Adams jeśli Grudziądz będzie przegrywał Pludra za Rafalskiego może pojechac i wtedy nie jest to już takie super - gdyby nie było takiej opcji to super betNie zdążyłem podać propozycji na mecz w Lesznie,a szkoda...więc zostaje typ podstawowy na mecz w Grudziądzu
W.Rafalski over 1.5 kurs 1.88 STS
Dwa razy Andrzejewski plus jeśli pojedzie z 1 pola w młodzieżowym tu uważam że 2 oczka jest w stanie dowieźć....obu bez defektów i wykluczeń to powinno wejść
Zdaje sobie z tego sprawę...ale taktyk może pójść wcześniej w biegu z seniorami...lub załatwi sprawę w 1 bieguAdams jeśli Grudziądz będzie przegrywał Pludra za Rafalskiego może pojechac i wtedy nie jest to już takie super - gdyby nie było takiej opcji to super bet
Jeśli nie masz dopisane "liczone 5 pierwszych startów" - jak to może być przy kursach kto więcej punktów h2h pomiędzy zawodnikami to przy ilości najwięcej punktów w meczu liczą się wszystkie biegi (rezerwy taktyczne, rezerwy zwykłe itp).Witam serdecznie,
jak STS podchodzi do zakładów typu „zdobedzie najwiecej punktow w meczu”? Pogralem Artjoma dzis. I patrzac na pierwsze 5 startow, to ma 12 oczek, tyle samo co Fricke, czyli najwiecej. Kangur jechał jednak 6 razy i nie wiem, jak to jest liczone. Zaklad oczywiscie przegrany, bo jakżeby inaczej…
Jak to teraz rozlicza?
Za zawodników to na bank będą zwroty, a co do wyniku to pewnie od regulaminu buka.Kolejna antyreklama żużla w Polsce. Co oni wyprawiaja.
Teraz moje pytanie jak będą rozliczone zakłady na liczbę punktów czy h2h? Wiem że wynik zaliczony po 9 biegu ale niektórzy mieli objechane tylko po 2 biegi...