>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

W drodze do zwycięstwa - luki_p

L 0

luki_p

Użytkownik
⚽
▶Catania v Inter Milan TYP: 2 DNB @ 1,66 ⛔
Stawka: 3j
PW: 4,98
BET365
⚽
▶Mallorca v Valencia TYP: 2 DNB @ 1,5 zwrot 94&#39; gol z karnego na 1:1
Stawka: 4j
PW: 6j
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
Typy na noc z hokeja, wszystkie w bet365
:hokej:
▶CLB Bluejackets @ DAL Stars TYP: 1 OT @ 2,35 ⛔
PW:9,4
▶COL Avalanche @ MON Canadiens TYP: 2 OT @ 1,8 ⛔
PW: 5,4
▶TB Lightning @ FLA Panthers TYP: 1 OT @ 1,83 ⛔
Stawka: 1j
PW: 1,83

L 0

luki_p

Użytkownik
Rayo Vallecano v Espanyol
To co ostatnio dzieję się z moją skutecznością nie będę komentował. Skupię się na dzisiejszych spotkaniach, a o wczorajszych wpadkach jak najszybciej zapomnę. Wydaje mi się, że bukmacherzy troszkę zaniżyli kursy na Vallecano, w konsekwencji czego kurs jaki można złapać na gości (DNB) wynosi 2,5. Nie zawaham się zagrać, ponieważ Espanyol to w gruncie rzeczy solidna ekipa, która potrafi wygrać z o wiele cięższymi rywalami. Ostatnio odnotowali 2 porażki, ale głęboko wierze w to, że kolejna już nie nadejdzie. Rayo spisuje się od początku ligi bardzo przeciętnie. Dziś przemawia za nimi argument własnego boiska, jednak gdy popatrzymy na statystykę, to wynika, że jeszcze ani razu tam nie wygrali.
⚽
▶ Rayo Vallecano v Espanyol TYP: 2 DNB @ 2,5 ✅
Stawka: 2j
PW: 5j
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
????
▶Valencia vs Alicante TYP: 2 (+12,5) @ 1,9 ✅
PW: 5,7
????
▶Gran Canaria vs UCAM Murcia TYP: 2 (+7,5) @ 1,9 ⛔
PW: 5,7
????
▶CB Valladolid vs Real Madryt TYP: 2 (-7,5) @ 1,83 ✅
PW: 5,49
Na dziś jeszcze typy z siatkówki (liga włoska) i piłki nożnej (hiszpańska)

L 0

luki_p

Użytkownik
:siata:
▶Valentia vs M. Roma Volley TYP: under 184,5 @ 1,85 ✅
PW: 5,55
▶Sisley Belluno vs San Giustuno TYP: under 185,5 @ 2,0 ✅
PW: 4
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
▶Trentino vs Macerata TYP: 1 @ 1,4 ⛔
▶Trefl Gdansk vs Jastrzebski TYP: 2 @ 1,35 ✅
Kurs: 1,89
PW: 5,67
BET365
▶Peru - Kobiety - Portoryko - Kobiety TYP: 2 @ 1,5 ✅
PW: 3j
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
COL Avalanche @ TOR M Leafs
Passa zwycięstw jaką notuje Colorado jest dla mnie szokująca. Do tej pory prezentują oni hokej, który nie zachwyca, a mimo to wygrywają mecz za meczem, przegrywając jedynie mecz na otwarcie. Dziś czeka ich pojedynek z Toronto - drużyną, która jak dotąd wygrywała wszystkie swoje spotkania. Wjeżdżają na własną tafle, gdzie zawsze prezentują się solidnie. Colorado ostatnie mecze wyjazdowe kończyły się po ich myśli, dziś jednak nie wierzę w kolejny sukces tej drużyny.
▶COL Avalanche @ TOR M Leafs TYP: 2 OT @ 1,76 ⛔
Stawka: 6j
PW: 8,8
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
Otelul Galati v Man Utd
Na dziś solidne uderzenie w Ligę Mistrzów. Stawiam na drużyny postawione pod ścianą, o ile można to tak nazwać. Manchester jak na razie dwukrotnie w swoich meczach sprawiał niespodzianki remisując swoje spotkania. Jednak trzeba zaznaczyć, że ich gra wyglądała bardzo dobrze to momentu popełnienia tych głupich błędów przez które czasami padały bramki. Dziś nie ma miejsca na taki błąd, ponieważ porażka może skomplikować awans, a taki klub jak Czerwone Diabły jak najszybciej będą chciały uzyskać 10 oczek i zapomnieć o tej fazie rozgrywek. Grać ją dla treningu, a nie pod presją. Spodziewam się dziś spokojnego zwycięstwa Manchesteru.

Cska Moskwa v Trabzonspor

Wahałem się czy CSKA da radę w tym meczu. Wielu ludzi typuje tutaj Trabzonspor, jednak należy pamiętać, że w Moskwie zawsze gra się bardzo trudno o czym mogą zaświadczyć nawet najlepsze drużyny. Rosja to kraj, gdzie warunki nie są przychylne, przeważnie jest tam mroźno, więc zawodnicy potrzebują czasu na oswojenie z klimatem tam panującym. Barcelona nie mogła wygrać meczu w Kazaniu, Manchester remisował z CSKA w fazie grupowej, nie sądzę, aby gracze z Turcji byli w stanie zdobyć komplet punktów. Uważam, że CSKA po meczu z Interem i Lille ma coś do udowodnienia i dziś zainkasuje komplet punktów, co tylko zaostrzy rywalizacje w tej grupie.
⚽
▶Cska Moskwa v Trabzonspor TYP: 1 DNB @ 1,25 ✅
▶Otelul Galati v Man Utd TYP: 2 @ 1,22 ✅
Kurs: 1,52
Stawka: 5j
PW: 7,6
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
⚽
▶Basel v Benfica TYP: x2 @ 1,28 ✅
▶Dinamo Zagrzeb v Ajax TYP: x2 @ 1,53 ✅
▶Otelul Galati v Man Utd TYP: 2 @ 1,2 ✅
Kurs: 2,36
PW: 4,72
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
▶Berlin Volleys vs Anorthosis Famagusta TYP: 1 @ 1,05 ✅
▶Kędzierzyn Koźle vs Partizan Belgrade TYP: 1 @ 1,05 ✅
▶Arkas Spor vs CSKA Sofia TYP: 1 @ 1,14 ✅
▶Lausanne UC vs Resovia Rzeszów TYP: 2 @ 1,10 ✅
Kurs: 1,38
Stawka: 10j+2,5j
PW: 17,25
BET365
▶Generali Haching vs Cuneo TYP: 2 @ 1,32 ✅
▶Isku-Volley vs Roeselare TYP: 2 @ 1,22 ✅
Kurs: 1,61
Stawka: 7,5
PW: 12,07
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
Wisła Kraków v Fulham
Na dzisiejszy wieczór inwestuje dosyć grubo na mecz Ligi Europejskiej, gdzie Wisła podejmie w Krakowie angielską ekipę Fulham. Dla mnie może paść tutaj jeden wynik - zwycięstwo gości. Wisła nie zachwyca zarówno w lidze jak i na boiskach międzynarodowych. Grają naprawdę kiepsko, dodatkowo dzisiaj będą osłabieni. Zagrają w dalszym ciągu bez Małeckiego, Meliksona i Sobolewskiego. Nie wiem jak poradzi sobie nowa pomoc w meczu o taką stawkę. Wisła zdaje sobie sprawę, że nie powalczy w tym roku na boiskach Europy, tak jak to w zeszłym sezonie czynił Lech, czy chociażby Legia, która gra o wiele lepiej niż piłkarze z Krakowa. Przeciwko &quot;swoim&quot; stawiam rzadko, jednak w tym wypadku gracze Fulham nie powinni mieć problemu z zabraniem z Krakowa 3 punktów.
⚽
▶Wisła Kraków v Fulham TYP: 2 DNB @ 1,5 ⛔
Stawka: 9j
PW: 13,5
BET365
⚽
▶Wisła Kraków v Fulham TYP: 2 @ 2,1 ⛔
PW: 12,2
BET365
Powinien być karny w końcówce dla Fulhamu, kartka dla Dembele&#39;a zamiast czerwonej to żółta... szkoda gadać.

L 0

luki_p

Użytkownik
▶CHI Blackhawks @ COL Avalanche TYP: 1 OT @ 1,71 ✅
Stawka: 12j
PW: 20,52
BET365
▶NY Islanders @ TB Lightning TYP: 2 OT @ 1,74 ✅
PW: 3,48
BET365
Fatalny(dla mnie, bo dla polskich klubów wyborny) dzień w piłce nożnej, mam nadzieję, że nastąpi przełamanie w hokeju.

L 0

luki_p

Użytkownik
CLB Bluejackets @ DET Redwings
Bezapelacyjnie najlepszy typ na dzisiejszą noc, zastanawiam się czy nie pograć tego za jeszcze wyższą stawkę. Jak na razie pozostanę przy 6j. Bardzo chimeryczna i niezdyscyplinowana obrona Kurtek z pewnością dzisiaj będzie miała olbrzymie problemy, ponieważ agresywne na własnej tafli, z ofensywną taktyką Skrzydła, będą stwarzały mnóstwo sytuacji podbramkowych. Kurtki notują serię porażek, dziś nie wskazuje, aby miała ona zostać przełamana. Nie mają jednak oni co ryzykować, ponieważ doskonale zdają sobie sprawę z tego, że jeśli dziś zdecydują się na grę z kontry to za wiele w tym meczu nie ugrają. Kurtki mają dobrą ofensywę, więc tutaj również upatrywał bym szans strzelenia goli w ich wykonaniu. Nie widzę tutaj innego wyniku niż over 5,5.
▶CLB Bluejackets @ DET Redwings TYP: over 5,5 @ 1,95 ✅
PW: 11,7
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
Galway United v Bray Wanderers
Obie drużyny rozgrywają spotkania, które nie za wiele zmienią w końcowej klasyfikacji. Galway boryka się z dużymi problemami kadrowymi, w związku z czym trener musiał sięgnąć po juniorów. Drużyna w meczach na własnym obiekcie jest usposobiona ofensywnie dzięki czemu kibice mogą oglądać wiele bramek. Bray gra bardzo luźno swoje spotkania, w związku z czym stwarzają wiele okazji, które często zamieniają na bramki. W tym meczu over 2,5 to formalność.
Cracovia Kraków v Polonia Warszawa
Nie rozumiem dlaczego buki, aż tak faworyzują Polonię. Myślę, że Cracovia jest w stanie dzisiaj powalczyć o chociażby 1 punkt. Wyglądają lepiej kondycyjnie, dodatkowo dzisiaj grają u siebie, więc powinni mieć motywację. Cracovia potrzebuje tych punktów, a dzisiaj jest ku temu dobra okazja.
⚽
▶Galway United v Bray Wanderers TYP: over 2,5 @ 1,5 ✅
▶Cracovia Kraków v Polonia Warszawa TYP: 1 (+1) @ 1,3
Kurs: 1,95
PW: 7,8
BET365

L 0

luki_p

Użytkownik
Energetyk Row Rybnik - Miedz Legnica
Miedź ostatnio zanotowała dwa &quot;słabsze&quot; występy. Wziąłem w cudzysłów te słabsze, za względu na to, że w obu spotkaniach byli stroną przeważającą. Nie oglądałem tych spotkań, ale z opinii trenerów poszczególnych zespołów można to wywnioskować. Legnica jest kandydatem do awansu i to nie ulega najmniejszej dyskusji, jednak, aby awansować dalej trzeba swoje mecze wygrywać. Wpadki w poprzednich spotkaniach powinny być dzisiaj zamaskowane przez zwycięstwo. Rybnik to słaba drużyna, niczym nie zachwyca. Mimo, że u siebie nie widzę szans dla nich w dzisiejszym spotkaniu.
⚽
▶Energetyk Row Rybnik - Miedz Legnica TYP: 2 @ 1,9 ⛔
PW: 9,5
Expekt

L 0

luki_p

Użytkownik
Skra Bełchatów*&amp; Trentino
Skra Bełchatów powoli zbiera się do kupy, po ostatnim kryzysie, bo myślę, że tak można nazwać ostatnie występy tej drużyny. Dziś czas na politechnikę, z którą powinni sobie poradzić bez większych problemów. Jeszcze sezon temu kursy na to spotkanie byłyby w okolicach 1,04, zważywszy na ostatnie poczynania drużyny z Bełchatowa wzrosły, więc postanowiłem zagrać. Do postawienia na Trentino skłonił mnie fakt, że w ostatnim meczu doznali porażki. Dla tak klasowej drużyny druga porażka jest po prostu niemożliwa. Trentino jak co roku mierzy w najwyższe cele, ale aby te cele zdobywać trzeba systematycznie kolekcjonować punkty.

Sporting Gijon v Granada
Gram na przełamanie Sportingu Gijon, który jeszcze nie wygrał żadnego spotkania. Myślę, że dziś gdy naprzeciwko stanie beniaminek La Liga będą w stanie, więcej zdziałać niż jak to było w ostatnich meczach. W pojedynku z Sevillą można było zauważyć poprawę gry i wydaje mi się, że dziś powinniśmy zobaczyć tych piłkarzy w lepszej dyspozycji. Nie sądzę, aby przytrafiła im się kolejna wpadka.
:siata: &amp; ⚽
▶Trentino vs San Giustuno*TYP: 1 @ 1,10
▶AZS Politechnika vs Skra Bełchatów TYP: 2 @ 1,12
▶Sporting Gijon v Granada TYP: 1 DNB @ 1,33 ✅
Kurs: 1,64
PW: 8,2
BET365

Do góry Bottom