qozi
Forum VIP
http://www.youtube.com/watch?v=4ucHC5Se9-A&feature=player_embedded
Nie pierwszy raz go posrało w meczu Bundesligi.
Nie pierwszy raz go posrało w meczu Bundesligi.
Sławomir Peszko za swoje naganne zachowanie na ulicach Kolonii, po którym został zatrzymany przez policję i trafił do izby wytrzeźwień, poniesie konsekwencje nie tylko wobec FC Koeln, ale także wobec reprezentacji Polski!
- Wobec Peszki wyciągnięte zostaną również konsekwencje w reprezentacji Polski. Już raz zapomniałem o jego podobnej eskapadzie. Teraz sytuacja się powtórzyła. To niewybaczalne zachowanie, które stawia w złym świetle wszystkich polskich piłkarzy, także tych z Borussii Dortmund. Porozmawiam z nim, ale dla mnie to bardzo trudna sytuacja. Tym incydentem Peszko praktycznie wykluczył się z udziału w EURO - powiedział kolońskiemu Expressowi Franciszek Smuda.
Jak dowiedział się Bild, Sławomir Peszko będzie musiał zapłacić FC Koeln karę w wysokości 25 000 euro! - Jestem głęboko rozczarowany. Sławek oczywiście nie zagra we wtorek z Mainz. Muszę mieć zaufanie do moich zawodników, a to co on zrobił jest całkowicie nieakceptowalne - skomentował trener Stale Solbakken.
W newsie zamieszczonym w Kicker.de podano, że Raul opuszcza nie tylko Schalke ale także będzie pracował poza Europą. Pierwsze spekulacje i przecieki podają Katar jako przyszłe miejsce zatrudnienia Raula. Jako jeden z powodów decyzji podaje się, że piłkarz chce mieć więcej czasu dla siebie i swojej rodziny.- Powody odejścia... i plany na przyszłość ogłosi w odpowiednim czasie - poinformował klub w oświadczeniu.