>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wealth Wars - sposób na kieszonkowe?

rykos 0

rykos

Użytkownik
[center:5fde61f8fd]Wealth Wars[/center:5fde61f8fd]

Gra w skrócie polega na rozwoju swojej bazy wojskowej. Poruszamy się mając do dyspozycji dziennie 700 ruchów podstawowych(w czasie podróży możemy zdobyć dodatkowe).Poruszamy się strzałkami północ(north), południe(south), wschód(east), zachód(west). Za samą rejestrację otrzymujemy 5$, które najlepiej jest przeznaczyć na ulepszenie naszej bazy. Dziennie zbieramy ~9$+, więc nie jest to mało jak w innych zarobkach online (kilka groszy na dzień). Do sceptyków – projekt zarabia poprzez wyświetlanie reklam(kto zagra będzie wiedział o co chodzi), oraz na sprzedawaniu ulepszeń do baz wojskowych (ludzie na zachodzie kupują takie rzeczy).

Link :

http://www.wealthwars.com/?r=RykoS (jeżeli zarejestrujesz się z tego linka dostane mały bonus i umocnisz mnie, że opis się przydał) lub po prostu http://www.wealthwars.com/

1. Rejestracja

I . Krok 1

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fe0d7b1254bd94f1.html

1 – Nazwa użytkownika
2 – Hasło
3 – Powtórz hasło
4 – Adres email
5 – Data urodzenia (miesiąc, dzień, rok)
6 – Płeć (Male = Mężczyzna ; Female = Kobieta)
7 – Klikamy tutaj, oznajmiając, że znamy regulamin
8 – Klikamy tutaj, aby przejść dalej

II. Krok 2

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/67be4015e002909a.html

1 – Imię
2 – Nazwisko
3 – Ulica
4 – Miasto
5 – Tutaj wybieramy Other
6 – Kod pocztowy
7 – Województwo
8 – Kraj (wybieramy Poland)
9 – Klikamy tutaj, aby przejść dalej

III. Krok 3

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/efe30eaeaa2aed56.html

1 – Wybieramy tajne pytanie
2 – Wpisujemy naszą tajną odpowiedź
3 – Klikamy tutaj, aby założyć konto

2. Strona główna

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d9e8f538cabe61e7.html

3. Poruszanie się i zarabianie $$$

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7e9881265b52291e.html

1 – Kierunek w którym chcemy się poruszać
2 – Lokacja w której się znajdujemy (obrazek)
3 – Akcje które możemy wykonać
4 – Lokacja w której się znajdujemy (info)
5 – Wracaj do bazy (nie kosztuje punktów ruchu)

Osobiście gram u nich 3 dni i gdybym nie wydal kasy na &quot;upragedy&quot; mialbym 21$(wliczajac w to 5$ powitalnego).

Opis i cała reszta by RykoS. All rights reserved xD

rykos 0

rykos

Użytkownik
1. Z wyplata jest trudno bo jest uruchamiany pewien skrypt 1 dnia kazdego miesiaca, ktory sprawdza czy masz na koncie 25$. Jesli tak wyplacaja Ci kase na paypala lub wysylaja czek (idzie ponad 3 tyg. a realizacja tez kosztuje). Czyli min. to 25$

2. Raczej nie

3. Istnieja od 2003 i calkiem niezle im idzie, wiec chbya nie fake :? Na reklamach kroja ogromna kase, wiec sa na duzym + w tym interesie. Za miesiac bede 100% pewny co do wyplacalnosci bo powinienem juz uzbierac minimum (a nawet &quot;troche&quot; wiecej).

mz88 0

mz88

Użytkownik
Nie jest to złe , dziś robiąc ~900 ruchow zebralem ~5$ ale już wydane na jakieś ulepszenia . Myślę, że dałoby się zebrać sporo więcej chodząc po mapce wg planu a nie na oślep. Póki nie mam nic do roboty i mi się nie znudzi to się w to pobawie :mrgreen:

szmejek 0

szmejek

Użytkownik
zarejestrowałem sie z refa ????
nawet niezła giera...

nie bedzie offtopem jak napiszesz troszke o swojej taktyce na tą rozgrywke? ???? ????

EDIT:
moze by mape zrobic w exelu albo na kartce papieru a potem na skaner? ????

rykos 0

rykos

Użytkownik
szmejk: thx :]. Pisz o kazdych taktykach jakie masz ???? . Ja mam tylko taka ze jak znajde Mountainy to szukam na polu sasiednim kolejnego (technika nie idealna, ale lepsza niz chodzenie po omacku).

Co do mapy - myslalem nad tym, ale jeszcze nie wiem czy zrobie :p.

beau 1

beau

Forum VIP
Mam takie pytanie: Jeśli ulepszę sobie attack to będę mógł już atakować spokojnie bazy innych??

Jeszcze jedna sprawa Co to za punkty, które się znajduje w górach??

mz88 0

mz88

Użytkownik
Zrobiłem rano mapkę swej najbliższej okolicy ???? ale z tego co widze to zbyt dużych oszczędności mi ona nie przyniesie bo i tak bede musiał prawie całe to pole obejść .z drugiej strony przyda się gdy coś chcemy ulepszyć , nie trzeba błądzić po planszy i szukać odpowiedniego pola.

Nie ogarnąłem jeszcze jak sie odbywa reset ilości ruchów - ktoś się dokładnie orientuje ?

Co do taktyk to jeśli chodzi o mnie to najpierw wzmocnie głównie obronę, a pod koniec miesiąca pozbieram może kasę do wypłaty (jeśli mnie nikt nie ograbi do tej pory :p) Pozdrawiam

szmejek 0

szmejek

Użytkownik
ja ulepszyłem statystyke ataku do 1 levelu...ale wyczerpałem limit ruchów na dzis (a grałem do 11 naszego czasu :?: ) nie wiem kiedy ten reset jest :;/:

rykos 0

rykos

Użytkownik
No wiec tak :

1) Beau : Jezeli masz atak 1 stopnia(rock) to mozesz atakowac bazy bez obrony(tzn. fortyfikacja na poziomie 0). Jezeli dokupisz sobie atak na 2 poziom mozesz zaatakowac baze z fortyfikacja 1 poziomu. Ogolnie jezeli masz wyzszy poziom ataku niz przeciwnik obrony to na 100% wygrasz, a jesli macie ten sam poziom (np: Ty masz 1 atak, a on ma 1 obrony) to masz 50% na sukces.

2) mz88 i szmejek : Resety sa o 12 czasu EST czyli u nas to jest 7:00 (rano) i 19:00 (wieczor)

EDIT: Moj najwiekszy lup Awesome attack! You stole $6.03 from here! ????

kukis 0

kukis

Użytkownik
Hm.. Mówicie że automatycznie wypłacają jak ma się 25 $. To dwa pytania mam:
1. Czy 25$ w grze = 25$ w rzeczywistości?
2. W jakiej zakładce mogę ustalić na jakie konto chcę mieć wypłacane pieniądze?

rykos 0

rykos

Użytkownik
Tia automatycznie 1 sierpnia teraz ;P. Tak 25$ WW=25$ w realu.

your account info i na dole masz &quot;Click Here To Update Your Payment Information&quot;

mz88 0

mz88

Użytkownik
RykoS gratulacje łupu ???? mi moi szpiedzy dziś powiedzieli że wielu mych sąsiadów nie ma wcale obrony wiec jutro wzmacniamy atak i do ofensywy ????

kuzan 0

kuzan

Użytkownik
Gdzie moge odczytywac jakies raporty szpiegow i jak sie to odbywa?? I jak to jest bo chyba jest mozliwosc wstapienia lub zalozenia sojuszu... kto sie troche zna niech pisze cos wiecej :mrgreen: pewnie nie tylko ja jestem poki co lamka :mrgreen:

rykos 0

rykos

Użytkownik
@mz88: thx, przyfarcilo mi sie ostro z tymi 6$ (najczesciej koles jest goly i wesoly)

@Kuzan: Jezeli szpiegujesz goscia to raport masz widoczny od razu w okienku gdzie jest opis zdarzenia (np ze znalazles 0.10$). Tutaj jednak trzeba znac angielski i wiedziec, czy rapor jest pomyslny, czy tez nie xP. Jest mozliwosc wstapienia i zalozenia sojuszu.

M 0

mojo

Użytkownik
a czy komuś się zdarza że robiąc ruch otwiera się nowe puste okno przeglądarki i trzeba ponownie wchodzić na stronę ? jakiś błąd z IE czy co ?

I od czego potrzebne są punkty? nie chodzi o punkty ruchu tylko total points ?

rykos 0

rykos

Użytkownik
Punkty powinny sluzyc do wyzszego miejsca w rankingu (nagrody pieniezne za dlugie utrzymywanie sie na 1). Niestety ranking narazie nie dziala, wiec chwilowo chyba nic nie daja. Co do gry ja uzywam teraz tylko Opery i wszystko dziala jak trzeba(przy uzywaniu IE mam zwisy systemu).

cerber 2

cerber

Użytkownik
Aaa jesli Fortification to obrona to co daje Security ??

Aaa mam jeszcze 1 pytanie: czyli jak ja wykorzystalem wszystkie ruchy na dzisiaj to o 19 dostane nowe?? a potem jak wykorzystam te o 19 to dostane znowu nowe o 7 rano ?? i czy jak nie wykorzystam tych z 19 to mam tyle samo po 7 czy sumuja mi sie z 19 i z 7 i mam 2 razy wiecej ??

Troche skomplikowane ale nie chcialem pisac nastepnego posta :p

mz88 0

mz88

Użytkownik
jeżeli masz wyższe security niż koleś ma stealth , to ten kolo cię nie wyszpieguje , tyle imo. pozdro

rykos 0

rykos

Użytkownik
O 7 rano odnawia sie 350 ruchu, a o 19 odnawia sie 250 (z tego co pamietam :p). Ruchy niestety nie sumuja sie, wiec lepiej wykorzystywac je na biezaco ???? .

Do góry Bottom