>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Vegas Public Bets

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Milwaukee Bucks
: Houston Rockets

Rockets +2 / 1.90 / Betsson✅

Coś jak promocja wczoraj z Dallas. Nigdy, ale to nigdy nie cenię wyżej drużyn ze wschodu. Rockets mogą być pełni kontuzji, po słabym meczu, ale Bucks to Bucks i biorę te +2 z pocałowaniem rączki

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik

Algorytm mówi, że Clips powinni wygrać tu około 13 pkt, ale ogólnie jest to duża linia i biorę to +14.⛔
A. Wolves pokryli ostatnich 5 z 6 spotkań przeciwko LAC
B. Wyjazdowa drużyna w tych spotkaniach jest 20-6ATS więc duży %
C. LAC pokryli 1 z ostatnich 11 handi w domu.
Beal bo coś mi mówi, że to będzie jego spotkanie. Chłopak nie może się porządnie rozkręcić, ale dziś będzie musiał za nim biegać Wade w b2b. Gra Beala ewoluowała,atakuje fajnie pomalowane, a do tego zabija trójkami.⛔
Kilka pomysłów w NHL było. &gt;Boston, Coyotes, ale padło na Tampę. W sumie nie wiem czemu. Kilka + dla NYR, kilka TBL. ✅
W sumie podoba mi się to :
Play ON TAMPA BAY using Money Line in All games after playing 3 consecutive home games.
The record is 15 Wins and 3 Losses for the last 2 seasons.
Miało być grane UTAH w NBA i under w Jets : Dolphins, ale nie ma co przesadzać po weekendzie. ????
E: Beal 16 min na parkiecie - tragedia. Minnesota wpierdziel ostry. Jednak handi Jazz i under w NFL był lepszymi pomysłami ???? . Zła selekcja ! ????

Otrzymane punkty reputacji: +9
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Chicago Bulls
: Dallas Mavericks

Mavs + 2 / 1.90 / Betsson ✅
Hmm. Tu chyba wychodzi moje lepsze nastawienie do zespołów z zachodu. Tak było z Toronto:Mavs i Bucks:Houston, tak będzie i dziś. Na pewno talent jest po stronie drużyny z Chi Town. Rose/Butler/Gasol/Noah.
W Dallas Mamy Monte/Parsonsa/Dirka czy też Chandlera. Na pewno czeka nas świetne spotkanie w którym bardzo ważna będzie defensywa. Biorę te +2 bo ufam bardziej drużynie z Texasu.
Play AGAINST CHICAGO using Money Line in Home games against Southwest division opponents
The record is 2 Wins and 8 Losses for the last 3 seasons
Detroit Red Wings
: Florida Panthers

Wings / 1.84 / Betsson⛔
Wings sezon temu nie dali zarobić. Teraz są zdrowi i grają(moim zdaniem) najlepszy hokej w NHL. Są agresywni w poczynaniach defensywnych, a z przodu mają niesamowitą jakość. W tym offseason w ogóle się nie wzmocnili i myślałem, że będzie walka o PO. Co pokazał czas? To, że gdy są zdrowi nikt nie jest im potrzebny. Zetta,Dats do tego młodzi Tatar czy Guss i można jechać z Panthers którzy są jedną z najsłabszych drużyn w NHL.
Play ON DETROIT using in All games after a 3 game unbeaten streak
The record is 8 Wins and 0 Losses for the last 2 seasons
Play ON DETROIT using in All games in a home game where where the total is 5 or less
The record is 14 Wins and 3 Losses for the last 2 seasons

Wieczorem coś wstawię, a szykuje się fajny kurs z NHL ????

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik

Oba spotkania NCAAB. Oba spotkania startowa linia +5.5 na dogów, więc gramy ????

Coś tam na Syracuse znalazłem✅. Na Wake Forest narazie bieda ???? - Jedno już wiem. Osobistych to oni rzucać nie potrafią ???? ⛔

--SYRACUSE is 18-3 against the 1rst half line versus good free throw shooting teams - making &gt;=72% of their attempts over the last 3 seasons.
The average score was SYRACUSE 33.3, OPPONENT 25.1.

Play ON SYRACUSE using Money Line in All games versus good defensive teams - allowing &lt;=64 points/game
The record is 10 Wins and 1 Losses for the last 2 seasons

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
New York Islanders
: Ottawa Senators

Sens ML / 2.50 / Betsson ⛔ 3:2 OT Isles nadal znakomici w dogrywkach

Przesłanek czysto sportowych w tym typie nie ma. Na obecną chwilę Isles są poziom wyżej od swoich dzisiejszych rywali. Lepszy atak, lepszy bramkarz. Jednak gdyby wszystko było takie łatwe jakie się wydaje to zawsze człowiek grałby mniejsze kursy.

Play On - Road underdogs of +100 to +200 against the money line (OTTAWA) off 2
consecutive losses against division rivals, playing with 2 days rest
41-19 since 1997.
2-1 this year.

Play ON OTTAWA using in All games after scoring 1 goal or less in their previous game
The record is 20 Wins and 3 Losses for the last 3 season

Play ON OTTAWA using Puck Line in Road games after scoring 1 goal or less in their previous game
The record is 10 Wins and 2 Losses for the last 2 seasons

Typ na czujkę i na trendy.

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik

W życiu bym nie zagrał Bucks. W ogóle do tej pory mi się to nie mieści, że gram coś takiego, ALE -&gt; Linia startowa to +5.5(o której już pisałem) + homedog więc idealnie i mam nadzieje, że ten handicap po raz Enty z rzędu(w NBA) zostanie pokryty. Dallas po mega fizycznym meczu 2 dogrywkach więc pomęczą się dziś. Szkoda, że linia z +5.5 na +4 zjechana, ale wracamy do niej na niższym kursie.✅
Clippersów musi dopaść kryzys. Graja chyba 8 mecz w 2 tygodnie. Duże handi, więc niech Orlando pokrywają ???? ⛔
E: Linia +5.5 w NBA mnie nie zawodzi. W tym sezonie ma skuteczność niesamowitą. Oby tak dalej. ????
Duży czarny ...... za granie długich linii mimo, że wiem iż nie powinienem ????

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik

Kaska przed nocką wpada, więc dokładam ????

Bradley Beal Powyżej 15.5 pkt / 1.80 / Betsson

O ile nie będzie tu blowoutu to linie spokojnie Beal wyrobi ???? ✅

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Pittsburgh Penguins
: Vancouver Canucks

Pens ML / 1.67 / Betsson⛔

Arizona Coyotes
: Los Angeles Kings

Kings ML / 1.67 / Betsson✅

Do obu typów :

NHL | VANCOUVER at PITTSBURGH
Play On - Any team against the money line (PITTSBURGH) off a home win where they shut out their opponent, with a winning record in the first half of the season
90W-27L over the last 5 seasons.
15W-4L this year.

NHL | LOS ANGELES at ARIZONA
Play On - Any team against the money line (LOS ANGELES) off a home win where they shut out their opponent, with a winning record in the first half of the season
90W-27L over the last 5 seasons.
15W-4L this year.

NBA i NFL wkrótce.

Otrzymane punkty reputacji: +3
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Golden State Warriors
: New Orleans Pelicans

Pels +10 / 1.71 / Betsson⛔

Pelicans powinni tu powalczyć. Myślę, że mają odpowiednią ilość talentu i jakości w rosterze, aby napsuć krwi GSW.

NFL odpuszczam bo totalnie nie mam pomysłu na to spotkanie.

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Selekcja z rana zakończona

Dallas Mavericks
: Phoenix Suns

Suns +5.5 / 1.90 / Bet365✅

Nic nie muszę tu dodawać bo jest moja ukochana linia +5.5 więc gramy ????

Toronto Raptors
: Cleveland Cavaliers

Cavs +4 / 1.90 / Bet365✅

Cavs się rozkręcają. Na pewno o wiele lepiej wygląda defensywa, chociaż do dobrego poziomu im wiele brakuje. Wpierdziel dostali niezły u siebie z Toronto jakiś czas temu, więc na pewno będą chcieli się zrewanżować. Może w końcu uda im się wykorzystać brak Derozana w szeregach Raps

???? !

Dziękuje Vegas za linię +5.5 :* Wystawiajcie ją częściej ???? !

Otrzymane punkty reputacji: +12
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Bradley Beal Powyżej 16.5 pkt / 1.75 / Betsson⛔

Ciekawe czy dziś z Nuggets będzie strzelanie czy low scoring game? Wiem jedno Beal to gwiazda, niedługo top SG w lidze i dzięki kontuzji linia mała. Beal jest lepszy niż rok temu i w tym sezonie będę męczył typy na takiej linii. ????

Eric Bledose Powyżej 16 pkt / 1.70 / Betsson✅

Nie ma Thomasa, więc Bledsoe dostanie cięzkie minuty. Obrońców wybitnych przeciwko sobie nie ma. Średnia pkt z poprzedniego sezonu przeciwko Dallas to 27, więc i próbujemy dziś.

Kobe Bryant Powyżej 1.5 celnego rzutu za 3 / 1.70 / Betsson⛔

Nie przepadam za Kobasem, ale jest jednym z najlepszych graczy w historii NBA. Przez całe swoje życie widziałem setki spotkań/tysiące zagrań tego człowieka i wiem jedno. Jeśli będzie chciał oddać 15 rzutów za trzy to to zrobi. Kobe się nie zmienia, nie ufa kolegom. Ktoś oglądał spotkanie z Wizards? Ostatnie 5 minut to w akcji tylko Kobe Kobe Kobe - strata,strata,rzut przy 3 obrońcach itd. Jednak Black Mamba to gracz wybitny. Kobe ma bardzo różne spotkania jeśli chodzi o rzuty zza 7.24 Potrafi oddać po 1/2 rzuty, ale są też takie mecze jak np:
16.11.14 przeciwko GSW gdzie chyba chciał pokazać Splash Bros, że dorównuje im w tym aspekcie. Oddał aż 12 rzutów za 3.
12.11.14 przeciwko NOP oddał aż 11 rzutów, a dzień wcześniej wykonał 10 prób zza 7.24.

Jak wiemy rywalizacja między LALkami a C&#39;s sięga dawien dawna i Kobe zrobi wszystko aby wygrać to spotkanie. W typie jest dużo ryzyka, ale myślę, że kurs kusi i warto zaryzykować ????

Kobe jest pierwszą, drugą, trzecią, czwartą itd opcją strzelecką Lakersów i zawsze tak pozostanie.

https://www.youtube.com/watch?v=O6TAFvXDFXs

Otrzymane punkty reputacji: +1
wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Typy na jutro, ale gram już dziś bo nie mogę się doczekać ????

Hoyer:Luck Jedyne czego się boję to, że Hoyer będzie mega skoncentrowany i zagra np tak jak Fitz tydzień temu. W normalnych warunkach Luck bierze te 200PY jako 1✅

Stafford:Mccown Matek dużo pogra górą. Myślę, że secondary Lions spokojnie poradzi sobie z OL rywali i Staff szybko ogarnie 200 PY✅

Brees:Newton Przecież Newton ledwo 200 PY osiąga, Brees bierze to, no chyba, że Ingram będzie biegał po Panterach.⛔ Jako Kibic NOS moge powiedzieć, że to ich najgorszy mecz od kilku lat....

Peyton:Orton Pfff ????

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Nashville Predators
: Chicago Blackhawks

Preds Ml / 1.77 / Betsson⛔

Perfect spot dla drużyny z Tenn żeby dziś wygrać. Po 1 lubią grać przeciwko Hawks, po drugie Ci są w b2b które w tym sezonie nie jest dla nich jakieś wybitne

Calgary Flames
: San Jose Sharks

Sharks Ml / 1.93 / Betsson✅

Coś mi tu mówi, że Sharks to spokojnie wygraja ????

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Philadelphia Eagles
: Seattle Seahawks

Seattle +2.5 / 1.85 / Betsson✅

Przypominam sobie spotkanie Eagles z 49&#39;s w tym sezonie gdzie byli bezsilni. Dobra grał Foles wtedy, ale całe OL zupełnie nie potrafiło sobie poradzić z rywalami. Dziś czeka ich wgł mnie podobne spotkanie. Obrona Hawks znowu jest na b. wysokim poziomie i powinni sprawić, że Mark Sanchez znów zagra tak jak powinien, czyli 1TD i z 3INT.

Cincinnati Bengals
: Pittsburgh Steelers

Steelers +3.5 / 1.84 / Betsson✅

Raz na kilka spotkań Pan Dalton obsrywa się. Tydzień temu już miał mega fuxa przy swoich 3 INT jeśli dobrze pamiętam. Dziś już tyle szczęścia nie będzie miał. Big Ben zrobi wszystko żeby wygrać to spotkanie dla drużyny Black and Yellow ????

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Sacramento Kings
: Utah Jazz

Jazz +5.5 / 1.91 / Betsson⛔ niestety pierwszy raz w tym sezonie linia 5.5 zawiodła ????
Kto śledzi mój temat wie o co chodzi ????

wojnodrake 5,6K

wojnodrake

Użytkownik
Heat i Raptors bo linia +5.5
Bucks :
Play On - Road underdogs of 10 or more points (MILWAUKEE) - hot shooting team - 4 straight games making &gt;=47% of their shots, after going over the total by 42 or more points total in their last five games against opponent after going under the total by 54 or more points total in their last ten games.
(31W-7L since 1996.)
Stars w NHL
Play On - Home Favorites against the money line (DALLAS) poor closing team-outscored by opp by 0.2+ goals/game in third period, after a blowout win by 3 goals or more
58-16 over the last 5 seasons. ( 78.4% | 34.9 units )
3W-0L this year

Do góry Bottom