>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Verno typuje

Status
Zamknięty.
verno 1M

verno

Znawca - Hokej

Dziś w nocy o godzinie 02:00 na CONSOL Energy Center ekipa Pittsburgh Penguins zmierzy się z Washington Capitals. Wynik serii to 1-1, Pingwinom udało się wygrać na tafli rywala i zaczyna robić się niebezpiecznie. Po serii z Rangersami naprawdę gospodarze przykuli moją uwagę i uważam że mogą wygrać tą serie, ekipa ofensywna ale też radzi sobie w defensywie a do tego Murray. Pingwiny są w dobrej sytuacji i zrobią wszystko aby wygrać te 2 mecze u siebie bo to ich znacznie przybliży do przejścia dalej. Drużyna gości niema co tu dużo pisać po prostu Top1 aczkolwiek chyba za bardzo podjarali się w regularze i teraz mają kłopoty. Jak na taką drużynę to ciężka seria z Flyers, niby 4-2 co i tak te 2 zwycięstwa za dużo. Podsumowując Pingwiny ambitne bardzo dobrze wyglądają super ofensywa a Capitals moim zdaniem powoli brakuje paliwa po regularze.

Pingwiny OT @1.70 Rivalo 8/10 (3:2)

Otrzymane punkty reputacji: +10
verno 1M

verno

Znawca - Hokej

Dziś w nocy o godzinie 03:30 na Scottrade Center ekipa St. Louis Blues zmierzy się z Dallas Stars. Wynik serii to 1:1 gdzie po zwycięstwie w delegacji nutki doprowadziły do remisu. Jest to drużyna bardzo mądra, która gra taktycznie nie leci na żywioł do przodu. Można powiedzieć że ekipa defensywna w regularze jedna z kilku ekip która traciła najmniej bramek ale czego się dziwić z taką defensywą i Elliotem między słupkami, z drugiej strony naprawdę groźna w ofensywie mimo iż Tarasenko ostatnio bez formy ale liczę że w końcu się przełamię na własnej tafli. Dallas moim zdaniem gra bardziej spontanicznie, wiadomo każda drużyna ma jakąś taktykę na mecz aczkolwiek Dallas gra bardzo ofensywnie zapominając trochę o obronie co świadczy najwięcej strzelonych jak i straconych bramek w regularze. Tak jak pisałem nutki to bardzo mądra drużyna i pewnie mają już dość ciekawy pomysł na ekipę przyjezdnych, wygrali w delegacji to czemu nie u siebie? Moim skromnym zdaniem jak i małym życzeniem jest final Pingwiny v Nutki co jest dość możliwe.

ST. Louis Blues OT @1.74 Bet365 10/10 (6:1) Pisałem iż liczę na to że Tarasenko się przełamie, 1gol 2asysty i 8 SOG witamy na pokładzie ;)

Otrzymane punkty reputacji: +15
verno 1M

verno

Znawca - Hokej
Mam trochę czasu to zrobię małe podsumowanie ;)

Typy zagrane: 16
Typy trafione: 9
Typy nietrafione: 6
Zwrot: 1

3 typy nietrafione na 1 meczu więc myślę że jest nie najgorzej a będzie jeszcze lepiej!

Jednostki zagrane: 104j
Jednostki wygrane: 47.47j
Jednostki przegrane: 23
Zysk/Strata: 24.47j
Yield: 23.5%

Jak ktoś ma jakieś pytania, sugestie czy inne to pisać na pw nie w temacie ;)

Otrzymane punkty reputacji: +3
verno 1M

verno

Znawca - Hokej
Pittsburgh Penguins vs Washington Capitals over 4.5 @1.75 unibet 9/10 (3:2) ale po dogrywce
Niestety nie weszło ale jakoś bardzo się tym nie przejmuje bo przed snem intuicja podpowiadała mia że Pingwiny wygrają i rzuciłem 20j :cool::cool:

Dzis bardzo krotko bo pisze z telefonu. Kapitanowie musza dzis zaryzykowac i doprowadzic do remisu w serii jesli nie to bedzie 3:1 dla Pinginow i oni juz takiej szansy nie wypuszcza. Gospodarze napewno beda chcialu z calych sil wygrac to spotkanie,szanse to jakies 50-50 chociaz uwazam ze dzis bedzie 3-1 to tutaj wszystko moze sie wydarzyc dlatego to odpuszczam i ide w strone goli, obu ekipom zalezy obie potrafia strzelac to czemu nie dzis, w 2 na 3 mecze w PO over pokryty

verno 1M

verno

Znawca - Hokej
St.Louis Blues vs Dallas Stars
St.Louis Blues OT @1.68 Bet365 10/10
No cóż Nutki to spie**** koncertowo wygrywali 1:0 i w 1 tercji mieli pare okazji 1v1 2v1 i powinno być spokojnie 4:0 a oni na początku 2 tercji poprostu podali do rywali sam na sam i gol, zaraz głupia kara 1:2 w PP i poszedłem spać więc niewiem co się działo dalej aczkolwiek nutki powinny to wygrać w 1 tercji bo grali ładnie i mieli dużo okazji a Dallas to był dramat i niewiem jak oni wygrali.

Dziś w nocy o godzinie 02:00 na Scottrade Center ekipa St. Louis Blues zmierzy się z Dallas Stars. Wynik serii to 2:1 gdzie po pięknej wygranej nutek 6:1 wyszli na prowadzenie.W G4 widzę również zwycięstwo gospodarzy, korzy świetnie sobie radzą na własnej tafli, Tarasenko po słabych 2 meczach nareszcie się przebudził 1gol 2 asysty i 8SOG takiego Rosjanina chcemy oglądać Elliot między słupkami też wyczynia cuda piękna obrona w 2 tercji cały czas ją pamiętam ale to nie znaczy że tylko na nich opieramy grę, przede wszystkim na taktyce, którą nutki świetnie wykonują, dobra defensywa i skuteczna ofensywa to klucz do zwycięstwa, faktem jest że Dallas średni mecz i popełniali trochę błędów aczkolwiek je też trzeba umieć wykorzystać a nutki zrobiły to doskonale, mimo wszystko dziś widzę wygraną gospodarzy i nawet myślę że seria się skończy 4-1. Sądzę że Blues wystąpią w finale i trzymam kciuki aby tak się stało bo zasługują na to.

verno 1M

verno

Znawca - Hokej
St.Louis Blues OT @1.68 Bet365 10/10
Jeszcze raz leci ^.-

verno 1M

verno

Znawca - Hokej
Mała relacja po 1 tercji. NY widać że grają o wszystko bo nie oszukujmy się jeśli dziś przegrają to praktycznie żegnają PO. Od początku mocna ofensywa dużo sytuacji i tylko słaba skuteczność trzyma wynik 1:0, ogółem panowie grają dobre zawody i o ile się nie zapowietrzą to wygrają ten mecz, wystarczy tak grać do końca i tu niema mowy o przegranej ale zobaczymy co dalej wyniknie, 1:0 oglądamy ;)

verno 1M

verno

Znawca - Hokej

Dziś o godzinie 19:00 Dallas Stars na własnym terenie podejmie ST.Louis Blues. Wynik serii to 2:2 aczkolwiek nutki prezentują się o wiele lepiej moim zdaniem i to oni dalej są faworytem w tej serii. Tak naprawdę powinno być 3-1 ale wiadomo NHL nieprzewidywalny dziś jestem również sercem za nutkami lecz jeśli chodzi o biznes to nie wiem czy oni to wygrają. Tarasenko sie obudził i wygląda całkiem dobrze zresztą jak cała drużyna Blues ostatni mecz naprawdę mocno przeważali ale brakło skuteczności a do tego scenariusz się powtarza wygrywają mają przewagę i nie potrafią tego utrzymać nie chodzi tylko o mecz z Dallas ale było jeszcze kilka takich meczów jak np z Chicago gdzie wygrywali 3:1 i to przegrali. Ciężko mi jest ugryźć ten mecz i do głowy przychodzi mi tylko 1 pomysł, nutki grają na wyjeździe więc teoretycznie nie mają niczego do stracenia, liczę że pójdą po prostu do ataku bo początki mają dobre. Dodam że w 3 na 4 meczów strzelili w 1 tercji.

Goście over 0.5 1tercja @1.80 Betsafe 2/5j ✅✅ 6min i mamy 1:0 dla nutek oby wygrali ;)

verno 1M

verno

Znawca - Hokej

Dziś w nocy o godzinie 02:00 na Scottrade Center ekipa St. Louis Blues zmierzy się z Dallas Stars. Wynik serii to 3:2 mimo iż jest to G6 to &quot;must win&quot; dla obu ekip, Stars wiadomo jak przegrają lecą na ryby a nutki z wynikiem 3:3 pojadą do Dallas co im się napewno nie uśmiecha. Faktem jest że Blues wygrało 2 mecze w delegacji ale jestem święcie przekonany że G7 nie pójdzie tak lekko i w ostatecznym starciu własny teren z publiką może bardzo ponieść dlatego liczę że nutki to dziś skończą. Teraz trochę o drużynach mimo że już kilka razy pisałem ale co tam ;) Dallas ma nóż na gardle a oni pod presją nie grają za dobrze czyt dużo błędów co było widać już we wcześniejszych spotkaniach a przecież sprawa była jeszcze otwarta. Stars pomimo świetnej ofensywy a szczególnie Benna który naprawdę moim zdaniem jest bardzo groźny i w pojedynkę może coś zrobić, zresztą 5 goli i 9 asyst w PO, ciężko przebijają się przez obronę nutek no ale z taką defensywą Blues a w szczególności z Eliotem bo to co on wyczynia na tej bramce :wowsdf::wowsdf::wowsdf: niema się co dziwić. Dallas mnie wcale nie zachwyca w tych PO G1 wygrali 2:1 w ciężkim meczu a G4 wygrali, popraw dostali darmowego wina i tego nie da się ukryć a nutki dość pewnie wygrywali swoje mecze i dziś myślę że będzie podobnie. Moim zdaniem scenariusz będzie taki że nutki dość szybko obejmą prowadzenie a Dallas zacznie panikować, pogubi się a w konsekwencji popełni dużo błędów i przegra, jedyne minusy u nutek o które się trochę obawiam to brak skuteczności co najlepszym przykładem było G4 gdzie w 1 tercji powinni wygrywać spokojnie 4:0 kolejnym minusem jest to że czasem osiadają gdy wygrywają, niewiem czy to jest &quot;zluzowanie gry&quot; czy może brak pomysłu &quot;co dalej&quot; aczkolwiek to też nie dzieje się tak często.

St.Louis Blues OT @1.62 Bet365 3/5j Nutki co wy robicie ???? ?

verno 1M

verno

Znawca - Hokej
St.Louis Blues OT @1.86 Bet365 2/5 6:1

Pisałem już kilka razy o tych drużynach więc niema sensu nic dodawać, gram lżej na Nutki dla emocji oglądania i z sympati także nie sugerujcie się tym jakoś ;)

Nutki idziecie po Stanleya wierzę w to &lt;3 ;)

verno 1M

verno

Znawca - Hokej
San Jose Sharks v St.Louis Blues

Dziś w nocy o godzinie 03:00 ekipa San Jose Sharks podejmie St.Louis Blues. Wynik serii to 1:1 po pewnym zwycięstwie rekinów w delegacji 4:0. Nie od dziś wiadomo ze sharki są bardzo mocne na wyjazdach i również pokazali to w poprzednim meczu. Ja dalej podtrzymuje moje zdanie że nutki idą po Stanleya i im się to uda. Dla nutek jest to mecz na obcej tafli ale pokazywali oni że im to nie robi znaczenia w PO a nawet można powiedzieć że radzą sobie świetnie bo na 8 spotkań w delegacji wygrali aż 6 co robi wrażenie, może jest to jakaś kwestia &quot;lużniejszej&quot; głowy że nic nie muszą a mogą albo ich kibice stresują :grin:. Jakby tego było mało również atakuje gola nutek w 1 tercji jak zwykle ruszą do ataku oni mają bardzo dobre początki i liczę na to że przejmą inicjatywę od samego startu tak jak zrobili to w G7 z Dallas, jak nutki postawią się od razu to już nie dadzą sobie wyrwać.

Teraz krótko o tym panu dość dobrze sobie radzi w PO gra fajnego &quot;hokeja&quot; umie strzelić/dobić umie dograć dość długo na tafli 19min~ jak na razie 5 goli i 5 asyst i dzisiaj właśnie jego upatruje na zdobywce punktu nie powinno być z tym problemu.

St.Louis Blues OT @2.20 Bet365 2/5
Troy Brouwer over 0.5 pkt @1.85 Betsafe 2/5
Goście over 0.5 gola 1 tercja @1.85 Betsafe 2/5
Przegrana przegrana ale słabiutki mecz nutek 0 pomysłu na grę niech się ogarną troszkę bo Stanley ucieknie :/

Otrzymane punkty reputacji: +13
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom