Dla mnie jest to kompromitacja .. na na dwa dni przed startem druzyna dowiaduje sie ze nie zagra w Ekstraklasie , paranoja jakas. ..Zagłębie Lubin zamiast Arki Gdynia !!
W pełni sie zgadzam. Przecież Arka skompletowała bardzo ciekawą druzyne, zatrudniła Michniewicza jako trenera i treaz wszystko legło w gruzach! A co do Zagłębie to stamtąd odeszli wszyscy najlepsi zawodnicy więc ciekaw jestem jak sobie poradzą w ekstraklasie?! Na transfery jest jeszcze czas... ale tak się nie robi w cywilizowanym kraju!! Widocznie My jeszzcze cywilizowani nie jesteśmy i daleko nam do najlepszych. Można tylko współczuc całemu zespołowi Arki bo wyobrażam sobie co teraz dzieje się w Gdyni.Dla mnie jest to kompromitacja .. na na dwa dni przed startem druzyna dowiaduje sie ze nie zagra w Ekstraklasie , paranoja jakas. ..
O ile wiem to decyzje nie odwolalo PZPN tylko wyzsza instancja.W pełni sie zgadzam. Przecież Arka skompletowała bardzo ciekawą druzyne, zatrudniła Michniewicza jako trenera i treaz wszystko legło w gruzach! A co do Zagłębie to stamtąd odeszli wszyscy najlepsi zawodnicy więc ciekaw jestem jak sobie poradzą w ekstraklasie?! Na transfery jest jeszcze czas... ale tak się nie robi w cywilizowanym kraju!! Widocznie My jeszzcze cywilizowani nie jesteśmy i daleko nam do najlepszych. Można tylko współczuc całemu zespołowi Arki bo wyobrażam sobie co teraz dzieje się w Gdyni.
PZPN wstydu wkońcu oszczędź!!!!!!!! ????
Czyli co? teraz wystarczy sie odwołać i już sie jest w ekstraklasie? Czy jak to jest w końcu?Komisja bierze pod uwagę, że odwołać od wyroku może się Korona Kielce i także pozostanie w ekstraklasie.
Najlepiej powypuszczać wszystkich skorumpowanych sędziów, zawodników, działaczy i interes niech dalej kwitnie ????http://sport.onet.pl/0,0,1794189,wiadomosc.html
Pomijając już idiotyzm tych wszystkich decyzji, niech ktoś choć postara sie wyjaśnić to:
Czyli co? teraz wystarczy sie odwołać i już sie jest w ekstraklasie? Czy jak to jest w końcu?
Zastanawiam sie, czy nie lepiej byłoby zawiesić rozgrywki na rok i to wszystko uporządkować...
W 1 lidze ... tak samo jak WidzewParodia.
Arka wzmocniła się na Ekstraklase i przyjdzie jej grać w II lidze. A Zagłębie odwrotnie ...
To akurat od jakiegoś czasu jest normą na stadionach w Polsce i nie ma sie co dziwićProponuję też (ale to nie ode mnie zależy) - aby na każdym meczu czy to Ekstraklasy, czy to 1 ligi - "pozdrowić" tą śmieszną instytucję (czyt. pzpn )