Kolego squnisz: W kulturalny sposób skomentuje system Va Bank, który uważasz za dobry i warty grania. To co napisze nie jest atakiem na Twoją osobę! Nie jestem z tych którzy ciągle próbują kogoś krytykować i się wymądrzać. Chcę Ci powiedzieć jedno: system "Va Bank" jest najgorszym systemem o jakim słyszałem. Dlaczego? To co Ci napisze oparte jest na moim doświadczeniu. Wprawdzie nigdy nie grałem tym systemem, lecz puszczałem kupony które mają pewne podobieństwo do tego systemu, a mianowicie niskie kursy. Probowałem kiedys grać tak: kupon za 10 zł , 2 zdarzenia o kursie 1.3 = 16.9 zł do wygrania. Stwierdzam iż jest to bardzo nieopłacalne, w najlepszym wypadku wyjdziesz na 0 , w najgorszym stracisz wszystko!. Dlaczego? Przy kursie 1.10 grając jakąkolwiek stawką musisz puścić wiele kuponów, żeby wykonać zamierzony cel - uzyskać satysfakcjonującą wygraną. W Twoim przypadku są to 23 kupony. Przy 23 kuponach prawdopodobieństwo, że nie wykonasz zadania jest ogromne. Tak Ci się tylko wydaje, że to niby takie proste, a tak nie jest!. Mimo iż jestem nowy na forum trochę lat w tym siedze, podobnie jak koledzy, którzy próbują Ci przetłumaczyć, że system jest badziewny.. a Ty jeszcze zwiekszasz ryzyko bankructwa puszczając dosłownie co popadnie, bez jakiejkolwiek analizy, bez żadnego zastanowienia. Nie obraź się ale z tego co widziałem to te typy ostatnie były wręcz katastrofalne!. Postawiłeś że Lisicki nie wygra z Wozniacki 2-0, przeciez to z Twojej strony niesamowicie ryzykowny typ. Lisicki przecież niszczyła, każdego kto jej wszedł na drogę po 2-0, nawet pokonała w tym stosunku V.Williams, która grała u Siebie. Typ Hertha- Werder -4,5 gola po kursie 1.04 też skandaliczny. Owszem wszedł, ale nie znasz ligi niemieckiej?nie widziałes nigdy wyników 4-4 w tej lidze? nie znasz ofensywnej gry Werderu??. Wystarczy nawet spojrzeć na ich ostatni mecz w PUEFA - remis 3-3 z Udine. Pamietaj nie ma rzeczy nie możliwych, tym bardziej w sporcie. Przykladów sensacji z tego sezonu moglbym Ci podać mnóstwo. Nie ma sensu grać po kursach 1.1 jakis overów, podporek czy wyników meczy.. zagrasz dla przykładu mecz Barcelona- Espanyol u siebie 1X po kursie 1.04 i Barcelona przegrywa.. i teraz wyobraź sobie jaki jest ból jeśli wtopisz.
Ja Ci powiem jedną rzecz. To smieszne, ale mi czesciej wtapiają kursy 1.30 niż np 2.0 , dlatego wole grac kursy minimum 1.50 bo jak wtopi machnę ręką, a jak wtopi kurs 1.20 na kuponie na którym mam niezlą kase do wygrania to chodze struty przez nastepne pare dni ???? ).
Na koniec powiem coś już osobiscie do Ciebie: Nie wymyślaj tu jakis wymówek, że odbiłeś na livie czy coś takiego. Założenie było proste- grasz Va Bank. W portfelu masz 30 euro i już nawet 1 typ zagrałeś za 30 euro wiec w wypadku przegranej zostaje Ci sam portfel, no chyba ze ładny skórzany wiec moze jak zhandlujesz to coś kasy będziesz miał. :-D Tak więc ewidentnie zadania nie wykonałeś! Teraz pozostaje przyjąć to z honorem. Chłopaki zwrócili Ci uwagę w kulturalny sposób.Myslę, że nie żeby Ci dogryźć lecz po to byś skończył z Tym systemem, a Ty obrzuciłes każdego wulgaryzmami, wyzwiskami jakbys miał 15 lat. Na dobrą sprawę kwalifikuje sie to na ostrzezenie. Masz jeszcze szanse wyjsc z twarzą z tego zamieszania i przyznac się do porażki z tym systemem, co zrobisz zależy Tylko od Ciebie. Pozdrawiam ????