>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wasze zakłady bukmacherskie: Profesional, STS, Toto-Mix?

Status
Zamknięty.
V 0

virusman

Użytkownik
W tym temacie, mowicie np. gdzie stawiacie, ktore zaklady sa lepsze, gdzie sa pojedynczo i ogolnie lepsze kursy. Z*A*P*R*A*S*Z*A*M
Polecam bardzo wygodne zakłady przez Internet
w najlepszej europejskiej firmie bukmacherskiej: Expekt

- brak 10% podatku
- wysokie kursy
- całodobowy dostęp
- szybkie i bezproblemowe wyplaty wygranych pieniedzy
- można obstawiać 5 minut przed zdarzeniem oraz w trakcie, tzw live betting
- polska waluta i obsługa w języku polskim
- single na każde spotkanie i wiele innych zalet
Bukmacher Expekt daje wygodny dostep do tysiecy kursow tygodniowo w kazdej dyscyplinie sportowej. Polecam!

dziubu 0

dziubu

Forum VIP
Ja typuje w Profesional-u. W STS-ie wredne baby zawsze o dowód sie pytają a ja dopiero 17 lat
mam więc kapa :/ No a co do kursów to różnice są niewielkie a nawet ostatnio zauważyłem
że to Prof oferuje minimalnie większe kursy =)

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Ja stawiam w profie, gdyż mam bliżej do niego niż do STSów. Lepsza i przejrzysta moim zdaniem oferta. Fajne babki na kasie ???? ???? , które o dowodzik się nie pytają. A odnośnie o liczbę punktów to to zależy od miasta i regionu....

Pozdro

buxeron 0

buxeron

Użytkownik
Ja gram w internecie, choć od czasu do czasu puszczę zakład w Toto-Mixie...
Dlaczego Toto-Mix?
Bo najbliżej...
:wink:

crs84 85

crs84

Użytkownik
STS w Rybniku - Mam niedaleko uczelni, więc często wstępuje. A właśnie - mam jeszcze pytanie: czy wygraną mogę odbierać tylko w tym punkcie w którym zawarłem zakład czy mogę w każdym innym też to zrobić?

M 0

majordomus

Użytkownik
Toto-mix. Powody: Duża oferta, blisko domu, niepytają o dowód. Ładnych panienek nie mam, bo mam facetów w tym punkcie ale dobrze jest. Wadą jest tylko to że nie można zawierać zakładu na typ 12 ????

bartosz1988 0

bartosz1988

Użytkownik
Ja najczęściej stawiam w Toto-mixie bo mam blisko.

Tylko tam gdzie zawarles zaklad ????
Musiałeś sie pomylić ???? W toto-mixie jest tak ze mozesz odebrać w innym punkcie niż obstawiłeś wiec w stsie tez tak powinno być.

dziubla 0

dziubla

Użytkownik
Bartek gram w stsie i chyba wiem...Juz raz tak mialem ze bylem na wakacjach i akurat wygralem ale mecze sie skonczyly po moim powrocie do domu ale troche kasy bylo wiec musialem jechac zeby odebrac :S

V 0

virusman

Użytkownik
Nie to jest tak w STSie ze mozesz odebrac wygrana tam gdzie zawarles zaklad lub innych lokalach lasciciela tego lokalu w ktorym zawarles zaklad. Troche namieszalem: to moze inaczej. Odbierasz tam gdzie twoj kupon jest w bazie danych czyli w firmie wlasciciela lokalow sts. mam nadzieje ze zrozumieliscie :oops: :mrgreen: 8)

deeep 0

deeep

Użytkownik
nuo100 hmm no jesli glupio ze u ciebie jest jeden sts ...to co ja mam powiedziec byl jeden ale koles zwinal interes i jzu nie ma :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom