Ja sie zawsze dogadywałem na LC w sprawie obrotu :spokodfhgfh:No tak tylko milo by bylo wiedziec jaki ma sie obrot a live chat mi nie chodzi odpisuja na meile?
wypłacajudało mi sie zrobic obrót tymi 5$ ale na koncie mam tylko 32$. Co Panowie polecacie żeby dobic do tych 50?
szacun! wygrałeś 0.99$ LOLPo zleceniu wyplaty 66$ z bonusa+25$ depozyt, w sumie 91$, w historii mam napisane Withdrawal of 25.99 USD requested. Czy to normalne przy wyplatach z promocji no deposit? Dlaczego nie jest napisane 91$?
'szacun! wygrałeś 0.99$ LOL
A obrót wykonałeś ?Po zleceniu wyplaty 66$ z bonusa+25$ depozyt, w sumie 91$, w historii mam napisane Withdrawal of 25.99 USD requested. Czy to normalne przy wyplatach z promocji no deposit? Dlaczego nie jest napisane 91$?
dokladnie tak ???? bo by bylo za latwoCzyli nawet jak ktoś zrobi obrót a zostanie mu na koncie np 30 $ to nie wypłaci? Trzeba mieć po obrocie sumę większą niż 66$ żeby wypłacić? Trochę to głupie.
jesli zlecisz wyplate to Ci jej nie cofna, poprosza Cie o przeslanie skanu dowodu i rachunku...jesli chcesz wyslac im wczesnijepogadaj z nimi na LC gdzie wszytko ci napisza!mam takie pytanie, czy jeżeli zlecę wypłatę (wówczas będę miał na koncie 0 ) i skorzystam z bonusu 66e, jeżeli cofną mi wypłatę to czy od razu automatycznie przepadną mi te pieniądze?, mam jeszcze jedno pytanie, przy wplacie depozytu, potem zleceniu wyplaty zapewne dostane meila aby przeslac dokumenty, czy jest mozliwosc wyslania wczesniej tych dokumentow? jezeli tak to na jaki adres meilowy i co mam pisac oprocz swego loginu w tytule. zależy mi na czasie ponieważ jeden bonus którego nie wykorzystałem został usunięty a dodane dwa nowe (5e i 66e) a one trwaja jedynie do środy, tak więc jak k tos jest w stanie mi pomoc czekam na odp.