B 0 benek222 Użytkownik Luty 18, 2007 #41 mi tez takie cos wysłali to znaczy ze email doszedł do nich
R 0 robsonex Użytkownik Luty 18, 2007 #42 Dzięki z za bonusa. Miałem nawet 20$ z tych 10$, ale później wszystko przgrałem. Trochę przesadzili z tymi 4000 Action Points.
Dzięki z za bonusa. Miałem nawet 20$ z tych 10$, ale później wszystko przgrałem. Trochę przesadzili z tymi 4000 Action Points.
R 0 renton Użytkownik Luty 19, 2007 #43 mi tez takie cos wysłali to znaczy ze email doszedł do nich Kliknij aby rozwinąć... Człowieku czemu na innych forach bukmacherskich wstawiasz mój plik z odpowiedziami do quizu. To nie jest miejsce na takie pytania, ale wolałbym aby nie wykorzystywać moich wypocin bez mojej zgody. To tyle ????
mi tez takie cos wysłali to znaczy ze email doszedł do nich Kliknij aby rozwinąć... Człowieku czemu na innych forach bukmacherskich wstawiasz mój plik z odpowiedziami do quizu. To nie jest miejsce na takie pytania, ale wolałbym aby nie wykorzystywać moich wypocin bez mojej zgody. To tyle ????