Skra Bełchatów*& Trentino
Skra Bełchatów powoli zbiera się do kupy, po ostatnim kryzysie, bo myślę, że tak można nazwać ostatnie występy tej drużyny. Dziś czas na politechnikę, z którą powinni sobie poradzić bez większych problemów. Jeszcze sezon temu kursy na to spotkanie byłyby w okolicach 1,04, zważywszy na ostatnie poczynania drużyny z Bełchatowa wzrosły, więc postanowiłem zagrać. Do postawienia na Trentino skłonił mnie fakt, że w ostatnim meczu doznali porażki. Dla tak klasowej drużyny druga porażka jest po prostu niemożliwa. Trentino jak co roku mierzy w najwyższe cele, ale aby te cele zdobywać trzeba systematycznie kolekcjonować punkty.
Sporting Gijon v Granada
Gram na przełamanie Sportingu Gijon, który jeszcze nie wygrał żadnego spotkania. Myślę, że dziś gdy naprzeciwko stanie beniaminek
La Liga będą w stanie, więcej zdziałać niż jak to było w ostatnich meczach. W pojedynku z Sevillą można było zauważyć poprawę gry i wydaje mi się, że dziś powinniśmy zobaczyć tych piłkarzy w lepszej dyspozycji. Nie sądzę, aby przytrafiła im się kolejna wpadka.
:siata: &
Trentino vs San Giustuno*TYP: 1 @ 1,10
AZS Politechnika vs Skra Bełchatów TYP: 2 @ 1,12
Sporting Gijon v Granada TYP: 1 DNB @ 1,33
Kurs: 1,64
Stawka: 5j
PW: 8,2
BET365