>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WARNING: Tennis is here !

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 254 ????
Data: 07
.04.2012 r. g. 20:30
Dyscyplina: Tenis ziemny, WTA Family Cap Charleston
(SF)
Spotkanie: P. Hercog - L. Safarova

Stawka: 40,00 PLN
Typ: 2 Kurs: 1.800
Bukmacher:

E/W: 72,00 PLN ✅

Bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie Lucie Safarova w tej edycji Family Circle Cup w Charleston. Oczywiście, Hercog też należą się słowa uznania, nie bez powodu jest w półfinale tej imprezy. Ograła Bartoli, wykazała się walecznością i konsekwencją gry, ponieważ wykorzystała kiepską dyspozycję Francuzki. Polona ograła równie, o ile można powiedzieć spokojnie, że rozgromiła Rosjankę Nadię Petrovą.
Ja się jednak skupiam na Czeszce Lucie, która głównie podczas pojedynku z Verą Zvonarevą utwierdziła mnie w przekonaniu, że jest mocna i dobrze czuje się na tamtejszej nawierzchni, która jest dosyć specyficzna. Vera ułatwiła zadanie Lucie w pokonaniu siebie, ponieważ grała taki piach, że wołało to o pomstę do nieba. To nie jest sezon, który Rosjanka zaliczy do udanych. Kilka złych decyzji personalnych z udziałem w pewnych imprezach z niewyleczonymi urazami, przełożyło się się na jej formę. W meczu z Safarovą nic jej nie wychodziło, źle się ustawiała, praca nóg tragiczna, po prostu nic nie szło.
Procentowo wygląda to tak:

Plusem Lucie jest fakt, że jest leworęczną zawodniczką i nie każdej przeciwniczce dobrze się gra przeciwko takim rywalkom. Druga sprawa to rosnące kursy na Czeszkę. Ja już zakończyłem etap czekania co tutaj wyrośnie za kurs, łapię 1.800 i gram na czysty win. Zapowiada się naprawdę ciekawy pojedynek.

Czeszka jest niesamowitą wojowniczką. Nabrała pewności siebie, co bez wątpienia będzie miało znaczenie w dzisiejszym pojedynku.
Dawaj Czeszko!

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 255 :hokej:
.04.2012 r. g. 21:00
Dyscyplina: Hokej na lodzie, NHL

Spotkanie: Ottawa Senators - New Jersey Devils
(OT incl)
Stawka: 10,00 PLN
Typ: 1 Kurs: 2.200
Bukmacher:

E/W: 22,00 PLN ⛔

c&#39;mon SENS!

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
fajny kurs na over 2,5 ale ja za grosiki ;)

Kupon # 256
⚽
.04.2012r. g. 22:00
Dyscyplina: Piłka nożna, Hiszpania, Primera Division

Spotkanie: Real Betis - Villarreal
(zakład na ilość bramek)
Stawka: 4,02 PLN
Typ: over 2,5 Kurs: 2.140
Bukmacher:

E/W: 8,60 PLN ✅

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Podsumowanie kuponów # 241 - # 250

✅ Wygranych: 4
⛔ Przegranych 6

------------------
Suma stawek: 352,11 PLN
Suma wygranych: 215,51 PLN
Czysty zysk: -136,60 PLN ⛔
Bywa różnie, raz na plus raz na minus ????

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 257 ????
Data: 08
.04.2012r. g. 01:00
Dyscyplina: Koszykówka, NBA

Spotkanie: Boston Celtics - Indiana Pacers
(zakład na ilość punktów w meczu)
Stawka: 12,00 PLN
Typ: over 185,5 Kurs: 1.980
Bukmacher:

E/W: 23,76 PLN ⛔

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 258 ????
.04.2012r. g. 02:00

Spotkanie: Dallas Mavericks - Memphis Grizzlies
(zakład na ilość punktów w meczu)
Stawka: 8,60 PLN
Typ: over 183 Kurs: 1.893
Bukmacher:

E/W: 16,28 PLN ▶ ZWROT

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 259 ????
.04.2012 r. g. 19:00
Dyscyplina: Tenis ziemny, WTA Family Cap Charleston
(Final)
Spotkanie: L. Safarova - S. Williams

Stawka: 8,60 PLN
Typ: 1 Kurs: 5.770
Bukmacher:

E/W: 49,62 PLN ⛔

Jedyne co ciśnie się na usta, to &quot;do boju Lucie!&quot;. Należy zauważyć, że Czeszce leży nawierzchnia w Charleston, wczoraj podczas półfinału z Hercog widać, że próbowała się ślizgać po nawierzchni próbując dochodzić do niektórych piłek, ale nie oszukujmy się. Zbytnio się nie napracowała z Poloną. Hercog wyjechała na rowerku z turnieju, ponieważ w moim odczuciu zjadły ją po prostu nerwy. Nie było tego polotu, odrobiny szaleństwa, zapewne gry łatwiej się grało Słowence w poprzednich rundach. O samym półfinale zatem mogę powiedzieć tylko tyle, że był, że wygrała go Lucie, a Polona nawet nie ugrała gema, mimo, że kilka razy miała ku temu okazję. Czeszka wykazała się podczas takich okazji na urwanie gema, konsekwencją i ostatecznie nie dawała sobie nic zabrać. 6:0, 6:0 i dobrze było widzieć uśmiechniętą minę Safarovej ????
Co S. Williams, chyba tylko tyle, że widać, że jeszcze nie trafiła na przeciwniczkę w tym turnieju, która by ją troszkę przycisnęła. Sammy się to nie udało w SF, i mieliśmy kolejny półfinał, który zakończył się przed 60 minutami. Tak jak nie dziwi mnie wysoka porażka Polony, to jednak pogrom Samanthy, notabene zawodniczki, która m. in. samym serwisem potrafi wiele punktów ugrać, robi na mnie największe wrażenie. Lucie nie odpuści w finale, jedyne co mnie martwi to dobre podanie Sereny.

Imponują niewątpliwie ostatnie wyniki Sereny, która w Miami odpadła z dobrze grającą Caroliną Woźniacki.

H2H dla Amerykanki, 2:0, ale to dziś nie ma znaczenia, liczy się dyspozycja dnia i oby to dziś Lucie nie zżarły nerwy ????

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 260 ⚽
.04.2012r. g. 21:30
Dyscyplina: Piłka nożna, Hiszpania, Primera Division

Spotkanie: Real Madrid - Valencia

Stawka: 100,00 PLN
Typ: 1 Kurs: 1.234
Bukmacher:

E/W: 123,36 PLN
⛔

By uchronić się przed kolejnym doładowaniem, muszę zagrać &#39;all in&#39; na jakąś peffkę, by mieć na kolejne kupony. Zatem, wybieram czysty win Realu, który u siebie podejmować będzie 3 w tabeli Valencię. Real na chwile obecną ma 3 punkty przeagi nad drugą Barceloną. To stanowczo za mało na taką potęgę. Powrót do 6 punktowej przewagi może spowodować, że Królewscy ze większym spokojem będą mogli patrzeć na drogę ku mistrzostwu. Jeden minus jest taki, że będą musieli sobie dzisiaj radzić w obronie bez Sergio Ramosa, kurs powinien to uwzględniać, jest niski, ale i tak gram to.

przegrać na realu?! nie...
przerwa od marnotrawienia pieniędzy...

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Czas wrócić do obstawiania tenisa. Na początek kobiety, za grosze, aby zbudować jakiś kapitał.

Kupon # 261 ???? (kombinacyjny) ⛔

???? 1. Goerges
???? 2. Pervak
???? 3. Kerber

stawka: 8,00 PLN
Bukmacher:

E/W: 14,71 PLN
⛔

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 262 ????
Data: 10
.04.2012 r. g. 17:00
Dyscyplina: Tenis ziemny, WTA Barcelona
(R1)
Spotkanie: F. Schiavone - O. Govortsova

Typ: 1 Kurs: 1.329
Bukmacher:

E/W: 13,29 PLN ⛔

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 264 ????
.04.2012 r. g. 20:30
Dyscyplina: Tenis ziemny, WTA e-Boks Open
(R1)
Spotkanie:P. Mayr-Achleitner (+1.5 Sets) - S. Arvidsson (-1.5 Sets)

Stawka: 7,46 PLN
Typ: S. Arvidsson (-1.5 Sets)
Kurs: 1.455
Bukmacher:

E/W: 10,85 PLN ⛔

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 265 ????
.04.2012 r. g. 22:30
Dyscyplina: Tenis ziemny, ATP US Men&#39;s Clay Court Championships
(R1)
Spotkanie:H. Zeballos - A. Ungur

Typ: 1 Kurs: 1.581
Bukmacher:

E/W: 15,81 PLN ✅

Tutaj liczę, że Zeballos powtórzy mecz z 31.01.2012 r. kiedy to ograł Ungura 2:0.

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 266 ????
Data: 12
.04.2012r. g. 01:00

Spotkanie: Orlando Magic - Washington Wizards

Typ: Magic -4.5
Kurs: 1.926
Bukmacher:

E/W: 19,26 PLN ⛔

Nie grywam handicapów w NBA, ale warto spróbować akurat w tym meczu ????

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 267 ????
Data: 11
.04.2012 r. g. 01:00
Dyscyplina: Tenis ziemny, ATP US Men&#39;s Clay Court Championships
(R1)
Spotkanie:R. Sweeting - R. Mello

Stawka: 15,81 PLN
Typ: 1 Kurs: 1.641
Bukmacher:

E/W: 20,94 PLN ✅

Pan Słodziutki, lubi ten turniej, broni tutaj tytułu. Ma zatem po co dziś wyjść na kort i pokazać, kto jest lepszy.

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
dziś tenis na bok, ponieważ piłkarska oferta jest dziś wyjątkowo kusząca, zatem na dzisiaj proponuję 3 taśmy. W jednej z taśm powtórzę typ na United, gdyż walczą oni o mistrzostwo z City. Wyścig dziś nabierze rumieńców, a ja liczę, że obydwie drużyny z Manchesteru zapunktują 3 oczkami.
Na początek taśma prosto z Anglii
Kupon # 268 ⚽ (kombinacyjny) ⛔

⚽ 1. Arsenal ✅
⚽ 2. Man. Utd.⛔
⚽ 3. Man. City ✅
Bukmacher:

E/W: 26,65 PLN ⛔

Arsenal w formie, oni również mają jeszcze coś do udowodnienia w tegorocznych rozgrywkach. Przywiezienie z Wolverhampton 3 punktów umocni The Gunners na pozycji 3, która da Ligę Mistrzów.
Drużyny z Manchesteru muszą swoje spotkania wygrać, aby walka o tytuł mistrzowski nabrała atrakcyjności. The Citizens nie złożyli broni, powinni wysoko wygrać z WBA, a United miejmy nadzieję odpowiedzą właściwie w swoim meczu z Wigan. Może być podobny mecz jak ten z Blackburn, gdzie sprawa 3 punktów dla United rozstrzygnęła się w ostatnim kwadransie meczu.

Zaraz typy z ligi hiszpańskiej + angielski faworyt na dokładkę ????

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 269 ⚽ (kombinacyjny) ⛔

⚽ 1. Man. Utd. ⛔
⚽ 2. Valencia ✅
⚽ 3. Real M. ✅
Bukmacher:

E/W: 38,05 PLN ⛔
Man. Utd. jest tym dodatkiem do hiszpańskiej ligi. Powtarzać się o tym meczu nie będę. Przechodzę do meczów Valencii oraz Derbów Madrytu.
Valencia pokazała się z dobrej strony w meczu z Królewskimi i wywiozła 1 cenny punkt. Gospodarze dzisiejszego meczu ścigają się z Malagą o 3 miejsce i prawo startów w lidze mistrzów. Do nietoperzy zawita Rayo, które nie gra już o nic w tym roku. Utrzymali się w lidze ostatnim zwycięstwem u siebie z Osasuną, aż 6:0. Po stronie Valencii wszystkie atuty, m. in. własna publiczność. Nie ma lepszej okazji dla Valencii, na to, aby wciąż liczyć się w walce o ostatnie miejsce na podium tegorocznych rozgrywek Primera Division.

Na drugim froncie, arcyważny dla Realu mecz, a mianowicie Derby stolicy Hiszpanii. Atletico na własnym stadionie podejmować będzie Real, który stracił komplet punktów u siebie z Valencią i dzisiaj wieczorem będą mieli idealną okazję na zmazanie plamy po wymienionym spotkaniu. Real dobrze radzi sobie w Derbach z Atletico, o czym świadczy poniższa grafika:

Atletico ma niechlubny bilans meczów z Królewskimi, którzy niemalże każde spotkanie derbowe wygrywają. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie podobnie.

Za chwilkę ostatnia taśma na dzisiaj... zbiór wszystkiego ????

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 270 ⚽ (kombinacyjny) ⛔

⚽ 1. Genoa ⛔
⚽ 2. BVB @ Bayern (over 2,5) ⛔
⚽ 3. Nurnberg @ Schalke (over 2,5) ✅
Stawka: 5,94 PLN
Bukmacher:

E/W: 31,67 PLN⛔
Ostatnia taśma na dzisiaj, dość overowa + Genua, która walczy wciąż o utrzymanie. Wydaje się, że dzisiaj mają najlepszą okazję ku temu, aby odetchnąć i oddalić się od strefy spadkowej.
Dzisiaj również Borussia Dortmund na własnym obiekcie, przy ponad 80.000 publiczności podejmować będzie monachijski Bayern. Tutaj, moim zdaniem wysyp bramek gwarantowany. Obydwie drużyny mają co najmniej kilku bramkostrzelnych napastników, a także pomocników, którzy potrafią zdobywać bramki. Pojedynek Lewandowski vs Gomez czas zacząć, oby chociaż jeden z nich strzelił 2 bramki. Zarówno Gomez jak i Lewandowski pokazali w ostatniej kolejce, że zdobycie dwóch bramek dla nich to żaden kłopot.

Jako ostatnie spotkanie, wybrałem potyczkę Norymbergi z Schalke. Goście, już dziś mogą przybić sobie 3 lokatę, uprawniającą do gry w LM. Jesienią Schalke wygrało, aż 4:0. Dzisiaj myślę, że możemy być świadkami, co najmniej 3 goli i o to proszę ????

Po dzisiejszych taśmach podsumuję , dwie dziesiątki kuponów, które grałem w ostatnim czasie.

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Cibulkova zaraz zaczyna grać, więc szybko...
Kupon # 271 ???? (kombinacyjny) ⛔

???? 1. Cibulkova ⛔
???? 2. Woźniacki
Stawka: 5,00 PLN
Bukmacher:

E/W: 13,62 PLN
⛔

Do góry Bottom