>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

walka o 3m. oraz finał

Status
Zamknięty.
magiki 42

magiki

Użytkownik
no chyba tak ???? dobra nie ma sensu już podliczyć tego tylko ustalmy jak się rozliczymy ;)
kto ile ma siana?

ja mam swoje 20 + 20 z 1 rundy od przeciwnika, wy tez tak powinniście mieć co daje 160 zł.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Po pierwsze gratuluje Ted, nie byłem na fali, miałeś szczęście, mnie też troche brakło i tak wyszło jak wyszło ;)
ja również mam 20zł swoje + 20zł Majkelo77 za 1 runde.
P.S. Już wiem jak to Polaczki się czują zawsze;)

magiki 42

magiki

Użytkownik
dobra Panowie, trzeba się rozliczać.
Każdy ma 40 zł, ale licząc tak jak było a początku to to nie wyjdzie ( liczone było jako jeden depozyt) wiec trzeba inaczej rozdzielić, ponieważ do podziału jest na czysto 80 zł. Jak proponujecie?
Moim zdaniem Ted dostanie 50zł Hajduk 20 zł a ja 10 zł, he?
pisać swoje sprzeciwy, za itp. żeby już dzisiaj zakończyć ten cholernie długi challenge. ;)

magiki 42

magiki

Użytkownik
sorki mamy tak, 40zł widgeta, 20 mojego przeciwnika, 20 Hajduka przeciwnika i 20 Teda przeciwnika a to daje nam 100zł.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
kazdy z nas ma po 40zł co daje 160zł, Magiki miales matematyke w szkole :&gt;?

magiki 42

magiki

Użytkownik
eee Ted no wiem, tylko weź to teraz rozdysponuj. Skoro zrobimy tak jak było na początku, że zgarniasz 100zł to masz 40 dajemy Tobie 40 widgeta i ja np. daje Tobie 20 . wychodzi 100. wtedy u widgeta jest ok, ale ja jestem na 0 a hajduk ma tylko 20na + ?? to licząc czystą kasę wychodzi 80+20+0 .... to weź to inaczej rozdysponuj bo ja już nie wiem:|:|

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Widget daje mi 40zł i Ty 20zł, ja mam 100, u Hajduka pozostaje 40 a u Ciebie 20zł

magiki 42

magiki

Użytkownik
no właśnie, wtedy licząc na czysto, Ty zarabiasz 80 zł Hajduk 20 zł a ja jestem na 0 . Ja tam mogę iść na taki układ byleby już zakończyć ten challenge. ????????

magiki 42

magiki

Użytkownik
tak, wiem to ;) było liczone jako depozyt całościowy. Kończmy to ????
dobra to Hajduk już się nie musi odzywać bo on jest już rozliczony. Ty mi Ted napisz na pw lub gg dane do przelewu i zaraz Tobie te dwie dyszki wpłacę. I napisz do widgeta, żeby Tobie wpłacił te 40 zł i gitara.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Ponoc Widget wplacil Hajdukowi 40zł a ten sie nic nie pucuje :&lt;
Pucować to Cię widget20 pucuje...:| Przed chwilą sprawdziłem jeszcze, aby być pewnym i nic takowego nie mam na koncie, także uwagi co do mnie prosze nie kierować... Widocznie widget20 leci w kulki.

magiki 42

magiki

Użytkownik
mi widget pisał, że pieniądze przelał tylko komu to nie wiem :| myślałem, że każdy ma po 40 zł ( 20 + 20 z 1rundy)

W 13

widget20

Użytkownik
Pucować to Cię widget20 pucuje...:| Przed chwilą sprawdziłem jeszcze, aby być pewnym i nic takowego nie mam na koncie, także uwagi co do mnie prosze nie kierować... Widocznie widget20 leci w kulki.
Chłopaku o co mnie oskarżasz ze nie przelalem CI 40złoty? pisałem Ci jak sprawa wygląda, ze przeleje w środe lub czwartek bo byłem poza adresem zamieszkanai a nei miałem przy sobie karty sim na które przychodza mi hasła sms, nie masz kasy dzis to bedziesz miał w poniedziałek i nie osmieszaj sie z oskarzeniami ze bym przyciął w ch...na 40złoty,

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom