>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

walka o 3m. oraz finał

Status
Zamknięty.
W 13

widget20

Użytkownik
Chłopaku o co mnie oskarżasz ze nie przelalem CI 40złoty? pisałem Ci jak sprawa wygląda, ze przeleje w środe lub czwartek bo byłem poza miejscem zamieszkanai a nei miałem przy sobie karty sim na które przychodza mi hasła sms, nie masz kasy dzis to bedziesz miał w poniedziałek i nie osmieszaj sie z oskarzeniami ze bym przyciął w ch...na 40złoty,
znaczki 123

magiki 42

magiki

Użytkownik
dobra to chyba się wyjaśniło. Szkoda, że widget trochę się pospieszyłeś. Hajduk jak otrzymasz przelew to będziesz musiał przelać go dalej do Teda i gitara. pozdro.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Jak już to wtedy miało być 20zł... Zobaczymy może idzie jeszcze, jak na razie nic nie ma. Podawałem Ci dane, ok, miałem Ci pisać właśnie co jest, że kasy jeszcze nie ma... Nie ośmieszam się, pisze jak jest...

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Tak dla jasności - Rzekomo kasa miała dzisiaj dotrzeć, ale tak jak myślałem nie dotarła. Także Ted ja Ci nie przeleje tych 40zł, bo takowych nie dostałem.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Spoko, poczekamy co widget na to, wogole jak on ci mogl przeslac kase jesli danych mu nie podales (czy podales ) :p ?

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Spoko, poczekamy co widget na to, wogole jak on ci mogl przeslac kase jesli danych mu nie podales (czy podales ) :p ?
Podawałem, po tym jak byłem z Nim w parze i miał przelać po kilku dniach, bo nie miał sima przy sobie, a gdzieś pojechał.
Miał mi przelać 20zł wtedy, a skąd się wzieło 40zł nagle, że do mnie niby to nie wiem. W każdym razie nic od Niego nie mam na koncie.

magiki 42

magiki

Użytkownik
Hajduk, 20 zł to z pierwszej rundy miał Tobie przelać Majkello. widgetowi przelał Xavy i każdy miał po 40 zł. po 2 rundzie nikt nie miał nic przelewać tylko czekać na końcowe rezultaty. w drugiej rundzie każy zaczynał z kwotą 40zł i na koniec mieliśmy się rozliczać. to jak widget miał przelać Tobie 20zł ? on nie miał w ogóle Tobie przelewać żadnego siana tylko na koniec (jak już wiadomo) jak że zajął 4m to przelewa Tedowi całość czyli 40zł żeby się wygrane zgadzały. Nie wiem co z widgetem za transakcje robicie :|

magiki 42

magiki

Użytkownik
ja przelałem Tedowi 20zł i Td ma teraz 60zł, ja mam 20 (3m.) a Ty powinieneś mieć 40 zł ( 2m.) i tylko teraz 40zł wideta powinno powędrować do Teda i git, koniec.

magiki 42

magiki

Użytkownik
3m. 20zł
2m 40zł
1m. 100zł

tak to powinno wyglądać. Sorki za te posty, ale cały czas coś mi przychodzi na myśl ;D

ted 12,8K

ted

Forum VIP
to wkoncu zakonczymy ten turniej ? ja tych 40zł nie musze miec ale to nie sprawiedliwie w stosunku do magiki ktory wplacil :&gt;

magiki 42

magiki

Użytkownik
no ja wpłaciłem bo z reguły staram się grać fair play... poza tym teraz zakończyłem pojedynek z widgetem (wygrany) to sam będę się mógł przekonać czy też gra fair play... a jak nie to wiesz Ted jak to egzekwować... bo jeżeli Hajduk mówi, że nie ma siana to możliwe że tak jest ale tutaj nie wnikam bo nie mam podstaw jak na razie osadzać widgeta... zobaczy,my później ... i mam nadzieję że się wszystko wyjaśni ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom