mogłbyś to troche rozwinąć?Woking - Lewes 1
Szczesliwy ten kto zlapie gdzies jeszcze kurs powyzej 2.0 na home.
.
obie druzyny wystawiaja rezerwowy sklad(info za PS)Polonia - Legia
Legia gra rezerwami. Z pierwszego skladu jest tylko Rocki.
a Czarne Koszule to czym (albo kim lepiej) niby graja?Polonia - Legia
Legia gra rezerwami. Z pierwszego skladu jest tylko Rocki.
a w Legii zagrają takie rezerwy: (nie wiem jaka będzie wyjściowa jedenastka, ale kadrze są m.in):Przypuszczalny skład Polonii: Radosław Majdan - Radek Mynarz, Krzysztof Bąk, Łukasz Skrzyński, Błażej Telichowski - Michał Ciarkowski, Łukasz Piątek, Radosław Majewski, Mariusz Zasada - Jacek Kosmalski, Krzysztof Gajtkowski.
Chyba nie do konca taki rezerwowy sklad Polonii? Wiec dlaczego takie pretensje do mnie?
daniel, przecież sam podałeś w poprzednim poście przypuszczalne składy, oprócz Majewskiego i ewentualnie Gajtka to też rezerwa - czyli Polonia rezerwą i Legia rezerwą - czysty x ? ????Ale mimo wszystko sa to rezerwy. A Polonia zagra prawie podstawowym skladem, oprocz zawodnikow, ktorzy sa kontuzjowani/wyjechali na zgrupowania/pauzuja za kartki.
typ na Schalke jest imo dobrym typem, a raczej był - do czasu aż buki się ogarnęly i znizyly kursy, wczoraj jeszcze gdzieniegdzie mozna bylo zagrac gospodarzy po 1,5 dzisiaj po 1,3 czy 1,25 po prostu chyba nie ma sensu...Ten typ tylko zaproponowałem wypowiadając swoje zdanie na temat spotkania Arsenalu nie mam czasu sprawdzać co chwilę kursów a tym bardziej wchodzić na strony wszystkich buków dlatego używam stronek do tego z reguły mają poprawne kursy. Ale ok skoro popełniłem błąd to niech tak będzie uznajcie ten typ za nie ważny ale gdy ja go rano widziałem na stronce skybet to na pewno był kurs 1.50 a tutaj go podałem przy okazji a że akurat przypomniał mi się buk jetbull gdzie widziałem taki kurs wcześniej to go wpisałem ale widzę że uwielbiacie robić aferę z niczego ok niech admin usunie mój typ na schalke tez problem w takim razie nie będę w tym dziale nic więcej podawał bo jeszcze się pomylę z kursem o 5gr i co będzie.