>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

wbrew bukom

Status
Zamknięty.
cock 756

cock

Użytkownik
Jeżeli nie zamierzasz typów opierać o nikogo, czy żaden serwis, tylko zawsze walić &quot;po kursach&quot; musisz liczyć się z tym, że wraz z ilością prób stosunek błędów do wygranych będzie zbliżał się 1. Pamiętaj, że kurs ustawia oddsmaster i gdyby jego szacowania były non stop błędne...
Osobiście wolę grać under, gdy ktoś upiera się nad overem i odwrotnie. Jeżeli ten daje 3/10, to ja wystawiam zakład za do gry 3, zaniżając z lekka kurs. I czekam... Widać nawet kiedy umoczył na swojej grze... Kiedy jara się i stawki mu rosną... Kiedy przecenia swoje możliwości, a potem zazwyczaj oddaje.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Odense - Horsens under2,5 2,35
Dainava - REO under2,5 2,20
IF Start - Ull/Kisa 2 (AH +1) 2,35
Brann - Steabek under3 2,05
Sarbsborg - Bryne 2 (AH +1) 2,30
Sandefjord - Tromsdalen under3 2,15
Fyllingsdalen - Nardo under4 2,14
Criciuma - CBR under2,5 2,35
Gamba Osaka - Keshiwa Reylos under3 2,10

D 77

dalik

Użytkownik
Osobiście wolę grać under, gdy ktoś upiera się nad overem i odwrotnie. Jeżeli ten daje 3/10, to ja wystawiam zakład za do gry 3, zaniżając z lekka kurs. I czekam... Widać nawet kiedy umoczył na swojej grze... Kiedy jara się i stawki mu rosną... Kiedy przecenia swoje możliwości, a potem zazwyczaj oddaje.
Ciekawe to co mówisz.
Możesz podać jakiś przykład?
Rozumiem,że mówisz o giełdzie zakładów typu Betfair ?
Daniel

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
Odense - Horsens under2,5 2,35 ⛔ 4:1
Dainava - REO under2,5 2,20 ✅ 2:0
IF Start - Ull/Kisa 2 (AH +1) 2,35 ⛔ 2:0
Brann - Steabek under3 2,05 zwrot 2:1
Sarbsborg - Bryne 2 (AH +1) 2,30 ✅ 2:2
Sandefjord - Tromsdalen under3 2,15 zwrot 1:2
Fyllingsdalen - Nardo under4 2,15 ✅ 0:1
Criciuma - CBR under2,5 2,35 ✅ 2:0
Gamba Osaka - Keshiwa Reylos under3 2,10 ⛔ 3:6
Zysk/strata: 10,28j✅
Typy: 19✅/14⛔/5z
Yiled: 27,05%
Znowu do przodu... A yield przy 38 typach chyba względnie wysoki!

sebasthian 10

sebasthian

Użytkownik
a ja mam pytanie, na jakiej podstawie wybierasz spotkania?
tzn wybierasz kursy 2.15 - 2.35 ale takich kursow jest wiecej , a Ty wybierasz 10 -12 druzyn.
To przypadkowe druzyny ? takie w jakie Ci sie trafi ? czy wlasnie istnieje jakies kryterium doboru ?

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
wczoraj sporo porażek na blogu:
Zysk/strata: 7,03j✅
Typy: 23✅/22⛔/5z
Yield: 14,06%✅
Po 50-ciu kuponach skuteczność bliska 50%, ale zarobki będą realne nawet nieco poniżej tego poziomu...
Sebasthian, nie dobieram meczów wg konkretnego klucza, zerkam tylko na tabelę, ostatnie mecze i raczej takie granie na wyczucie... Wczoraj mi zdecydowanie wyczucia zabrakło 4✅/8⛔

sebasthian 10

sebasthian

Użytkownik
hmm ja wczoraj nie znalazlem Twoich typow w Unibecie i postawilem bez wyczucia... tak jak lecialo kursy powyzej 2 na over/under 2,5 .
Wyszlo mi 10 typow z czego 5/5 i ogolem na plus ????
wiec analizy chyba niewiele daja tak mi sie wydaje.

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
jak to pisał już Cock faworyzowane kursy są zaniżone, analiza wydaje sie zbedna.
under/over goli są odpowiednio przez bukmachera policzone dla ligi i drużyny, nasz fuks ma polegać na szczesliwym wyborze...

M 135

mhm

Użytkownik
ciekawy system. Kibicuje takim jak ty bo sam czesto szukam niespodzianek i wyzszych kursow. Wczoraj zrobiles blad. Zagrales ze Wlosi wygraja puchar. Miales wg systemu grac overa! I bys wygral gruby kurs bo na over 2 bylo cos 2.15 i wiecej. Nie wylamuj sie z systemu. Graj tylko over/under. Nie do konca jest tak ze jest na to szansa 50% aczkolwiek linia oferowana przez buka jest nastawiona na nizszy kurs.

D 77

dalik

Użytkownik
Popieram mhm.
Grunt to trzymanie sie jednego sposobu.
Analizy ci nic nie pomogą bo wg analiz to właśnie bukmacher ustawia kursy a tutaj chodzi o to by go ograć.
Płaska stawka może mieć sens przy kursach 2+ ponieważ z 10 wytypowanych jak wejdzie ci połowa to już nie jesteś stratny, a co więcej jesteś na ✅ pytanie tylko jak dużo?

brylant 66

brylant

Użytkownik
Dobry temat, sam bawiłem się swego czasu w granie zakładów dwudrogowych - wybierałem zawsze ten z wyższym kursem, jakby nie patrzeć według matematyki powinniśmy mieć około 50% skuteczności. Choć czasami musiałem postawić np kurs 70 ???? (wtedy matematyka ma mniej do powiedzenia)

cock 756

cock

Użytkownik
(wtedy matematyka ma mniej do powiedzenia)
Nie bujaj! Przez cały czas mówi matematyka. ;)
Można grać i trzydrogowe spotkania - albo layem na giełdzie, albo backując coverem alternatywne wyniki... Handicap staje się zbędny. ;)

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
no to Cock zajebał... nie wyginaj mnie :razz: jesteś cwaniakiem na Betfair? :cool:
Brylant i Dalik potwierdza, że skuteczność 50% i mamy fajną jazdę.
nie wiem czy moge sie z mhm zgodzić, bo w koncu poprzedni tez grałem włochów na awns z niemcami, wiec na nich straty nie odnotowałem, a w koncu było to tak samo dwudrogowe zdarzenie, gdzie realnie mozna było oceniać szanse zwycięstwa 50/50, ale taki był dzień - matematyka - zarządziła, że Włosi byli bez sił i ze złą taktyką, pewnie gdyby Włosi zagrali to co w grupie przeciw Hiszpanii to może właśnie wcale over2,5 by nie wszedł...

sebasthian 10

sebasthian

Użytkownik
przegladajac statystyki over/under 2,5 wychodzi srednia wlasnie 50%
Są ligi które osiągają 89%, ale są też te które mają 21% .
Większość oscyluje w granicach 50%.
Suma sumarum i tak wyjdzie 50% ;) więc matematyka tutaj działa, a skoro wychodzi 50% to granie na kursy powyżej 2 ma jak najbardziej sens.
co do mhm ja bym się z nim zgodził, bo tak jak pisałem wcześniej, nie postawiłem na Twoje typy, tylko na te które znalazłem z kursem powyżej 2 i tylko over/under.
5/5 z końcowym wynikiem na plus, gdzie u Ciebie nastąpił minus tego dnia;)
Dzisiaj rzuciłem 16 zdarzeń, co do wyniku dam znać jutro.

cock 756

cock

Użytkownik
Większość oscyluje w granicach 50%.
Przecież pisałem. ;)
Jeżeli nie zamierzasz typów opierać o nikogo, czy żaden serwis, tylko zawsze walić &quot;po kursach&quot; musisz liczyć się z tym, że wraz z ilością prób stosunek błędów do wygranych będzie zbliżał się 1.
O co chodzi z tym zajebaniem, wyginaniem i cwaniakowaniem? Gram, ale bez analiz. Strata czasu, łatwiej przeanalizować czyjąś dochodowość i ewentualnie naiwność, niż mecz... Przecząc czemuś, co wydaje się być pewne, podobnie gram back kurs wyższy niż 2.

sebasthian 10

sebasthian

Użytkownik
no ok cock grasz back na 2, tzn. handlujesz kursem na betfair?? jesli tak to co w przypadku gdy od samego poczatku Twoj typ sie nie sprawdza i zaczyna rosnac? szybko odstawiasz sie na layu zeby zminimalizowac straty ?

incubus7 115

incubus7

Użytkownik
O co chodzi z tym zajebaniem, wyginaniem i cwaniakowaniem? Gram, ale bez analiz. Strata czasu, łatwiej przeanalizować czyjąś dochodowość i ewentualnie naiwność, niż mecz... Przecząc czemuś, co wydaje się być pewne, podobnie gram back kurs wyższy niż 2.
Ja po prostu wczesniej nie wszystko zrozumiałem z tą giełdą ???? Ty nie analizujesz, a jakoś chyba ciułasz (bynajmniej takie można odnieść wrażenie), bo nie obserwujemy tu na forum Twoich typów, więc pewnie Ciebie bukmacher nie lubi... a może własnie jesteś tylko teoretykiem...

cock 756

cock

Użytkownik
jesli tak to co w przypadku gdy od samego poczatku Twoj typ sie nie sprawdza i zaczyna rosnac? szybko odstawiasz sie na layu zeby zminimalizowac straty ?
Jeżeli gram wbrew... I jest powiedzmy 3:0 nie dla mnie to pewnie że gonię beta. Ale generalnie nawet przy 1:0 trwam, zakładam się po prostu konsekwentnie, na dłuższą metę &quot;ten koleś zanosi kasę&quot;. ;)
Ja po prostu wczesniej nie wszystko zrozumiałem z tą giełdą
Nie zawsze giełdą... Zależy co wygodniej... I co bardziej się opłaca... Tracę bardzo dużo na przewalutowaniach i zamierzam skupić się na &quot;głośnych ligach&quot; tylko coverując.
Ty nie analizujesz, a jakoś chyba ciułasz (bynajmniej takie można odnieść wrażenie), bo nie obserwujemy tu na forum Twoich typów, więc pewnie Ciebie bukmacher nie lubi... a może własnie jesteś tylko teoretykiem...
Analizuję i to prawda, ciułam. Moje typy? A jak sobie wyobrażasz moje typy, że kolejny over 0,5 gola wtopi? Że będzie 0:0? Że Polska nie wygra z Grecją, że Ty nie masz racji, że kto inny upierdzieli w nadziei łatwej kasy? Dziennie angażuję ok 50-80% kapitału gdy sezon wre, gdy ogóry do 20%...
To czy ktoś mnie lubi lub nie... A co mnie to obchodzi? Bawię się w to dla pieniędzy, nie dla sympatii. A piszę trochę z nudów, trochę z litości, no i w nadziei, że z dyskusji wyciągnę cenne wnioski. ;)

M 135

mhm

Użytkownik
ja bym tutaj jeszcze urozmaicil ten system na granie wbrew temu co graja ludzie tzn na odchyl od linii podstawowej bo ona wynika z matematyki. Jezeli ludzie graja na zdarzenie dwudrogowe to wydaje sie ze zyskujemy value wzgledem matematycznego wyliczenia bukamachera. I mowie tutaj o over/under ale rowniez handicapach (najlepiej tennisowych czy siatkarskich bo tam jednak sie zdobywa tyle pkt ze latwiej o usrednienie szansy niz w pilce).
Warto sie temu przyjrzec ale to sa sprawy na duze budzety.
Przede wszystkim po 100 typach nie ocenisz czy warto takie cos grac. Musisz miec 1000 spotkan i wiecej. Proba 100 nic nie powie. Mozesz miec mega farta albo mega pecha i zle ocenisz &quot;system&quot;.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom