szprej
Użytkownik
Co to za złom ? ????
Co to za złom ? ????
no próbowałem ale to i tak nic nie daje ???? :kwasny4565:To go wyczyść :jezora:
Ha, trzeba było pomyśleć o tym wcześniejno próbowałem ale to i tak nic nie daje ???? :kwasny4565:
e co ty nie powiesz ???? ???? ???? nie no trzeba będzie oddać na gwarancję tylko nie ma kiedy bo kurde teraz cały czas Kraków ????Ha, trzeba było pomyśleć o tym wcześniej
No i dlatego teraz chce sobie kupić nokie ???? no ale muszę najpierw kasę wygrać heheheh:-DW SE często są takie problemy. ????
Co to za złom ? ????
Lepszy SE - tak, zgadzam się.co do niezawodności nowych Nokii to muszę się niezgodzić, kiedyś sam twierdziłem "tylko Nokia", po modelach 6280 i n70 zmieniłem wkońcu markę na SE k800i i stwierdzam że jest od Nokii po prostu lepszy. Aparat 3,2 mpx w SE a w Nokii to kolosalna różnica, a w ciągu pół roku jeszcze mnie nie zawiódł, może jedynie bateria za mała, ale tylko dlatego że korzystam cały dzień z bluetooth'a. A Nokie z symbianem to już wogóle masakra. Najlepsza Nokia to 6310i.
Popieram w 100% Po zgubieniu komy 3x z rzedu poddalem sie, i wogole nie interesuje mnie kupno nastepnego ;dpoco komu kom ? ja od czasu zgubenia kilka miesiecy nie kupuje nic . spokój rzecz najcenniejsza ;]