Dziś rano udało mi się puścić krawczyka 2.5 linia choć podobno wyjściowo było 1.5??
Ale już teraz do gry jest jeszcze tak uważam :
M.Nielsen over 3.5 kurs 1.6 Fortuna
Kurs całkiem niezły jeszcze,biorąc pod uwagę że napewno nie będzie zmieniany i 5 biegów ma jak w banku to w zasadzie bieg 4 w miarę latwy i resztę na swoich powinien dorzucić....typ musi wejśćjeśli nie będzie literek żadnych czy wykluczeń w miarę w miarę...
Bertnzon-Nielsen 2 kurs 1.84 Sts
Bet dnia jak dla mnie...Oli wątpię czy wystartuje w tym meczu przedwczoraj wypadł mu bark...ale jeśli pojedzie to na tym torze będzie łatwym celem...trzeba liczyć się ze zwrotem
Krawczyk-Szostak 1 kurs 1.7 ,Sts
Krótko...u Szostaka nie pracuje głowa...poza młodzieżowym Krawczyk w 4 musi punkty przywieźć ...nie zdziwię się jeśli pojedzie 4 lub 5 biegów i przywiezie swojego....ma napewno większe szanse niż Szostak...
O.Hurysz under 1.5 kurs 1.5 Sts
Dziwny kurs...wcześniej było chyba 1.2 ale podskoczył...więc próbuje...sam jestem ciekaw co pokaże ale jeśli nie zrobi punktu na trupie to chyba nie jest wstanie przebić tej liczby...
Oraz typy poboczne na czuja:
Lindgren under wygranych biegów 1.5 Fortuna kurs 1.8
Jepessen over 3.5 kurs 1.7 Sts
Smektala under 7.5 kurs 1.75 Fortuna
Kolejny bieg bodaj 8 do dubla Hurysz-Nielsen 2 kurs 1.4 sts
Bieg 6 kto lepszy
Bartkowiak -Gapinski 2 kurs 1.5 Sts
Ale już teraz do gry jest jeszcze tak uważam :
M.Nielsen over 3.5 kurs 1.6 Fortuna
Kurs całkiem niezły jeszcze,biorąc pod uwagę że napewno nie będzie zmieniany i 5 biegów ma jak w banku to w zasadzie bieg 4 w miarę latwy i resztę na swoich powinien dorzucić....typ musi wejśćjeśli nie będzie literek żadnych czy wykluczeń w miarę w miarę...
Bertnzon-Nielsen 2 kurs 1.84 Sts
Bet dnia jak dla mnie...Oli wątpię czy wystartuje w tym meczu przedwczoraj wypadł mu bark...ale jeśli pojedzie to na tym torze będzie łatwym celem...trzeba liczyć się ze zwrotem
Krawczyk-Szostak 1 kurs 1.7 ,Sts
Krótko...u Szostaka nie pracuje głowa...poza młodzieżowym Krawczyk w 4 musi punkty przywieźć ...nie zdziwię się jeśli pojedzie 4 lub 5 biegów i przywiezie swojego....ma napewno większe szanse niż Szostak...
O.Hurysz under 1.5 kurs 1.5 Sts
Dziwny kurs...wcześniej było chyba 1.2 ale podskoczył...więc próbuje...sam jestem ciekaw co pokaże ale jeśli nie zrobi punktu na trupie to chyba nie jest wstanie przebić tej liczby...
Oraz typy poboczne na czuja:
Lindgren under wygranych biegów 1.5 Fortuna kurs 1.8
Jepessen over 3.5 kurs 1.7 Sts
Smektala under 7.5 kurs 1.75 Fortuna
Post automatycznie złączony:
Kolejny bieg bodaj 8 do dubla Hurysz-Nielsen 2 kurs 1.4 sts
Post automatycznie złączony:
Bieg 6 kto lepszy
Bartkowiak -Gapinski 2 kurs 1.5 Sts
Ostatnia edycja: