#87 Irak@BiH -6 1,98 1j 1j przypadkowa bramka na 3 sekundy przed końcem meczu na +5...inna sprawa, że pierwsza połowa Bośni to była jakaś masakra #88 Arabia Saudyjska +11@Russia 2,08 1j 1,08j
#80 Juan Martin Del Potro vs Jerzy Janowicz 2,44 10j zwrot szkoda bo kursy tak jak pisałem poleciały już pod 1,80 a leciałyby jeszcze dalej.
Tak dużo dlatego, że część odsprzedam bo ten kurs na 100% spadnie i będą dosyć wyrównane moim zdaniem.
#82 Natalya Burdyga vs Ekatarina Shumilova 1,99 5j 5j koniec z biathlonem an ten sezon bo jakiś koszmar. 85% w sezonie, biega dobrze sprinty, wczoraj solidny występ. Dzisiaj narty nie jadą i do tego 5 pudeł. Shumilova po prostu nie ma szans pobiec gorzej.
Mnie rozumiem tego kursu. Strzelają podobnie a przecież Burdyga biega szybciej. W sprintach w tym sezonie z Shumilovą jeszcze nie przegrała. Biega lepiej. Wczoraj też Burdyga mocny punkt reprezentacji Ukrainy. Shumilova strzelała bardzo dobrze, ale jednak to jest jeden bieg. W sprintach wypada bardzo przeciętnie w tym sezonie i wg. mnie kursy na Burdygę powinny być trochę niższe.
#86 Austria@Chorwacja over 55,5 1,854 5j
Wygląda dla mnie bardzo fajnie. Widziałem analizę w dziale i jeszcze sprawdziłem sobie mecze przed MŚ i wszystko wskazuje na over. Dzisiejsze pierwsze mecze też pokazują, że na tak długim dystansie turniejowym dzisiaj jednak w obronie nie grają wybitnie twardo. Podobne spotkanie Hiszpanii z Białorusią zakończyło się gruuuuubym overem. Chorwacja ma podobne inklinacje do gry ofensywnej, Austryjacy w meczach przed MŚ pokazali dobrą grę w ofensywie i wydaje mi się, że linia powinna być spokojnie pokryta. edit/ looooooooooooool teraz przeglądam zakłady w toku i się okazało, że nie postawiłem tego meczu. Zdziwiłem się że coś za dużo mam na koncie. W takim razie nie liczę tego spotkania do rozliczeń. W obecnym momencie mamy 29 bramek po 1 połowie więc jest całkiem prawdopodobne że wejdzie...
Oczywiście overek by siadł bezproblemowo bodaj już w 54 minucie #87 Argentyna@Dania -8,5 2,02 3j 3j
#88 Czechy@Francja -8 2,05 3j 3j
Czemu tak ? Argentyna przed MŚ bardzo przeciętnie. Wyrównane mecze z jak widać bardzo słabymi Algierczykami. Różnica pewnie podobna jak w przypadku Rosji i Arabii Saudyjskiej jak nie większa.
Czesi bardzo przeciętnie w ofensywie przed MŚ. Zostaje im jedna strzelba. Francuzi rzucali sporo przed MŚ. Z Czechami w październiku wygrali 41:25(nie znam składów). Wygrali wysoko z Macedonią czy Argentyną i wygrali z jak widać całkiem mocną Austrią.
Mecz Islandii ze Szwecją niby powinno być overowo ale jakoś nie mam przekonania bo przed MŚ jakoś w kratkę a nie chce mi się teraz dokładnie analizować w jakich składach grali.
#96 Julia Mancuso vs Laurenne Ross 1,529 5j 5j #97 Alexey Pethukov vs Nikolay Morilov 1,50 5j 2,5j #98 Ingvild Flugstad Oestberg vs Maiken Falla 1,657 5j 3,285j
#99 Argentyna +6@Polska 1,952 3,5j 3,332j
Nigdy nie graliśmy dobrze przeciwko takiej defensywie. Skrzydła nie chodzą. 2 linia gra bardzo schematycznie. Na ostatnich MŚ ograliśmy ich zaledwie jedną bramką. Wczoraj pokazali Argentyńczycy, że są naprawdę groźni. To początek MŚ, więc zmęczenie nie odgrywa jeszcze takiego znaczenia.
Grane jeszcze wczoraj. #100 Brazylia@Hiszpania -4 1 poł 1,892 3j 3j
Widać na tych MŚ, że faworyci próbują wszystko wyjaśnić w 1 połowie a potem często następują zmiany i rozluźnienie. Brazylia jeszcze gorsza aniżeli Białoruś a linia 0,5 bramki większa zaledwie.