>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wasze przypały :)

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Przypał to był u mojego kumpla na osiedlu. Wpadłem oglądać mecz, nasi (repra rzecz jasna ???? ) akurat przegrali ( kilka lat temu nie pamiętam już z kim grali). Po meczu wyszliśmy sobie na balkon i popijaliśmy piwko. Nagle patrze gość wychodzi z innego bloku na balkon i trzyma telewizor (ale taki ja wiem 25 cali góra). Chwycił i rzucił ! ???? Na szczęście nikt nie przechodził tamtędy. A gościu wyrzucając telewizor na całą piz** krzyczy: Więcej razy was k**** oglądać nie będę !. ????

aduss 5

aduss

Użytkownik
Przypał to był u mojego kumpla na osiedlu. Wpadłem oglądać mecz, nasi (repra rzecz jasna ???? ) akurat przegrali ( kilka lat temu nie pamiętam już z kim grali). Po meczu wyszliśmy sobie na balkon i popijaliśmy piwko. Nagle patrze gość wychodzi z innego bloku na balkon i trzyma telewizor (ale taki ja wiem 25 cali góra). Chwycił i rzucił ! ???? Na szczęście nikt nie przechodził tamtędy. A gościu wyrzucając telewizor na całą piz** krzyczy: Więcej razy was k**** oglądać nie będę !. ????
ściemniasz

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Nie nie ściemniam. Nie wierzysz? To masz pecha.
Zamiast zaśmiecać temat dodaj jakiś przypał.

Przypomniała mi się jeszcze jedna historia : w 100% autentyk
Koleś , sąsiad można powiedzieć &quot;mafioso&quot;, jechał sobie powiedzmy nie przepisowo (prędkość rzecz jasna). No i pech chciał że akurat stała glina i suszyli. Koleś albo miał wypite albo po prostu z niego takie ziółko, że zaczął uciekać. No i najlepsze: inny patrol policji zrobił barykadę. Kolo zatrzymał się, czeka otwiera szybę i do policjanta : wlejta za dychę to się jeszcze pościgamy ???? Mina pieska wiadomo jaka : ????
Dodam że koleś - &quot;mafioso&quot; do dziś jeździ samochodem mimo, że zabrali mu prawko ????

peja 1

peja

Użytkownik
teraz ja :p

Mieliśmy jechac paczka na mecz naszej repry do Bełchatowa ( POLSKA - LITWA ) za Janasa jeszcze.. mecz był 2 maja, niejaki Peja wpadł na genialnego pomysla po co kupowac flagi na mecz jak można pożyczyc z paru klatek.. i po meczu poprostu oddac :p no i się zaczeło.. najpierw ja podpieprzyłem flagę, potem kumpel następną.. ale trzecią Ziom odjebał.. zawinął flagę, ale szedł z nią wymachując nią przez pół osiedla.. ale nic mówimy może nik nas nie wystrzelał :p i chowamy jakby nigdy nic flagi w piwnicy u kumpla.. siadamy na ławce oczywiście nogami na siedzeniu :p i gadamy ze soba co ta Policja można nam teraz zrobic przeciez nie udowodnią nam że pożyczyliśmy te flagi.. mija 10 minut ktoś mnie puka po ramieniu.. &quot; JAK ty kur@@ siedzisz &quot; patrze 3 Policjantów... nas na ośce wtedy było około 7-8.. i drze z największą ilością gwiazdek na ramieniu cep &quot; który kur@@ flagi podpierdolił &quot; cisza.. &quot; który kur@@ bo wszyscy będziecie mieli przejebane &quot; no to my z kumplami że to my.. wzieli nas do swojego auta.. żebyście widzieli te twarze tych wszystkich dewot w oknach :p nie zapomne tego nigdy :p w aucie sprawdzili nas czy nie byliśmy już karani.. ojebali nas jeszcze ze 2 razy.. uświadamiając nas że to co zrobiliśmy było kradzieżą.. jak walnąłem z textem że tylko pożyczyliśmy i bymy oddali po meczu parsneli śmiechem.. więc 2 poszła z nami do piwnicy i każdy z nas po jednej fladze pozawieszał na swoim miejscu.. a ja oczywiście musiałem odjebac.. wkładam tą flagę zadowolony i odsuwam się.. Glina do mnie.. &quot; Co żeś kur@@ zrobił &quot; ja zdygany o co kaman.. nagle zauważyłem że odwrotnie flagę powiesiłem ( czerwona - biala :p ) na koniec jeszcze ziomek ode mnie taki zdygany.. &quot; Niech panowie nie mówią nic naszym rodzicą &quot; z taki textem do policjii.. potem coraz bardziej zdygany.. &quot; Ja mam wujka Pułkownika &quot; walnął.. a Gliniarz &quot; to powinien ten Wujek ostro ci wpierdolic &quot; hehe.. myślałem że padnę ???? wielkiej afery nie było ????

ciekawe czy ktoś przeczytał :p

vis-maior 1

vis-maior

Użytkownik
Skoro o podpaleniach mowa, to moi kumple takiemu debilowi buty spalili ????
a skoro o podpaleniach i szorowaniu jak tam ktoś wcześniej wspomniał.
jeszcze w gimnazjum/ 2-ga klasa :p
napisalismy w szatni od wf kilka milych slow na naszych &#39;kolegow&#39; wiec wszystko poszlo na nas (3-cia klasa sprzedaje ;)) musielismy - ja i 2 kolegow kupic w ciagu 1 lekcji + przerwa rozpuszczalnik to podpierdzielilismy od kumpla ojca z piwnicy, zmylismy te wszystkie napisy i zostalo pol butelki, wiec zrobilismy w szatni sobie ognisko :p ze szmat ktorymi owe napisy zmywalismy, szmaty były wszędzie tudzież ogień był wszędzie przez przypadek plastikowa rama okna się przyjarała troszkę :jezora: tym razem wszystko poszło na 3 klasę:spokodfhgfh:
PS: najwiecej przypałow robiło sie na obozach i koloniach :p
ciekawe czy ktoś przeczytał :p
przeczytałem ;) fajny pomysł z tymi flagami :p

wmessing 0

wmessing

Użytkownik
Taka mala historyjka ode mnie:
Matka moja jest chemiczka, pracuje na pol etatu. Oprocz tego jest malarka, maluje tez portrety koni na zamowienie (niezla kasa - jak bym tak umial...).

Odwiedzam matke, jest tez moj brat, wszedzie pelno obrazow, moj brat (30 lat mu stuknie w sierpniu) cos opowiada i strasznie wymachuje rekoma, na to mamusia:
Uwazaj, bo mi konia zwalisz!
(chodzilo o obraz, stojacy na sideboardzie)
Smielismy sie? Nie! SZCZEKALISMY ZE SMIECHU! :jezora:

sutek 79

sutek

Forum VIP
Gośc mówi numer 27 do odpowiedzi my odpowiadamy sorze nas jest 26 a on na to, to 28 do odpowiedzi ????
Mówi nauczycielka Wiktor idz po panią pedagog, Wiktor wraca z 3 cola-colami, 2 zapiekankami i chipsami i mówi nie ma pani pedagog ????
Tekst to tej samej nauczycielki ZWALISZ MI KONIA ? a ona po lekcji ????
Masa ludzi idzie na mecz i wszystko obserwują psy, dwóch siedzi i patrzy patrzy a jeden z gościu i co węszysz, węszysz i chuja* widzisz ????
* przepraszam za to słowo ale bez niego nie ma zdanie sensu

escabar 24

escabar

Użytkownik
To było daaaawno temu bo jeszcze za czasów gimnazjum, miałem kumpla który lubił robić kulki z papieru (wkładał do buzi kartke albo dwie i żuł). Siedzimy na chemi zrobił taką wielgaśną kulkę wielkości hmm piłeczki pingpongowej, mieliśmy dość ciemną gosciówkę od chemi.. ona coś pisze na tablicy a ten przez całą klase rzucił to tuż przy tablicy - przykleiło się. Wszyscy cisza i sie gapią co dalej. Chemiczka pisze pisze.. zatrzymuje sie i patrzy... pyta sie &quot;Co to jest&quot; i pokazuje palcem. A my że nie wiemy. Ona sie pyta &quot;kto to zrobił&quot; kumpel wstaje i mówi że on, ale to już było dawno.. A ona dotyka chwyta w ręke i tekst &quot;ale to jest mokre&quot; ???? padliśmy ????

Do góry Bottom