Kupon # 240 ????
Data: 05.04.2012 r. g. 17:00
Dyscyplina: Tenis ziemny, WTA Family Cap Charleston (R16)
Spotkanie: M. Bartoli - P. Hercog
Stawka: 22,67 PLN
Typ: 1 Kurs: 1,538
Bukmacher:
E/W: 34,86 PLN
1.538 (Pinnacle) kurs na Bartoli jest moim zdaniem wyśmienity i nie ma się co zastanawiać. Bartoli w R2 grała z Dusheviną i żałuję, że nie miałem możliwości obejrzenia tego meczu z jakiejkolwiek video relacji. O pierwszego gema dziewczyny biły się 22 minuty co musiało odbić jakieś piętno na zmęczeniu którejś z teninistek. Marion bardzo słabo radziła sobie w 2 secie, którego ostatecznie przegrała w TB. Mogła już znacznie szybciej przegrać. Poniższa grafika przedstawia ten 2 set...
Bartoli w 3, ostatnim secie zabrała się do gry. Przegrała trzeciego seta i cały mecz ta zawodniczka, która dała się mniej razy przełamać. W 3 secie Bartoli przełamała Rosjankę 2 razy i 3 set zakończył się 6:4.
To już historia...
Dziś przyjdzie grać Francuzce z Hercog, którą dobrze zna, grały ze sobą kilka już spotkań. H2H oczywiście dla Bartoli, bo 4:0, z czego 2 spotkania Marion wygrała z Hercog w 2012 r.
Hercog została wyrzucona z turnieju w Miami (24.03.2012 r.) przez Marion po 3 setowym pojedynku. Pierwszego seta wygrała Hercog, a potem już Marion rozbiła w dwóch kolejnych swoją rywalkę.
Hercog wydaje się, że ma kolejną szansę do odwdzięczenia się za wyrzucenie z kilku turniejów. Kurs jak wspominałem, wg mnie wyśmienity zatem gram, to jeszcze nie czas kiedy Marion odpadnie z tego turneiju, chociaż tak patrzę na drabinkę, to widzę Francuzkę nawet w finale, tym bardziej, że jak wygra z Hercog, to... czeka ją...
Zatem polecam grać na Bartoli. Zawodniczki się znają, jednak szykujmy się na pojedynek 3 setowy z kilkoma zwrotami akcji jak w kinie :smile: