właśnie w tym spotkaniu być może warto próbować.
Pozdro ;)

V 102,6K

vuvuvu

Użytkownik
Dwa pierwsze mecze na ✅ czekam na kolejne mecze (zwłaszcza Williamsa:razz ???? jeśli bedzie pozytywnie to poszukam niespodzianki w meczu Burden - Stevens.Kurs na Burdena 2,5 betsson. Szansy dla Burdena upatruję w tym ,że Stevens nie radzi sobie w meczach do 3-4 wygranych (patrz Champions league) i jeśli Burden dobrze zacznie to może być po meczu. Zdjeli mi ofertę Burdena , a mialem ochotę zaryzykować za drobne.

T 205

tomz

Użytkownik
Ja postanowiłem pograć dziś następujące typy:

John Higgins - Gareth Allen -2,5 typ 1✅
Wiem,wiem...gra Higginsa nie powala.Ostatnio prezentuje się słabo lub jak kto woli bardzo słabo.Rozumiem że mogł przegrać z słabym Linsem ostatnio no ale nie wyobrażam sobie porażki z amatorem.Allen napewno miałby większe szanse z zawodnikiem,który często najpierw zagra a potem pomyśli np Trump,Higgins mimo że gra słabo to nie podpala się i gra rozważnie.I mimo że Allen ograł ostanio Mcleoda to nie uważam że nawiąze walke z Johnem.Przegrywał ostatnio z takimi tuzami snokera jak Drago,Mufin,Davison,Chen Ze ..wbijając przy tym jednego brejka + 50.

Mark Williams - Liu Chuang 0 - 1.5) 2 ⛔
Może i Williams jest faworytem,gra u siebie.Ja osoboście nie skreślam Liu.Borsuk gra padake od ładnych miesięcy.German -1 runda,Masters -2 runda,Uk-1 runda International champioship -1 runda ,dopiero Shanghai-półfinał(wrzesień),także jak na takie naziwsko jest to poprostu dramat.Chuang gra swoje.Bez fajerwerków ale to co ma wygrac, wygrywa.Wydaje mi się że będzie to wyrównany mecz ,a typ wejdzie nawet w przypadku porażki Liu jedna partią

Matthew Stevens - Alfie Burden 1 ✅
O tym meczu już ktoś pisał.Jeżeli miałbym coś dodać to powiem ze Matthew naprawdę się bardzo poprawił ostatio.Nie przegrywał w 1-2 rundach zbyt często.Grał mądrze,rozważnie.Poprawił gre z przyrządu i na długich bilach.Ostatnio mega zawalił końcówke z Williamsem i napewno będzię chciał się dobrze pokazać przed własną publiką z niżej notowanym rywalem Burdenem,który wbijać potrafi ale nogdy nic nie wygrał i prawie nigdy nie gra w fazach tv.

Waham się jeszcze nad handicapem dodatnim w strone Wellsa.Niepamiętam kiedys ostatnio Dale zagrał przyzwoite zawody.W tym wypadku nawet porażka Wellsa 4-3 dawała by zielone na kuponie.Bedę się jeszcze nad tym zastanawiał.

Otrzymane punkty reputacji: +3
V 102,6K

vuvuvu

Użytkownik
Waham się jeszcze nad handicapem dodatnim w strone Wellsa.Niepamiętam kiedys ostatnio Dale zagrał przyzwoite zawody.W tym wypadku nawet porażka Wellsa 4-3 dawała by zielone na kuponie.Bedę się jeszcze nad tym zastanawiał.
Dwóch Walijczyków Na Dominika grać po kursiew 1.3 nie warto , a handi to niewiem ja spokojnie (mam nadzieję ) obejrzę w tym czasie mecz Trumpa

psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Marco Fu (HKG) – Mark Allen (NIR)
Moneyline
Typ: Mark Allen (NIR) @ 1.617 Pinnacle ✅ 2-4

Spotkanie snookerowej wagi ciężkiej. Obaj gracze to zdecydowanie top5 jeśli chodzi o ostatnie tygodnie. Fu świetna postawa w German Masters, gdzie aż do drugiej sesji finału był najlepszym graczem turnieju. Parę dni później dobre występy w Championship League. Reprezentant Hongkongu gra w ostatnich tygodniach bardzo pewnie, zwłaszcza w grze taktycznej, ale również potrafi mocno punktować w jednym podejściu (w Berlinie 6 breaków +100). Ale jego rywalem jest Mark Allen, który prezentuje się równie dobrze, jeśli nie lepiej. The Pistol najpierw wygrał 4 grupę Championship League wygrywając wszystkie 8 meczy m. in. z Trumpem, Selbym i Maguire’em. Później doszedł do finału Shoot-Out , który to format idealnie pasuje do jego stylu gry. Wreszcie świetna forma w Masters, która zastopowana została w decydującym frejmie meczu z Robbo. Australijczyk w magiczny sposób wyszedł ze snookera wbijając czerwoną, a później wygrywający break. Myślę, że gdyby to był jakikolwiek inny gracz, to Allen by wygrał ten mecz, a może i cały turniej, bo prezentował się wyśmienicie. Zresztą był to jeden z najlepszych meczów jakie wydziałem ostatnio, niebotyczny poziom. Bilans spotkań między oboma graczami bardzo wyrównany, ale to Fu wygrał ostatni mecz w grudniu na UK Championship. W tym meczu Allen będzie miał idealną okazję do rewanżu. Forma jest, posiada niesamowite umiejętności, czas wreszcie zaprząc je do dobrego wyniku. Mam wrażenie, że Welsh Open to może być jego turniej. John Higgins – Ken Doherty
Frame handicap
Typ: Ken Doherty (+2.5) @ 1.60 Tobet ✅ 1-4

Nadzieje na powrót Higginsa do swojej normalnej formy chyba trzeba będzie odłożyć do następnego turnieju. Szkot zupełnie nie może się odnaleźć od czasu spudłowania banalnej różowej w deciderze meczu z Davisem na UK Championship (filmik poniżej), która kompletowałaby kapitalny comeback (2-5 &gt; 5-5). Nie wiem czy to mogło mieć wpływ, ale od tego czasu widzimy jakąś marną podróbkę 4-krotnego mistrza świata. Higgins gra bardzo niepewnie, popełnia mnóstwo błędów w pozycjonowaniu, co później odbija się również na zbyt wielu pudłach. Przykład mieliśmy wczoraj w meczu z walijskim amatorem Garethem Allenem, gdzie ilość błędów Higginsa była ponadprzeciętna, a swoją kulminację miała w 3 frejmie, która była czystym prezentem dla żółtodzioba. Oczywiście w tym meczu widzieliśmy też lepszą twarz Johna (breaki 101, 97), ale też trzeba wziąć poprawkę, na poziom przeciwnika. Mam wrażenie, że z rozgarniętym, doświadczonym graczem Higgins w takiej formie mógłby wczoraj nawet przegrać. Dzisiaj takiego właśnie przeciwnika dostał i spodziewam się trudnej przeprawy Johna. Doherty jak na weterana prezentuje się bardzo korzystnie w ostatnich tygodniach. Bezproblemowe kwalifikacje do German Masters i China Open, w kwalifikacjach Welsh Open również nie miał żadnych problemów (4-0 z Gilbertem). Myślę, że przeżywający mały renesans formy Doherty może skutecznie stawić czoła będącemu dla odmiany pod formą Higginsowi. Pogromu ze strony Higginsa nie będzie, Irlandczyk te 2 frejmy spokojnie powinien wygrać.

V 102,6K

vuvuvu

Użytkownik
Ja na początek zaproponuję najpewniejsze moim zdaniem mecze . Z dzisiejszej oferty z zawoduw w Walii wybrałem mecze Higgins, Hawkins, Murphy⛔???? daje to łacznie kurs 2,14 w Betsson.Można dodać jeszcze Robertsona , ale ja niedodaję bo chcę sie skupić na meczu granym w tym samym czasie czyli Maguire-Hamilton. Stawiam w tym meczu na Hamiltona (2,6 Betsson)⛔.Zawodnicy w meczach miedzy sobą są na remis 2-2 ostatni mecz miedzy nimi wygrał Hamilton 4-2 w ET6 w styczniu tego roku. Anglik ustrzelił też w tym roku Trumpa w German Masters,a w eliminacjach do bierzącego turnieju gładko wygrał dwa razy po 4-1 w tym w decydującym meczu z Marcusem Campbellem.Maguire w tym roku dobrze radzi sobie w Champions League 3 finały i 2 połfinały (ale bez awansu) i Shoot-Out finał. A jak radził sobie Szkot w tegorocznych wielkich turniejach ? Ano fatalnie.Porażki w pierwszej rundzie German Masters i Masters.Szkocki snookerzysta może do tego meczu podejść zdenerwowany , w przeciwieństwie do rozluźnionego (moim zdaniem) Hamiltona który w tym meczu może tylko zyskać.

Co do meczu Allena z Marco Fu każdy wynik możliwy a kurs na Azjatę kuszący, ale ja zajmę sie prawdopodobnie drógim meczemi postawię na Wenbo (2,2 Betsson)⛔ Ale o tym później... Pozdrawiam:

Szkoda wielka z niespodzianek wyszły nici. Dwa wzasadzie gladko przegrane mecze(zwłaszcza Wenbo)

Teraz cała nadzieja w 3 faworytach i oczywiście jutro dalszy ciąg....

Pozdrawiam

grycu 1,9K

grycu

Użytkownik
Pierwszy dzień WO bez niespodzianek. Faworyci bez większych problemów awansowali do następnej rundy. Malym zaskoczeniem była jedynie porażka Ryana Day&#39;a z Liangiem Wenbo 1-4.
Tak jak wczoraj stawiałem na gładkie zwycięstwa elity snookerowej tak dzisiaj będę szukał niespodzianek.
Podobnie jak kolega wyżej również spróbuję gry na @ Anthonego Hamiltona 2.87 ⛔ Sportingbet. Maguire ostatnio bardzo bezbarwny. Kiepska gra, dużo dziwnych błędów. W German Masters porażka 0-5 z Kingiem. Widać, że szkocki furiat jest zdecydowanie pod formą. Hamilton w rankingu jest dość daleko, ale ostatnio jakby więcej go widać w fazie telewizyjnej. W GM udało się dojść do 2 rundy i pokonać Trumpa. Tutaj Szeryf ma na rozkładzie Seana O&#39;Sullivana i Campbella. Wiadomo, że to nie ta półka co Maguire, ale jednak wyniki są. Ostatni ich pojedynek również zakończył się wygraną Anglika i było to stosunkowo niedawno (w styczniu). Również był to mecz na dystansie do 4 wygranych frejmów.
Do tego zagrałem taki oto tripelek: @ Murphy 1.28 + Robertson 1.22 + Hawkins 1.36 =2.12 ⛔ Sportingbet
Ciężko mi sobie wyobrazić porażkę kogoś z tej trójki. Najbardziej uznanego przeciwnika ma Hawkins, który gra z doświadczonym McManusem. Alan najlepsze lata ma jednak dawno za sobą, a zwycięstwo w kwalach 4-0 z chimerycznym Holtem to dla mnie kiepski wyznacznik. Hawkins ostatnio w bardzo dobrej formie. Półfinał Germana, wygrana ostatnia grupa CLS. Murphy i Robertson to wiadomo - absolutna czołówka i nie potrzeba chyba jakiejś wielkiej analizy, by stwierdzić, że panowie są o kilka klas lepszymi zawodnikami od swoich przeciwników. Troszkę mnie co prawda niepokoi Advani, który bardzo fajnie sobie pogrywa w tym sezonie i udało się ograć Ebdona w kwalifikacjach do WO, ale Murphy to nie Ebdon i na Mistrza Świata z 2005 roku gra Hindusa to może być za mało.
Fajną opcją wydaje mi się też @ Wenbo 2.10 ⛔- Stevens Sportingbet.
Chińczyk wczoraj rozegrał bardzo dobre spotkanie z Dayem. Udało się solidnie punktować i wbić trzy dobre brejki: 75, 105, 72. Stevens tylko jeden brejk powyżej 50 (81 pkt w partii pierwszej). Potem to już była typowa dla niego szarpanina. Pisałem o tym zawodniku już wczoraj, że mnie nie przekonuje i tak jak zwycięstwo z Burdenem było pewne tak z tak grającym Wenbo Stevens może mieć już kłopoty. IMO żal nie skorzystać z takiego kursu.
Mecz Allen - Fu odpuszczam. 2.35 na Azjatę wygląda fajnie i jak ktoś chce zaryzykować to może próbować, bo ten kurs to value. Fu rozgrywa naprawdę dobry sezon. Dwa półfinały + ostatnio finał w GM gdzie poza decydującą sesją finału z Carterem grał bardzo dobrze. Allen to chimeryczny zawodnik. Potrafi rozgrywać znakomite turnieje jak choćby Masters i pamiętny ćwierćfinał z Robertsonem, a potrafi też po przeciętnej grze wysoko przegrać jak z Hawkinsem w Niemczech. Warto dodać, że obaj panowie spotkali się w pierwszej rundzie UK Championship i górą był tam Fu wygrywając 6-3. Ja odpuszczam ten mecz, bo Allen jest moim ulubionym zawodnikiem i liczę, że to on wygra. Nie jestem jednak przekonany, by grać Allena po 1.50.
Koszmarnie nieudany dzień..

psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Welsh Open 2013
Barry Hawkins v Alan McManus
(Zakłady na handicap)
Typ: Barry Hawkins -1.5 @ 1.80 bet365 ⛔ 2-4 ???? frajerstwo roku..
edit: Tak się przegrywa wygrany mecz... Hawkins prowadzi 2-1, w 4 frejmie powrócił do gry po bardzo trudnym czyszczeniu z 0-55 &gt; 50-55, po kilku trudnych wbiciach z rzędu w końcu idealnie wyszedł na czarną z punktu, by prowadzić 3-1, idealna pozycja i pudłuje banalną czarną, którą pewnie mógłby wbić z zamkniętymi oczami.... zamiast 3-1 robi się 2-2, a potem to on już był jak galareta, rozsypał się zupełnie.. Dawno się tak nie wqrwiłem ????

Pankaj Advani v Shaun Murphy
(Zakłady na handicap)
Typ: Shaun Murphy -1.5 @ 1.61 bet365 ⛔ 4-3

Po przeniesieniu gry do Newport Center można zauważyć, że kwalifikanci w większości nieobyci z dużą areną, kamerami i publiką, radzą sobie dużo gorzej. Mimo krótszego dystansu faworyci nie mają problemów z wygranymi, często nawet z wysokim handicapem. I tak też widzę obie pary w wieczornej sesji. Dwaj faworyci w lepszej (Hawkins) czy gorszej formie (Murphy), spotykają się z graczami, albo dawno poza czołówką (McManus), albo jeszcze na dorobku (Advani). Hawkins ostatnio świetna forma, która przyniosła mu dobre wyniki: wygrane 2 grypy Championship League, półfinał German Masters, przyzwoite występy w UK Chamionship i Masters. Muprhy może aż tak formą nie imponuje, ale wyniki notuje wcale nie gorsze od Hawkinsa: finał UK Championship, półfinał Masters i ćwierćfinał German Masters mogą robić wrażenie. Zwłaszcza na jego rywalu, który jest absolutnym kopciuszkiem w tym gronie, nie wiem czy przypadkiem nie jest to debiut Hindusa w fazie telewizyjnej turnieju. McManus oczywiście do gry przed kamerami jest przyzwyczajony, ale również już od lat poza ścisłą czołówką i nie stało się to przypadkiem. Forma już nie ta, regularność uciekła i nie jest w stanie już rywalizować na najwyższym poziomie, a taki prezentuje obecnie jego dzisiejszy rywal. Pods umowując, różnica poziomu obu Anglików jest z byt duża byśmy mieli tu szansę na jakieś niespodzianki, dlatego s tawiam na pewne wygrane faworytów.

V 102,6K

vuvuvu

Użytkownik
Ding-King 1 (1,32) Betsson ✅ 4-0

Dzisiaj do gry przystępuje obrońca tytułu i zdecydowany faworyt tego meczu.
W meczu eliminacyjnym do turnieju pewnie pokonał Dechawata Poomjaenga 4-2 zaczynając od dwóch breaków po 107 pkt.Mark king w tym sezonie jest niestabilny, wygrana z Williamsem w 1 rundzie UK Championship a w 2 porażka z Brecelem.Podobnie w German Masters wygrana z Maguirem z brekiem +100 ,a później porażka w bezpłciowym meczu ze Stevensem.Moim zdaniem pewna 1.

Dale- Trump +2,5 (1,62) Betsson ✅po pierwszych dwóch frejamch 2-0 Dale

Obaj gracze zaprezentowali się nam w eliminacjach . Zagrali w nich solidnie ,acz bez fajerwerków.Stawiam na Dalea z handi ponieważ nie mam jeszcze zaufania do Trumpa, a uważam że Walijczyk przed swoją publicznością jest wstanie ugrać dwa frejmy.

A na przedpołudnie proponuję dubelek Higginson Bingham✅ co daje kurs około 1,7.Po wczorajszym sensacyjnym zakończeniu dnia , powinni do swoich meczy podejść skoncentrowani i udowodnić że przepaść dzieląca ich w rankingu nie jest przypadkowa. Odpowiednio 27-80 i 10-78

Zapraszam do dyskusji

Otrzymane punkty reputacji: +8
psotnick 967,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Ricky Walden v Tom Ford
(Zakłady na handicap)
Typ: Tom Ford +1.5 @ 1.66 bet365 ✅ 1-4
(Wygra mecz)
Typ: Tom Ford @ 2.25 bet365 ✅

Typ głównie przeciwko Waldenowi. Ricky ostatnio nie ma najlepszej passy, nie licząc Chamionship League to weekendowa wygrana w kwalifikacjach Welsh Open była jego pierwszą po 5 przegranych z rzędu. A i ten sukcesik trudno zaliczyć do olśniewających. Po bardzo dobrych pierwszych trzech frejmach z amatorem Martinem O&#39;Donnell em, w których wbił 3 wysokie breaki z rzędu (72, 78, 140), wyraźnie zabuksował i dał się odrodzić rywalowi. Przy stanie 3-2 musiał się mocno gimnastykować na kolorach, żeby nie doprowadzić do decydującej partii. Jego dzisiejszy rywal z kolei nie miał żadnych problemów w kwalifikacjach ogrywając innego amatora Justina Astleya (4-0). Snooker Forda może nie porywa, jest raczej z tych bardziej zachowawczych i uporządkowanych, ale najwyraźniej właśnie taki styl gry nie pasuje Waldenowi, bo przegrał z nim oba bezpośrednie mecze. Ford swoją f ormą również nie zachwyca, ale biorąc pod uwagę chimeryczność Waldena i historię poprzednich starć tych snookerzystów widzę dzisiaj dla niego sporą szansę. Judd Trump – Dominic Dale
Alternatywny handicap
Typ: Dominic Dale +2.5 @ 2.20 William Hill ✅ 4-3

Nie wiem czy to jakiś błąd buka, ale obok takiego kursu trudno przejść obojętnie. Dwa gemy ugrane przez Dale’a to nawet przy niższym kursie wydają się świetnym typem, a co dopiero przy 2.20. Na razie nikt tego typu nie anulował, więc warto skorzystać, bo moim zdaniem pogromu to tutaj raczej nie będzie. Trampek ostatnimi czasy bardzo nieregularny, nie tylko w grze taktycznej, ale również we wbijaniu, co jak na niego jest oznaką mocnej obniżki formy. Świadczą o tym bardzo przeciętne wyniki w ostatnich tygodniach. Przegrana z Joycem w 1 rundzie UK Championship (5-6), p otem p rzysz edł pogrom jaki mu sprawił Dott w Masters (1-6), wreszcie kolejna porażka w 1 rundzie German Masters z Hamiltonem (4-5). We wszystkich tych meczach Anglik prezentował się bardo słabo i obrazu jego formy w ostatnich tygodniach nie może zmienić wczorajsza łatwa wygrana z outsiderem. Dzisiaj zmierzy się z bardzo niewygodnym przeciwnikiem, prezentującym bardzo wyważony i poukładany snooker. Dale wczoraj bezproblemowo odprawił młodego pistoleta Daniela Wellsa (4-1) i dzisiaj może bardzo naprzykrzyć się faworytowi. Szanse Dale’a będą tym większe jeśli uda mu się doprowadzić do gry taktycznej, w której Trump wciąż nie czuje się najlepiej. Trump jeszcze nigdy nie przegrał z Dale’em i wątpię , żeby to się dzisiaj zmieniło, ale myślę, że Walijczyk jest w stanie doprowadzić do wyrównanego wyniku.

V 102,6K

vuvuvu

Użytkownik
Co do typu kolegi psotnicka ,to mecz może potoczyć się w obie strony. Ford dobrze radzi sobie w meczach 7 frejmowych (turnieje PTC ćwierćfinał i pólfinał w tym sezonie) ja jednak wierzę ,że górą będzie większe doświadczenie Waldena.Do tego mecz Selby-Perry 1 i mamy sympatyczny kurs 2,00. Co do tego ostatniego meczu to Selby jest bardzo dobrym zawodnikiem który swoje pierwsze miejsce w rankingu popiera dobrę grą.

Walden - Ford 1⛔ 1-4
Selby-Perry 1 kurs 2.00 Betsson ⛔ 0-4 Katastrofa ????

Pozdrawiam

Gdyby Walden wygrał , to bym się chyba wściekł ,a tak to tylko wstyd za taką parkę.

grycu 1,9K

grycu

Użytkownik
@ Williams 1.50 - Milkins Sportingbet ⛔
Dzisiaj stawiam na Borsuka, po serii słabszych występów w końcu nieco lepsza gra w 1 rundzie w pojedynku z Chuangiem. Może to jakaś nadzieja na powrót Walijczyka do dawnej dyspozycji. Jego przeciwnik to typowy średniak, który od czasu do czasu zaliczy jakiś wyskok. Nie sądzę jednak by tak stało się dzisiaj. Jeśli chodzi o h2h to obaj panowie spotkali się dwukrotnie i oba te pojedynki wygrał Williams. Liczę na to, że dzisiaj zaksięguje on trzecie zwycięstwo.

@ Dott 1.44 - O&#39;Brien Sportingbet ✅
Szkot ostatnio wyraźnie w lepszej formie. Finał PTC w Monachium, półfinał Mastersa. O&#39;Brien jest doświadczonym zawodnikiem, ale już dawno nie widziałem go w dobrej formie. W ostatnim czasie jeśli udaje się awansować do faz telewizyjnych to Irlandczyk przepada w pierwszej rundzie. Nie sądzę, by Fergal dzisiaj poradził sobie z Dottem, którego forma wyraźnie idzie w górę w ostatnich tygodniach.

@ Ford (+1.5) 1.62 - Walden Tobet ✅
Podobnie jak psotnick gram przeciwko Waldenowi, którego forma jest ostatnimi czasy katastrofalna. Cała masa porażek w 1 rundzie w tym 3 ostatnie duże turnieje (UK, Masters i German). W CLS też Ricky grał słabo i był jednym ze słabszych zawodników. Ford też wybitnie ostatnio nie gra, ale z Waldenem może spokojnie powalczyć. Krótki dystans (do 4 wygranych) też IMO działa na korzyść Forda. Spodziewam się tutaj wyrównanego i szarpanego meczu.

Otrzymane punkty reputacji: +6
V 102,6K

vuvuvu

Użytkownik
Milkins- Williams 1 (2.5) Betsson ✅ 4-1

Z dwóch meczy sesji wieczornej ( Milkins-Williams; Dott-O&#39;Brien) wybieram ten pierwszy pojedynek. Obaj snookerzyści zaprezentowali się dość dobrze w kwalifikaciach. Milkins 5 breaków +50 Williams 3.Skąd więc ten typ na Milkinsa ? Liczę ,że Williams się zagotuje przed własną publicznością. Zadaniem Milkinsa będzie czekać i wykorzystać błędy Borsuka.W przeciwieństwie do kolegi grycuna liczę na wyskok Anglika.Warto spróbować , polecam bez szaleństw.

Otrzymane punkty reputacji: +7
fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Milkins- Williams 1 (2.5) Betsson

Z dwóch meczy sesji wieczornej ( Milkins-Williams; Dott-O&#39;Brien) wybieram ten pierwszy pojedynek. Obaj snookerzyści zaprezentowali się dość dobrze w kwalifikaciach. Milkins 5 breaków +50 Williams 3.Skąd więc ten typ na Milkinsa ? Liczę ,że Williams się zagotuje przed własną publicznością. Zadaniem Milkinsa będzie czekać i wykorzystać błędy Borsuka.W przeciwieństwie do kolegi grycuna liczę na wyskok Anglika.Warto spróbować , polecam bez szaleństw.
Czemu miał by sie zagotować przed publiką ?
to nie jest jakis pierwszy lepszy ogórek . To niesamowicie doświadczony zawodnik .Zalezec bedzie bardziej czy mu sie bedzie chciało bo czasem zachowuje sie jak stary O sullivan . Sam pograłem na Williamsa . Chociaż im dłuzej mysle o tym spotkaniu to najlepszym rozwiazaniem jest over 5,5 freama .

V 102,6K

vuvuvu

Użytkownik
Czemu miał by sie zagotować przed publiką ?
Moze źle się wyraziłem. Będzie presja i nie będzie łatwo ją unieść. Williams jest niewątpliwie ulubieńcem i faworytem publiczności ,a z roli outsaidera jest poprostu czasami lepiej.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
vuvuvu racja po twojej stronie .

Maguire - Stevens typ over 5,5 kurs 1.59 marathon ✅

Powiem szczerze ze kiedys zdecydowanie byłem bardziej w snookerze , ostatnio troche zaniedbałem obserwowanie wynikow , meczy .Jednak coś chyba jeszcze jestem w stanie potypować .Wybrałem spotkanie mojego ulubionego snookerzysty Maguirea , pare lat temu pobierał był wygrana .Jednak zmieniłem troche styl typowania . Mecz wyglada mi na zaciety .W pierwszej rundzie , oboje wygrali po 4-2 .Stephen miał troche trudniejszego rywala .Minimalnie dał bym tutaj na jego wygrana .Jednak pobieram tutaj overowe spotkanie .

pzdr białas

V 102,6K

vuvuvu

Użytkownik
Dott - Advani 1 1.42 Betsson ⛔ 1-4

Krótko i na temat. Advani w snookerze oprócz sensacyjnego wygrania z Murphym niczym się nie wyróznia. Dott doświadczony gracz podejdzie do tego meczu poważnie i zdecydowanie wygra z Hindusem. Odnośnie meczu Murphy- Advani na jednym z forum ktoś pisał ,że Shaun się zagotował ,bo ktoś mu zarzucił odpuszczenie meczu.

pozdrawiam

Bardzo sie pomyliłem co do Advaniego

snajp 887,8K

snajp

Użytkownik
Ford, Tom - Doherty, Ken @2.10 ✅
Dlaczego bukmacherzy w roli faworyta upatrują Forda?Po wczorajszej wygranej z Waldenem!!?
Mnie akurat to zwycięstwo nie przekonuje,Ken jest o wiele bardziej doświadczonym graczem i śmiem twierdzić że łatwo ogra Toma,a kurs niczego sobie.
Może nie było to łatwe zwycięstwo ale zwycięstwo.
Powiem Wam szczerze,że przestałem już patrzeć na statystki i te inne pierdoły.Koncetruję się na danym turnieju i staram się wyciągać wnioski podczas jego trwania.

V 102,6K

vuvuvu

Użytkownik
Dlaczego bukmacherzy w roli faworyta upatrują Forda?Po wczorajszej wygranej z Waldenem!!?
myślę,że nie tylkodla tego. Bilans bezpośrednich meczy 3-0 dla Forda i lepsza gra niż Irlandczyka. Doherty co prawda pokonał w 1 rundzie Higginsa, ale śmioem twierdzić ,ze to Higgins przegrał ,a nie Doherty wygrał. Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom