>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Vegas Public Bets

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Dokładam

Phoenix Suns
: Charlotte Hornets

Hornets + 7.5 / 1.91 / Betsson✅

Ten typ chodzi mi po głowie już od wczoraj. Jakieś głosy, że będzie to close game i Hornets zrobią wszystko, aby to spotkanie miało swoje slow pace. Suns mają pierdo*ięcie w ataku, ale myślę, że z niezła drużyną Hornets mogą się dziś pomęczyć.

The Hornets are 11-0 ATS (9.23 ppg) since 2008 as a road dog after a game in which they had at least 15 fewer shot attempts than their opponent.

Startowa linia +5.5 która jest moją ulubioną w NBA.

Otrzymane punkty reputacji: +6
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Chciałbym się odnieść do jednej rzeczy. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale gdy jest wystawiony handicap +5.5(W NBA) to &#39;zazwyczaj wchodzi&#39;. Tak było dzisiejszej nocy z Hornets i Celtics. Tak było ostatnio z Oklahomą na wyjeździe. Na prawdę polecam wszystkim zwrócić na to uwagę. Zauważyłem to jakoś w połowie fazy PO poprzedniego sezonu gdy bardzo często był wystawiane handi +5.5 i w takich przypadkach drużyna która była dogiem często wygrywała. W tym RS widzę, że to wszystko nadal trwa i mam nadzieje, że to się nie skończy. Dziś jeśli chodzi o basket jest kilka ciekawych opcji. Na pewno Hornets są dużym dogiem w GSW i myślę, że można zakręcić się koło tego handi. Ciekaw jestem też czy Clippers pokryją handicap u siebie. Na szczęście jest jeszcze NCAAF i NHL, która ostatnio przynosi mi niezłe zyski. Powodzenia wszystkim

Otrzymane punkty reputacji: +1
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik

1. San Diego są słabi i mimo, że mają bilans 5:4 to większość wygranych przyszła z słabymi drużynami. SD notują średnio na wyjazdach 17 pkt, a Boise State w ostatnich 5 spotkaniach prezentują się świetnie. Średnio 500 YPG i 50 pts.⛔

2. Florida State. Ciekawy mecz-derby. Skoro Jameis ma 22W i 0L jako starter to jadę z tym i niech będzie 23:0.✅

3. Wisconsin świetny OL i run game. Do tego wygrali każdy mecz u siebie w tym roku. Minimum 10 pkt.✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Tampa Bay Lightning
: New York Islanders

Lightning ML / 1.57 / Betsson✅

Druzyna z Tampy ma pierdknięcie w ataku i to niesamowite. Świetny PP, do tego Bishop w niezłej formie. Isles wczoraj wygrali, więc mamy sytuację b2b, do tego w bramce stanie Johnson, który narazie gra słabo. Liczę na jakieś 4/5 bramek ze strony tampy.

Otrzymane punkty reputacji: +9
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Golden State Warriors
: Charlotte Hornets

Hornets + 12.5 / 1.62 / Betsson⛔

Hornets mocno niedoceniani, a GSW wgł mnie przeceniani. Wiadomo b2b, ale na początku sezonu wygląda to inaczej. Jeśli Hornets pobronią Splash Bros to będzie ok.

The Hornets are 10-0 ATS (9.90 ppg) off a win in which they trailed by double digits at the end of the first quarter.

Jutro NFL i nie mogę się doczekać! Na teraz polecam pooglądać Wisconsin : Nebraska w NCAAF bo to co robi RB drużyny gospodarzy to niebo ???? !

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Dziś raczej fejduje NHL i NBA. Pora raz w tygodniu zabawić się z NFL

Mój ulubiony zakład i liczę mocno na powodzenie.
Brees po prostu jest 100x lepszy od Daltona. Co więcej NO grają u siebie gdzie zazwyczaj osiągają dobre wyniki.
Rivers ostatnio słabsze występy, natomiast Carr pod nowym trenerem trochę ogarnia. Jednak Raiders głównie grają short passy i tu liczę, że utalentowany Rivers spokojnie pokona w tej kategorii drużynę z Oakland.
Pod nieobecność Megatrona Matt grał kupę. Ledwo osiągał 200 PY, ale defensywa Lions wygrywała spotkania. Wrócił Calvin i Stafford od razu ma do wyboru Tatea i Jonhsona. Pękła bariera 300PY i dziś będzie podobnie. Cards ostatnio pozwalają na dużo QB.
Rodgers kontra Sanchez. Typ którego sie boję, a wydaje się, że nie powinienem. Niby jest Sanchez i Eagles grają więcej górą, ale jednak Aaron to świetny QB. Od kilku tygodni osiąga świetne wyniki i powinien jako pierwszy ogarnąć 200 PY.

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik

Lions - bo są najlepszą defensywą w NFL i ze zdrowym Megatronem mogą osiągnąć wiele. Gdyby mieli lepszy running game to byliby no1 kandydatem do superbowl. Cards z rezerwowym QB więc dziś Detroit wygrywają.
Saints bo są u siebie mega i po porażce tydzień temu z 49&#39;s dziś zrobią wszystko żeby skopać tyłek Bengalsom
Packers bo osiągają niesamowite wyniki i obok NEP są dla mnie kandydatami do SB.
Panthers - bo śmierdzi mi mega ta linia. Falcons są tragiczni na wyjazdach i grają już 4 mecz z rzedu w delegacji(liczę London game). Newton gra niesamowicie słabo, ale pewnie się dziś przebudzi.

Otrzymane punkty reputacji: +7
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Niestety baby Football dało dupy ????
Charlotte Hornets
: Dallas Mavericks

Hornets +3.5 / 1.92 / Betsson
Fajny domowy dog. Gracze z Charlotte potrafią grać u siebie. Dallas wiecznie wygrywać nie będą. Low scoring game w którym ta linia powinna wejść.
Potem jakiś bet z zawodnikiem NBA

Otrzymane punkty reputacji: +4
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Dwight Howard Over 17 PTS / 1.96 / Betsson⛔

Kurs wysoki, linia średnia. Howard narazie zdobywa przeciętnie 19 PPG i nie błyszczy, jednak 17 pkt to dla mnie linia śmieszna nawet mając na przeciwko tak świetnego defensora jak Marc Gasol. Po wczorajszej tragicznej nocy Howard z pewnością będzie chciał się odbudować i jego dobra gra będzie kluczem do wygranej w tym meczu. Przeczy to prawom logiki, ale możliwe, że padnie dziś dużo pkt. Houston mocno ładuje w undery. 8 celnych z gry i 2 osobiste. Spokojnie w zasięgu Dwighta.

https://www.youtube.com/watch?v=L47rf8aFWg8

Zresztą Panowie za sobą nie przepadają ????

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Toronto Raptors
: Memphis Grizzlies

Raptors / 1.62 / Betsson ✅
Plaga kontuzji w Grizzlies więc jedziemy z OvO team
Houston Rockets
: La Lakers

Lakers 1wsza połowa handicap +7 /1.87 / Betsson ✅
System który już używałem wcześniej i narazie 2/2 w tym sezonie.

Otrzymane punkty reputacji: +2
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Oakland Raiders
: Kansas City Chiefs

Liczba Field Goals 2.5 / Powyżej / 1.88 / Betsson✅

Nie taka wysoka linia. Raiders mają problemy z ofensywą i nie zdziwię się jak jedyny Polak w NFL zdobędzie kilka long field goali.

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Columbus Blue Jackets
: Boston Bruins

Bruins ML / 1.70 / Betsson✅

Play ON BOSTON using in All games after shutting out their opponent in their previous game
The record is 12 Wins and 1 Losses for the last 3 seasons.

Play ON BOSTON using in Road games after shutting out their opponent in their previous game
The record is 8 Wins and 0 Losses for the last 3 seasons

Washington Wizards
: Cleveland Cavaliers

Cavs / 1.78 / Betsson⛔

Wizards wygrywają, ale z drużynami które są słabe/przeciętne. CAVS 5W 5L i mają szczególnie problemy z obronie. Wydaje się, że powinno to być bardzo wyrównane spotkanie, ale to CAVS powinni wyjść z niego zwycięsko. ????
Teams are
7 0 ATS (8.14 ppg) since Nov 07, 2014 as a road favorite after a loss
10 2 83.3 Teams are 10-2-1 ATS (4.85 ppg) since Nov 18, 2014 on the road
5 0 100.0 Teams are 5-0-1 ATS (6.42 ppg) since Nov 19, 2014 on the road after a game at home
7 1 87.5 The Cavaliers are 7-1 ATS (9.69 ppg) since Mar 12, 2014 after a loss at home
7 1 87.5 Teams are 7-1 ATS (9.38 ppg) since Nov 16, 2014 as a road favorite

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik

Wygrny w rywalizacji między 76&#39;s a Suns pokrywał handicap 27 na 28 razy(Zakładamy, że PHX wygra dziś).
Phoenix wygrali 20 z 21 spotkań na wyjeździe gdy handi był od 6.5 do 9

The 76ers are 0-15 ATS (-7.63 ppg) as a dog when their opponent is playing in at least their third straight road game.✅

Bucks bo liczę, że napsują dziś krwi drużynie z Toronto, a handi dosyć duże.⛔

Utah to samo co wyżej. Wysokie handi i mogą je pokryć. Drużyna nie tankuje więc na pewno będzie bić się o wygraną.✅

The Warriors are 0-11 ATS (-7.82 ppg) as a favorite when they won and covered as a favorite in each of their last two games

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Houston Texans
: Cincinnati Bengals

Texans / 1.75 / Betsson⛔

Rudy nie znosi grać przeciwko dobrym D, a taką na pewno mają gracze z Texasu. Do tego grał przeciwko H 3 razy i każde spotkanie przegrał dając 4 INT w dwóch spotkaniach na wyjazdach. Texans znów będą próbowali kontrolować zegar Aflredem Blue i powinni ograć strasznie chimerycznych Bengals

Indianapolis Colts
: Jacksonville Jaguars

Colts -13.5 / 1.91 / Betsson✅

Po porażce z Pats dziś na pewno Luck zrobi wszystko aby poprawić humory kibicom. Drużyny spotkały się już w tym sezonie i Colts spokojnie pokonali Jags 44:17. Luck niech rzuca TD, a Bortles INT.

New England Patriots
: Detroit Lions

Jonas Gray poniżej 57.5 rushing yards / 1.85 / Betsson zwrot

Typ wydaje się głupi patrząc na to, że w tamtym tygodniu facet rushował na 200yardów, ale

1. Nie zagra takiego drugiego spotkania
2. Lions świetnie bronią przeciwko rush(gdzieś około 3 YPC)
3. Podpisany w tym tygodni został LeGarrette Blount i carries będą rozłożone na nich obu.

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Toronto Raptors
: Dallas Mavericks

Mavs +3.5 / 1.90 / Bet365✅

Dla mnie bet nocy i wchodzę mocno.

The Mavericks are 17-0 ATS (9.85 ppg) since February 2010 on the road after a win by more than two points in which Dirk Nowitzki scored more than 28 points

New Jersey Devils
: Detroit Red Wings

Wings / 1.80 / bet365✅

Wings obecnie klasę wyżej od Devils. Są drudzy jeśli chodzi o pozwalanie na strzały na własną bramkę. Howard w niezłej formie. Defensywa mocno niedoceniana, a w ofensywie są obładowani talentem. W tym roku zajdą daleko o ile będą zdrowi.

Blue Jackets
: Vancouver Canucks

Nucks / 1.66 / Bet365✅

Po prostu algorytm dający Nucks 70% szans na wygranie tego spotkania.

Otrzymane punkty reputacji: +10
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik

Wszędzie startowa linia +5.5 i gram gości w każdym meczu. Mój ulubiony handicap który ma wysoką skuteczność.

1. ✅ Aczkolwiek linia 5.5 nie pokryta przez głupią dogrywkę -.- Public bet i tak wysokie przesunięcie na linii zrobiło swoje.
2.✅
3.✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Skromna nocna 6/6 więc jedziemy dalej ????

Carloina Hurricanes
: Pittsburgh Penguins

Pens / 1.90 / Betsson✅

B2b obu drużyn. Wczoraj niespodziewanie wygrali gracze z Caroliny, dziś to spotkanie wezmą Pens.

Nashville Predators
: Columbus Blue Jackets

Preds / 1.82 / Betsson✅

Preds wyglądają super w tym sezonie. Jackets są słabi + grają b2b po którym w tym sezonie wyglądają przetragicznie.

Do góry Bottom