Witam, wypatrzyłem na dziś kolejne spotkanie, które w moim odczuciu może skończyć się wysokim wynikiem, mianowicie mecz Volgogradu z VEF Riga. Drużyna gospodarzy na ostatnie 10 spotkań znalazła recepte jedynie na Zaragoze, wygrywając zarówno u siebie i na wyjezdzie, dzięki czemu za 3 dni zagrają mega istotne spotkanie o awans do kolejnej fazy Eurocup z Romą, które muszą wygrać, bo kończą rozgrywki wyjazdem z mocną Cedevitą i tu najprawdopodobniej będą baty. Widać że bardziej skupili się na tych prestiżowych rozgrywkach , w pucharze VTB 6 porażek z rzędu i play-offy się coraz bardziej oddalają. Dziś na przeciw staje drużyna VEF Riga, która nie ma problemu z graniem na 2 fronty, w lidze łotewskiej idą im na rękę, podczas gdy np. drużyna Ljepali ma rozegranych 19 spotkań, VEF tych spotkań rozegrało 7. Forma w porównaniu do drużyny rosyjskiej bardzo dobra, wygrana na wyjezdzie z jednym z pretendentów do wygrania ligi łotewskiej, Liepają (87-95), wcześniej robiące na mnie spore wrażenie wyjazdowe zwycięstwo z bardzo doświadczoną ekipą z Nymburga i kolejny wysoki wynik (84-90), jeszcze wcześniej również spore wyniki (85,88,87,98). Celując w over nie ukrywam że liczę na spory wynik drużyny łotewskiej, niedawno pokazali że potrafią grać wyjazdy w Rosji (81-88 z Enisey). Myślałem o pograniu jakiegoś handi w strone gości, jednak nie jestem pewny co dzisiaj pokaże na parkiecie drużyna Volgogradu, możliwe że podbudowani zwycięstwami z Hiszpanami zagrają dziś bardzo dobre spotkanie i handi szlag trafi. Dużo pewniej w moim odczuciu pograć overek, do tego linie moim zdaniem lekko zaniżone, liczyłem na około 162 pkt przy równych kursach.
Volgograd - VEF Riga over 156.5
kurs - 1.85
bet365
godz. 14
Volgograd - VEF Riga over 156.5
kurs - 1.85
bet365
godz. 14