to przykra wiadomość, a już czekałem na kolejną edycje :sad: mam nadzieje że uda Wam sie znaleźć innego sponsora... :spokodfhgfh:"Dziękuje" osobą, które pisały do bukmachera Betway w ostatnim czasie pytając o konkurs, wypłatę pieniędzy itp. Dzięki Wam, bukmacher Betway nie będzie już na naszym forum sponsorował kolejnych konkursów.
Zwycięzca konkursu Jazzy oraz użytkownik Bialy19 , muszą do 5 dni wysłać scan dowodu (obie strony) + jeszcze drugi dokument ze zdjęciem. Przy rejestracji w Betway nie podał pełnego adresu. Na tego meila wysyłamy [email protected] . Macie 5 dni!!
Osoby, które zarejestrowały się w Betway po rozpoczęciu konkursu nie otrzymały nagrody zgodnie z regulaminem konkursu.
edit: Pamiętać o obróceniu nagrody! Wszelkie próby oszustwa grożą zamknięciem konta!
nie wiem co za debiele, kasa za darmo i zamiast spokojnie czekac to sie domagaja jakby chcieli ich oszukac, WSTYD!!!!!!!!!!!!"Dziękuje" osobą, które pisały do bukmachera Betway w ostatnim czasie pytając o konkurs, wypłatę pieniędzy itp. Dzięki Wam, bukmacher Betway nie będzie już na naszym forum sponsorował kolejnych konkursów.
Zwycięzca konkursu Jazzy oraz użytkownik Bialy19 , muszą do 5 dni wysłać scan dowodu (obie strony) + jeszcze drugi dokument ze zdjęciem. Przy rejestracji w Betway nie podał pełnego adresu. Na tego meila wysyłamy [email protected] . Macie 5 dni!!
Osoby, które zarejestrowały się w Betway po rozpoczęciu konkursu nie otrzymały nagrody zgodnie z regulaminem konkursu.
edit: Pamiętać o obróceniu nagrody! Wszelkie próby oszustwa grożą zamknięciem konta!
Pieniążki są już na moim koncie :!: Z góry dziękuję :!: :!:"Dziękuje" osobą, które pisały do bukmachera Betway w ostatnim czasie pytając o konkurs, wypłatę pieniędzy itp. Dzięki Wam, bukmacher Betway nie będzie już na naszym forum sponsorował kolejnych konkursów.
z tego co wiem to trzeba obrócić 3 x ale niestety na temat minimalnego kurs nic mi nie wiadomo a o ile pamietam takowy był wymagany jak była u nich promocja 100% od 400zł...Pieniążki są już na moim koncie :!: Z góry dziękuję :!: :!:"Dziękuje" osobą, które pisały do bukmachera Betway w ostatnim czasie pytając o konkurs, wypłatę pieniędzy itp. Dzięki Wam, bukmacher Betway nie będzie już na naszym forum sponsorował kolejnych konkursów.
Mam tylko takie pytanie: ile razy trzeba obrócic pieniądze i po jakim minimalnym kursie :?:
Do zobaczenia w nowej edycji, do której mam nadzieję dojdzie.