B
22
bogdanjutek
Użytkownik
i ja ale to zapewne dlatego że wykorzystywaliśy wszystkie porzednie darmowe bonusy i już im się znudziło dawać nam za free więc teraz proszą nas WPŁAĆCIE COŚ ???? a my poczekamy ????
wymianę na kaskę, 1000pkt = 1j :spokodfhgfh:te punkty co daja?
Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie ????wzielem wykorzystalem ta promocje hallowen 66 , gram gram juz dosyc dlugo mam ponad 200$ spytalem sie lc
Xander: you still need to compate the bonus before you can request a withdrawal
Xander: Wagering Remaining: 2630.20
czyli za ile mam jeszcze zagrac?
dobra pomylilo mi sie to wszystko z inna promocja sorry!
do usuniecia post
ja juz do nich tyle wpłacałem że im wystarczy a bonusik 66 $ otrzymałemi ja ale to zapewne dlatego że wykorzystywaliśy wszystkie porzednie darmowe bonusy i już im się znudziło dawać nam za free więc teraz proszą nas WPŁAĆCIE COŚ ???? a my poczekamy ????
wypłata 66$również mam 66$, ale jaja hehe.
jaka max wypłata bo zapomniałem zerknąć?
no wygrałem 200$ w tym bonusie na Halloween i tak napisałem na livechacie i wszystko spoko tylko muszę wpłacić 25$ i mogę wypłacić 60$ i nie wiem co zresztą siana grać a później wypłacić całość czy jak?
i tak wszystko jest na mnie mb i konto bankowe tylko podałem nie wiem jakim sposobem dane mamy w w kasynie i jak myślicie przejdzie przelew jak wszystko podeślę skany itp. czy mogą być problemy bo wszystko jest takie samo tylko imię inne ?
i kto mi wytłumaczy jak się robi przelew z kasyna na mb i z mb do kasyna ?
Wiem wiem nie kumaty w tym jestem.
dokładnie przed chwilą dodali następny bonus xDja mam jeszcze w claim bonus 5E
spojrz w cashier w promocję, u dołu masz czy zrobiłes obrót ????Po wykonaniu obrotu automatycznie pojawia sie komunikat ze sie wykonalo czy trzeba pisac do nich?