>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wasze telefony

roi 0

roi

Użytkownik
mialem bardzo duzo telefonow komorkowych (nie żebym sie chwalił :confused ????
Nokie nudne, Sagemy żal totalny, Samsunga miałem krótko, LG niby fajne ale takie jakies dziwne.
Obecnie posiadam Sony Ericsson K750i i jestem calkiem zadowolony.
Za 2 tygodnie już będę miał nową to napiszę ????

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
Bardzo dobrze sie sprawują. Ja nie narzekam. Nic sie nie wiesza a mam sporo muzyki na karcie w fonie. Tylko bateria mogłaby dłużej trzymać bo co trzy dni trzeba ładowac jak sie słucha muzy w komie.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Panowie , dostałem od Plus za 1 zł taki telefonik Nokia 6300 ( ten super extra płaski :p ) ale ja mam Samsunga E250(?) oraz SE k700i i bardziej mi pasują więc Nokie chcę sprzedać bo po co mi kolejny telefon . Jako , że nie chce mi się bawić w aukcje na allegro bo przed świętami raczej nie sprzedam poszedłem do pierwszego lepszego sklepu z komórkami w Bydgoszczy i Panowie zaoferowali mi 450 zł za ten telefon . Dużo to czy mało ? Więcej od nich nie dostanę , na allegro patrzę że te telefony chodzą po ponad 500 zł ale sporo ich do sprzedania więc wcale nie jest powiedziane że sprzedam go za więcej ( np. jakaś nówka poszła po 318.50 zł ) . Dodam , że wszystko jeszcze zafoliowane , nie otwieram bo po co :p . W zestawie karta 128 MB . To jak brać 450 zł czy próbować sprzedać na Allegro ?

sawas 27

sawas

Użytkownik
Jak na moje to powinieneś spróbować na Allegro albo po prostu znajomemu sprzedać. W komisie nie ma co na każdym telefonie muszą zarobić, więc jasne, że dał CI dużo mniej niż jest on warty. Racja, że na Allegro idą po 400-450, ale jeśli ładnie, profesjonalnie to opiszesz to nie zdziwię się jak pójdzie za &gt;550...

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Heh no właśnie . Inny komis chciał mi dać 420 zł ale Dostałem już ofertę za 480 zł ???? Na allegro jest jedna wada , bo mam nowe konto i tylko 1 pozytywa :p

ma-rc 0

ma-rc

Użytkownik
Heh no właśnie . Inny komis chciał mi dać 420 zł ale Dostałem już ofertę za 480 zł ???? Na allegro jest jedna wada , bo mam nowe konto i tylko 1 pozytywa :p
Moge ci wystawic na allegro skoro masz tylko 1 pozytywa. Aukcja grzecznosciowa. Mam cos kolo 100pozytywow. NIe pamietam :p Opis zrobie taki ze pojdzie za &gt;500 ???? Jak cos to PW.

A wracajac do tematu. Od nie dawna Motka e1000. Niedostepna w polsce ???? (a co musialem sie pochwalic :p )

Do góry Bottom