aha... wielkie dzieki za pomoc ????No to juz wsytko wiem trzeci zaklad Feyenord - Nijmenn byl kurs ponize 1.3 a dokładnie 1.3 musisz postawic spotkanie po kursie minimum 1.4 . To nie ma byc sredna ogolna ze wszytkich kuponów tylko sredna kazdego kuponu . Ty stawiales po jedbny spotkaniu wiec sredna rowna jest kursowi kazdego spotkacnia mailes w ejdnym 1.4 drugim 1.65 trzecim 1.3 !! i tu masz za niska musisz jeszcze raz za 10euro postawic kupon ze srednia powyzej 1.4
Cash in voucher to jest chyba kasa zjakiegos bou jaksie niemyle. A co do errora sproboj w innej prgladarceJa mam problem , wchodze na tej stronce w Betting Account , potem w Payments/Pay-Outs, Cash in Voucher ( zeby wypłacić pieniądze) zmieniam w polu z pay-in na pay-out i mi wyskakuje jakiś error .... też tak macie ? A i jeszcze jedno co to jest to "Cash in a voucher" ??
Mam pytanko:ane dowyplaty dllanku:
Bank name - mBank
Bank City/Town - Lodz
Country - Poland
Account Owner - wlasciciel konta na ktore chcesz wyplacic kase
Account Number - numer konta
Bank Code - 11402004
IBAN - complete account number-czyli podajesz jeszcze raz caly numer konta
SWIFT - BREXPLPWMUL
Raczej mozna.....Mam pytanko:ane dowyplaty dllanku:
Bank name - mBank
Bank City/Town - Lodz
Country - Poland
Account Owner - wlasciciel konta na ktore chcesz wyplacic kase
Account Number - numer konta
Bank Code - 11402004
IBAN - complete account number-czyli podajesz jeszcze raz caly numer konta
SWIFT - BREXPLPWMUL
Czy można wypłacić kasę gdy konto w Bettingstar24 jest na pana X a konto w mBanku na pana Y? Innymi słowy czy można wypłacić forsę gdy inna osoba jest właściscielem konta w Bettingstar i inna w m Banku? :?
No raczej nie :wink:Oj chyba ja już nie zdążyłem... :|