shizok123
Użytkownik
Bez sensu, Twój opis nie ma NIC wspólnego z Twoim typem. Równie dobrze mogłeś napisać co sądzisz o wpływie dorsza na światowe rybołóstwo...Typ: Over 10 rzutów rożnych ^^ Bet365
Moim zdaniem w tym spotkaniu jest faworytem Walia natomiast uważam że mecz może zakończyć sie jak wczorajsze spotkanie Polski z Portugalią dogrywką. Drużyny są na bardzo wysokim poziomie a Walia jest też w dobrej formie nie wiem jak jest z belgią, ale mam takie przeczucie że obie drużyny strzelą gola. W ostatnich spotkaniach obie drużyny zaoferowały nam emocje .
Mój typ:
Handicap na rzuty rożne:
Belgia (-2) - kurs 1.53 stawka 5/10
Belgia (-3) - kurs 1.83 stawka 3/10
Belgia (-4) - kurs 2.3 stawka 2/10
betfair
Analiza:
Belgowie bez wątpienia są wyjątkowo groźni w ataku i z takimi potęgami jak Włochy brakowało im dokładności. Walia ma wspaniały przód ale ich obrona już nie jest tak wspaniała i liczę na dużo błędów i wywalanie piły za linię końcową. Jestem przekonany, że w tym meczu to Belgia będzie napierać a co za tym idzie będzie więcej szans na wywalczenie rożnych. Statystyk nie wklejam bo każdy mecz jest inny, ale wydaje mi się, że rzuty rożne są dużo pewniejsze niż wynik meczu w którym może dojść do rzutów karnych bo Walijczykom serca do gry nie brakuje.