>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

WARNING: Tennis is here !

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 238 ????
Data: 04
.04.2012 r. g. 23:00
Dyscyplina: Tenis ziemny, WTA Family Cap Charleston
(R2)
Spotkanie: M. Lucic - L. Safarova
(kto wygra pierwszego seta?)
Stawka: 10,00 PLN
Typ: 2 Kurs: 1,435
Bukmacher:

E/W: 14,35 PLN✅

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 239 (kombinacyjny) ✅

???? 1. Bobcats @ Hawks (over 186)
???? 2. Lakers @ Clippers (over 188)
:hokej: 3. Red Wings @ St. Louis Blues (over 5) ▶ ZWROT kurs: 1.000
stawka: 4,35 PLN
Bukmacher:

E/W: 30,57 PLN
✅

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 240 ????
Data: 05
.04.2012 r. g. 17:00
(R16)
Spotkanie: M. Bartoli - P. Hercog

Stawka: 22,67 PLN
Typ: 1 Kurs: 1,538
Bukmacher:

E/W: 34,86 PLN ⛔

1.538 (Pinnacle) kurs na Bartoli jest moim zdaniem wyśmienity i nie ma się co zastanawiać. Bartoli w R2 grała z Dusheviną i żałuję, że nie miałem możliwości obejrzenia tego meczu z jakiejkolwiek video relacji. O pierwszego gema dziewczyny biły się 22 minuty co musiało odbić jakieś piętno na zmęczeniu którejś z teninistek. Marion bardzo słabo radziła sobie w 2 secie, którego ostatecznie przegrała w TB. Mogła już znacznie szybciej przegrać. Poniższa grafika przedstawia ten 2 set...

Bartoli w 3, ostatnim secie zabrała się do gry. Przegrała trzeciego seta i cały mecz ta zawodniczka, która dała się mniej razy przełamać. W 3 secie Bartoli przełamała Rosjankę 2 razy i 3 set zakończył się 6:4.
To już historia...
Dziś przyjdzie grać Francuzce z Hercog, którą dobrze zna, grały ze sobą kilka już spotkań. H2H oczywiście dla Bartoli, bo 4:0, z czego 2 spotkania Marion wygrała z Hercog w 2012 r.
Hercog została wyrzucona z turnieju w Miami (24.03.2012 r.) przez Marion po 3 setowym pojedynku. Pierwszego seta wygrała Hercog, a potem już Marion rozbiła w dwóch kolejnych swoją rywalkę.

Hercog wydaje się, że ma kolejną szansę do odwdzięczenia się za wyrzucenie z kilku turniejów. Kurs jak wspominałem, wg mnie wyśmienity zatem gram, to jeszcze nie czas kiedy Marion odpadnie z tego turneiju, chociaż tak patrzę na drabinkę, to widzę Francuzkę nawet w finale, tym bardziej, że jak wygra z Hercog, to... czeka ją...

Zatem polecam grać na Bartoli. Zawodniczki się znają, jednak szykujmy się na pojedynek 3 setowy z kilkoma zwrotami akcji jak w kinie :smile:

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 241 ⚽
.04.2012r. g. 21:05
Dyscyplina: Piłka nożna, UEFA Europa League

Spotkanie: Athletic Bilbao - FC Schalke 04

Stawka: 50,00 PLN
Typ: 1 Kurs: 1,862
Bukmacher:

E/W: 93,10 PLN ⛔

Wyczytałem na primeradivision.pl, że:
Schalke, które w fazie pucharowej jeszcze nie odniosło wyjazdowej wygranej, do Bilbao udało się bez dwóch bramkarzy: Ralfa Fährmanna i Timo Hildebranda. Kontuzjowani są także obrońcy Benedikt Höwedes i Christofph Metzelder, a choroba wyklucza występ Christiana Fuchsa. W wyjściowym składzie od pierwszej minuty powinien znaleźć się najlepszy strzelec Ligi Europy Klaas-Jan Huntelaar – główna nadzieja zespołu.
Zatem bez wahania gram na Basków.

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
delikatnie na Lucie, konsekwentnie... Trzeba przyznać, że buki rozpieszczają dzisiaj kursami ????

Kupon # 242
????
.04.2012 r. g. 18:00
(R16)
Spotkanie: A. Wozniak - L. Safarova

Typ: 2 Kurs: 1,714
Bukmacher:

E/W: 85,71 PLN ✅

Otrzymane punkty reputacji: +10
rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 243 ⚽
.04.2012r. g. 21:05
Dyscyplina: Piłka nożna, UEFA Europa League

Spotkanie: Valencia - AZ Alkmaar

Typ: 1 Kurs: 1,444
Bukmacher:

E/W: 72,22 PLN ✅
tutaj już szaleństwa z kursem nie ma. Valencia w Holandii przegrała 1:2. U siebie mając strzelonego gola na wyjeździe, potrzebują niewiele, by awansować. Hiszpanie mają szansę zdominować tegoroczne rozgrywki ligi europejskiej. Stawiam na kolejnego hiszpańskiego pretendenta do awansu!

Na dzisiaj już starczy z typami, bo rozhulałem się troszkę widać ;)
Czwartek (05.04)

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Podsumowanie kuponów # 231 - # 240

✅ Wygranych: 8
⛔ Przegranych 2

------------------
Suma stawek: 202,43 PLN
Suma wygranych: 286,53 PLN
Czysty zysk: +84,10 PLN ✅

takie coś się chwali ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 245 ????
Data: 06
.04.2012r. g. 01:30
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: Washington Wizards - Detroit Pistons
Typ: under 189 pkt Kurs: 2.090
Bukmacher:

E/W: 104,50 PLN ⛔

Liczę na wyrównany pojedynek, mało zdobytych punktów, wiele ryzykuję, ale spróbować nie omieszkam...

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 246 ????
.04.2012r. g. 01:00
Dyscyplina: Koszykówka, NBA
Spotkanie: New York Knicks - Orlando Magic
Stawka: 100,00 PLN
Typ: over 187,5 pkt Kurs: 1.840
Bukmacher:

E/W: 184,03 PLN ⛔

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
amerykańska noc mnie sczyściła z kasy i potrzebne było nowe doładowanie. Wracam do budowania budżetu, aby znowu zacząć grać za większą kasę.
Kupon # 247 ????
.04.2012 r. g. 22:30
(QF)
Spotkanie: V. Zvonareva - L. Safarova

Typ: 2 Kurs: 2.340
Bukmacher:

E/W: 23,40 PLN
✅

na początek mecz Very z Lucie, szkoda, że szybciej nie postawiłem na Czeszkę, gdyż kursy spadają coraz szybciej. Ja złapałem za 2.340 . Gram na Lucie, gdyż jej dyspozycja w tym turnieju bardziej mnie przekonuje, niż Zvonarevy. Według mnie obydwie tenisistki na chwile obecną są bardzo zbliżone do siebie aktualną dyspozycją oraz formą.

Trzeba jednak wziąć pod uwagę, że pogoda się nieco popsuła w Charleston i dzisiaj przewidują opady, trzeba się zatem nastawić, że o 22:30 (PL czasu) mecz może jeszcze nie ruszyć. Jeszcze Smanatha Stosur musi swój mecz dokończyć.

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 248 ⚽
.04.2012r. g. 18:00
Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia, nPower Championship

Spotkanie: Barnsley - West Ham United

Stawka: 20,00 PLN
Typ: 2 Kurs: 1,709
Bukmacher:

E/W: 34,18 PLN ✅

Sezon ligi Championship nabiera rumieńców i wkracza w decydującą fazę. West Ham jest na 3 miejscu, Barnsley 18 lokata w tabeli. Wydawałoby się, że grają ze sobą dwie skrajnie różne od siebie drużyny, jednak to goście z Londynu będą walczyć o przedłużenie szans dogonienia Reading. Tracą jak na razie 4 punkty. Reading swój mecz gra u siebie z Leeds, zatem wygrana Młotów po prostu musi dzisiaj nastąpić, aby wciąż realnie patrzeć na miejsca premiowane bezpośrednim awansem do elity piłki nożnej na wyspach.

Otrzymane punkty reputacji: +1
rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 249 ????
Data: 07
.04.2012 r. g. 01:00
(QF)
Spotkanie: P. Hercog - N. Petrova

Typ: 2 Kurs: 2.060
Bukmacher:

E/W: 20,60 PLN
⛔

Ostrze sobie apetyt na te spotkanie, które planowo powinno rozpocząć się o godz. 1:00 (czasu polskiego). Polona, fajnie wykorzystałaś nieporadność Bartoli, ale Twój czas na Family Cup w Charelston dobiega końca. Mimo, że buki stawiają Cię w roli faworytki tego spotkania. Kurs, który może pomnożyć mój mały budżet, dlatego biorę to spotkanie w ciemno i twardo jestem za Petrovą. Chcę, by Lucie Safarova spotkała się z Nadią Petrovą w półfinale tej imprezy. Spotkania Lisickiej nie ruszam, postanowiłem wziąć się za to spotkanie i typuję śmiało, choć za grosze (tylko dlatego, że jestem spłukany) na wygraną Petrovej.

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
na razie taka taśma za kilka groszy.

Kupon # 252 ⚽ (kombinacyjny) ✅✅⛔

⚽ 1. Chelsea ✅
⚽ 2. Bayern ✅
⚽ 3. Coventry ⛔
stawka: 3,40 PLN
Bukmacher:

E/W: 10,72 PLN
⛔

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Kupon # 253 ⚽
Data: 07
.04.2012r. g. 19:00
Dyscyplina: Piłka nożna, Francja, Ligue 1

Spotkanie: Montpellier - Sochaux

Stawka: 30,00 PLN
Typ: 1 Kurs: 1,467
Bukmacher:

E/W: 44,02 PLN ✅

Gdy gra lider rozgrywek z drużyną walczącą o utrzymanie, to nie można przejść obojętnie obok takiego spotkania. Oczywiście słaby lider z Montpellier, gdyż ma tyle samo punktów (60) co PSG. Ominąłbym to spotkanie dziś, jednak pewna kwestia zdecydowała, że jednak ruszę ten meczyk, a mianowicie:
Cytat z francja.goal.pl
W kadrze gości oprócz Perquisa zabrakło także Teddy&#39;ego Richerta, Jeremiego Brecheta, Stevena Mouyokolo, Yassina Mikariego, Serdara Gurlera i Edoaurda Butina.

Ubogo w kadrze Sochaux, zatem nie widzę innej opcji niż win gospodarzy.

Do góry Bottom