>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wasze telefony

kubota 76

kubota

Użytkownik
No co prawda to prawda mój kumpel miał kiedys takiego starszego sonego i mu sie cały czas psuł zmienił na k 750 i luks ????

radek_3city 0

radek_3city

Użytkownik
co do niezawodności nowych Nokii to muszę się niezgodzić, kiedyś sam twierdziłem &quot;tylko Nokia&quot;, po modelach 6280 i n70 zmieniłem wkońcu markę na SE k800i i stwierdzam że jest od Nokii po prostu lepszy. Aparat 3,2 mpx w SE a w Nokii to kolosalna różnica, a w ciągu pół roku jeszcze mnie nie zawiódł, może jedynie bateria za mała, ale tylko dlatego że korzystam cały dzień z bluetooth&#39;a. A Nokie z symbianem to już wogóle masakra. Najlepsza Nokia to 6310i.

sawas 27

sawas

Użytkownik
co do niezawodności nowych Nokii to muszę się niezgodzić, kiedyś sam twierdziłem &quot;tylko Nokia&quot;, po modelach 6280 i n70 zmieniłem wkońcu markę na SE k800i i stwierdzam że jest od Nokii po prostu lepszy. Aparat 3,2 mpx w SE a w Nokii to kolosalna różnica, a w ciągu pół roku jeszcze mnie nie zawiódł, może jedynie bateria za mała, ale tylko dlatego że korzystam cały dzień z bluetooth&#39;a. A Nokie z symbianem to już wogóle masakra. Najlepsza Nokia to 6310i.
Lepszy SE - tak, zgadzam się.
Ale lepszy nie znaczy wytrzymalszy. Niektóre modele SE, pomimo ciekawych funkcji, są śmieciami, które rozpadają się po kilku miesiącach.

Do góry Bottom