>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Verno typuje

Status
Zamknięty.
verno 1M

verno

Znawca - Hokej
JAk ktos kkorzysta to repke ???? jesli sa jakies pytania do typu lub do mnei to pisac na pw ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
verno 1M

verno

Znawca - Hokej
Wiem ze to troszke nie zgodne ale zapomnialem o temacie a dalej chce prowadzic statystyki nie podaje tu starych typow tylko kupony ktore naprawde zagralem a chce miec statystyki.Z gory przepraszam tera juz beda regularnie ;]

3:2 64.51zl ✅✅

1:0 68.96zl ✅✅

Tutaj kuponik na wygrana serie Tampy, mozna jeszcze grac ale po 1 wygranej kursy pewnie juz spadly
✅✅

verno 1M

verno

Znawca - Hokej
Dobra wracam do tematu postaram się glownie skupic na typach z analizami zobaczym yco z tego wyjdzie ;) pozdro dziś cos wrzuce ???? Statystyki będą prowadzone od tego momentu, niechce specjalnie zakaldac nowego tematu

verno 1M

verno

Znawca - Hokej

Jutro nad ranem w Honda Center Anaheim Ducks na własnej tafli zmierzą się z Nashville Predators.

Wynik serii 3:3 co jest dość zaskakujące bo podejrzewałem że kaczki skończą to o wiele szybciej. Początek fatalny 2 przegrane u siebie 2:3 2:3 szczerze mówiąc myślę że po prostu nie doceniali przeciwnika i się trochę na tym przejechali. Zimny prysznic ale potem wrócili na właściwe tory 3 wygrane bardzo pewne. Jest to decider a kaczki są bardziej doświadczona drużyną i to oni dziś awansują wręcz nie widzę innej opcji, 3 gry dla Predators to już za dużo. Moim zdaniem Kaczki od początku będą dominować i nie pozwolą dojść do głosu swoim rywalom. Jeśli zaczną źle to i stracą bramke/i to i tak wierzę że to &quot;zcomebackuja&quot; jest to bardzo waleczna drużyna, która się nie podda tym bardziej w G7 gdzie grają o wszystko, pamiętam jak oglądałem ich mecz w regularze przegrywali 3:0 po 2 tercjach a jak się skończyło?

To nie jest drużyna, która odpada w R1 z Nashville i tyle.

Na tym nie kończymy lecimy dalej.

Nasz kapitan w regularze zdobył 13 bramek i 50 asyst w PO również dobra forma 6meczów 2bramki 3 asysty i długo na lodzie 21:42. Liczę że Ryan jako kapitan będzie napędzał swoją drużynę i wspomoże on w zwycięstwie tego meczu i serii jednocześnie. Może nie ma ogromnej ilości pkt chociaż 5 to też jest ok ale ważne że punktuje regularnie i dziś na pewno zdobędzie asyste a kto wie może nawet pokusi się o gola.

Kursy może nie za wysokie ale warto zagrać:

Anaheim OT @1.58 Bet365 6/10 ⛔ 1:2 Niewiem co oni odwalili i jaja że odpadli ????
Ryan over 0.5pkt @1.52 Betsafe 6/10 ⛔

Wcześniejsze moje analizy znajdziecie tutaj http://forum.bukmacherskie.com/f274/nhl-2015-2016-stanley-cup-po-132013-2.html#post5988361

verno 1M

verno

Znawca - Hokej

Dziś w nocy na Verizon Center ekipa Washington Capitans podejmą Pittsburgh Penguins .

Faworytem w tej serii są oczywiście kapitanowie zresztą jak do całego Stanleya aczkolwiek to co Pingwiny zrobiły z Rangersami daję do myślenia na pewno nie będzie to łatwa seria dla kapitanów i liczę ze pingwiny ostro się postawią. W PO pokazali że są bardzo ofensywną drużyną 21 bramek na 5 meczów solidny wynik dziś ciężko wytypować zwycięzcę dlatego lepiej to zostawić. Pingwiny dziś w delegacji więc teoretycznie &quot;nie muszą wygrać&quot; trudno powiedzieć ze zagrają &quot;na luzie&quot; ale nie maja aż takiej presji jak kapitanowie dlatego moim zdaniem zaczną ofensywnie twardym atakiem i sądzę że gospodarze będą musieli gonić wynik.

Goście over 0.5 1period @1.86 Betsafe 5/10 ⛔odrobione live gol w 2tercji ✅
Over 5goals @1.83 Bet365 5/10 3:3 (4:3) ✅✅

verno 1M

verno

Znawca - Hokej

Dziś w nocy o godzinie 02:00 Dallas Stars zmierzą się na własnym podwórku z ekipa St. Louis Blues.
H2h w regularze:

Na ostatnie 9 spotkań aż 8 razy góra była ekipa nutek, regular niema za dużo wspólnego z PO aczkolwiek 8:1 robi wrażenie. Dallas nie należy do ekipy która może szczycić się super defensywą. Dallas w regularze ma najwięcej zdobytych jak i straconych goli ze wszystkich drużyn w które są w PO, jest to ekipa która idzie w twardą wymianę gol za gol. Dziś troszkę intuicyjnie zagram, Blues niema presji jak to pisałem o Pingwinach wczoraj i zagrali bardzo ładny mecz i dużo nie brakowało aby go wygrać. Liczę że nutki dostosują się do ekipy gospodarzy i pójdą w wymianę goli. W ostatnim meczu fatalny mecz Tarasenko 0 goli 0 asyst i 2 strzały wgl go nie było widać dziś liczę że się zmotywuje i pociągnie troche grę aby się zrekompensować.

ST. Louis Blues OT @2 Betsafe 5/10⛔
Goście trafia w 1 tercji @1.86 Betsafe 3/10⛔
Over 5 goals @1.76 3/10 Betsafe ⛔
Jeśli chodzi o nutki musze ograniczyć typy boza często kieruję się sympatią do mojej drużyny

Dziś również ekipa San Jose Sharks na Sap Center podejmie ekipę Nashville Predators zacznę od tego iż jest to spora niespodzianka że się tu znaleźli. Z rekinami na pewno już nie wygrają serii ale &quot;nigdy nie mów nigdy&quot; Predators mocno zmęczone po serii z kaczkami a rekiny mieli praktycznie tydzień aby odpocząć są pełni sił i nabuzowani chęcią gry i dziś powinny spokojnie wygrać. Podejrzewam że NAshville o ile wgl się postawi to u siebie tutaj wyczuwam szybkie 2:0 i myślę że niema sensu pisać coś więcej o tym spotkaniu.

San Jose Sharks OT @1.64 Bet365 8/10 ✅✅

verno 1M

verno

Znawca - Hokej

Kolega wyżej napisał już trochę o tym meczu, ze wszystkim się zgadzam się ale dziwie się czemu nie dodał nic o Bishopie, fatalny mecz bodajże 2 lub 3 słabiutkie bramki wpuszczone i usiadł na ławkę a wiadomo ile on znaczy dla drużyny, nie sądzę aby powtórzył ten wyczyn bo jest on w bardzo dobrej formie i ten mecz to był lekki kryzys. Tampa dziś po prostu musi wygrać bo inaczej podpiszę na siebie wyrok, G1 wyglądało tak że wyspiarze usiedli na błyskawicach i już jakoś nie potrafili z tego wyjść, liczę wręcz jestem przekonany ze Tampa dziś od samego początku narzuci swoje tempo gry i będzie chciała przez cały mecz trzymać rękę na pulsie, nie wydaję mi się aby Islanders odpuściło mecz aczkolwiek nie mają już aż takiego ciśnienia bo już zrobili swoją robotę. Albo bal albo płacz:

Tampa OT @1.62 Bet365 10/10 ✅✅
Over 4.5 @1.70 Rivalo 10/10
✅✅
Kucherov over 0.5pkt @1.50 Betsafe 10/10
⛔⛔ szkoda miał okazje szczególnie ostatni strzał poprzeczka słupek i w pole ????

verno 1M

verno

Znawca - Hokej
Washington Capitals v Pittsburgh Penguins

Dziś w Verizon Center Capital podejmą ekipę Pingwinów, pierwszy mecz na styku widać że goście mają ochotę na zwycięstwo na tafli rywala. Kapitanowie troszkę opadli z sił po poprzedniej serii, Pingwiny bardzo ambitne i imponują swoją grą, podejrzewam że od początku narzucą swoje tempo gry i dojdzie do remisu 1:1. Typ 40-60~ ale mimo wszystko warto zagrać, pisane na szybko bo niedługo mecz.

Pingwiny OT @2.00 6/10 Bet365 2:1 ✅

verno 1M

verno

Znawca - Hokej

Dziś w nocy na Sap Center ekipa San Jose Sharks zmierzy się z Nashville Predators. Podobnie jak w G1 dziś będzie łatwe zwycięstwo rekinów goście nie mają czego szukać na ich tafli dopiero u siebie mogą coś zdziałać aczkolwiek obstawiam że ta seria zakończy się 4-0 4-1. Mecz nie najgorszy ale później rekiny się odpaliły i wyszło jak wyszło dziś podejrzewam że gospodarze od początku zaczną szturm na bramkę rywali. Należy zabrać pod uwagę fakt że z każdym meczem mają oni przewagę w postaci sił Predatorsi od razu po ciężkiej serii przyjechali do rekinów, którzy mieli aż tydzień przerwy po poprzedniej. Podsumowując rekiny na swojej tafli nie do ogrania dla Predators a później na własnym terenie mogą opaść z sił. Znowu mało napisane na temat tego meczu aczkolwiek ja tu widzę łatwy win rekinów i niema się co rozpisywać.

Sharks OT @1.60 Bet365 10/10 3:2 ✅✅
Over 5 goals @1.95 Bet365 5/10 Zwrot

Otrzymane punkty reputacji: +1
verno 1M

verno

Znawca - Hokej
ST. Louis Blues vs Dallas Stars

Tutaj bez żadnej analizy typ 50-50 czysto intuicyjny oraz z sympatii do nutek!

ST. Louis Blues OT 2.05 Bet365 4/10 (4:3) Barwo Nutki mamy to &lt;3!! Prowadzili 3-1 i zagrali za mocna defensywę 3-3 ale dogryweczka nasza ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom