Packers +7,5@Seahawks 1,884 3j
Stawiam już teraz bo ta linia imo poleci. Jak widać w Posteason stawianie dodatnich HC na TD+ wychodziłoby rewelacyjnie. Nie wiem czemu Seahawks są tutaj takimi faworytami. Ja wiem, że Packers nie są najlepszą rushing defence w lidze ale mimo to potencjał ofensywny dalej mają ogromny a mają kolejny tydzień by doprowadzić Rogersa do lepszej sprawności bo trochę brakuje jego biegania i lepszego poruszania się. Mimo to tak spory cover biorę i możliwe, że dorzucę coś do stawki.
#43 Ohio State@Oregon -6,5 2,02 2j 2j wow
Nie jest to genialne value ale na ostatni mecz coś wybrać warto. Imo Oregon prezentuje jednak bardziej zbilansowany i dojrzały futbol. Ohio udało się zatrzymać grę biegową Alabamy tylko problem z Oregonem jest taki, że oni mogą biegać, podawać i robią to cholernie szybko. Atakowałbym over ale linia 74 na mecz mistrzowski to jednak za dużo troszkę a na undera za mało. Linia na 6 ale ja biorę -6,5 bo jak pokazały spotkania półfinałowe FG jest jak na lekarstwo i zdecydowana większość punktów idzie po przyłożeniach. Dodatkowo widzę, że coraz agresywniej poczynają sobie ekipy przy 4th downs na granicy FG range więc wydaje mi się, że jak szukać to lepiej przewagi TD aniżeli 2x FG. Tym bardziej, że różnica w kursie znacząca.
#44 Pistons +6@Raptors 1,909 3j 2,727j
Opis pojawi się l8er w dziale. Możliwe, że dorzucę do stawki 1-2j.