Ja chce zagrać tą kolejke LM za bardzo gruba kase wiec sam zabrałem sie za analizowanie spotkań. Moje kupony zjdziecie w dziale "Kupony ze statystykami" Zapraszam do komentowania :!: Moje mecze beda z małymi kursami bo moim systemem na ta kolejke LM sa duble za duza stawke.....
CSKA Moscow - FC Porto 1x
Mistrz Rosji jest dosyć niespodziewanym liderem grupy G
LM, jeszcze bardziej niespodziewane jest, iż viceliderem jest mistrz Portygli- FC Porto majązy tyle samo punktów co Arsenal Londyn. Porto na pewno czuje na soboe oddech zespołu z Londynu co raczej nie pozwala zespołowi, ogromna presja moze zle działac na ten młody zespoł... Jednak gram bespiecznie i daje ten mecz do X. Na CSKA nie wygrał nawet Arsenal Londyn, teraz tempetarury w srolicy Rosji sa jeszcze nizsze,duzo nizsze niż w Portugali. Rosjanie u siebie oba spotkania wygrali po 1:0, FC Porto swoje ostatnie spotkanie wyjazdowe wygrało z absolutnym "aubsajderem" rej grupy. CSKA na pewno bedzie walczy o trzy punkty, lecz renmis nie bedzie niczym strasznym, poniewaz utrzyma jedno punktową przewage nad zespołem z Portugali.
Arsenal FC - Hamburger SV
Arsenal w tym sezonie nie błyszczy i zajmuja bardzi niekozystne miejsce w lidze oraz Lidze Mistów, lecz na awans ciagle maja bardzo duże szanse, lecz aby nie powtórzyc "sukcesu" Manchesteru United z poprzedniego sezonu beda musieli wygrac spotkanie ze słabeuszem, który juz stracił miejsce na awans. Arsenal powinnien łatwie rozprawić się z zespołem z Niemiec i być moze wskoczyc na fotel lidera.....
Benfica Lissabon - FC Kopenhagen
Sytaucja w tej grupie jest bardzo, bardzo ciekawa, wszytkie zespoły oprocz ManU mają praktycznie identyczne szanse na wyjscie z grupy. Oczywiście lepiej maja sie zespoły, które grają mecz u siebie tak jak w tej sytuacje Benfica co znacznie zmniejsza szanse zespołu z Danii.... zespoł z Lizbony w poprzedniej serii spotkań rozgromił zespoł Artura Boruca aż 3:0 dzieki temu maja juz 2 punkty straty do zespołu z Glasgow. Zespoł z Portugali poprostu musie ten mecz wygrac, w zesłym sezonie był w podobniej presji co skoczyło sie zwyciestwem nad Manchestrem United! Wygrana Benfy była by wielką niespodzianką a my nie lubimy niespodzianek :mrgreen: :!:
Inter Mailand - Sporting Lissabon
Inter po fatalnym poczatku sezonu
LM wygrał ostatnie dwa spotkania i musi wygrac trzecie! W meczu w Lizbonie wielki Inter poległ 1:0 po wspaniałej bramce.... Teraz taki scenariusz nie może sie powtórzyć! Jest praktycznie nie możliwy, Inter gra w osttanich tygodniach niezwykle skutecznie, wygtywajac mecze po 1:0(co daje 3 punkty :jezora: ) Inter zajmuje 2 miejsce w tabeli i ma tylko punkt przewagi nad Sportingiem wiec jezeli wygra te spotkanie zapewni sobie awans! A musi wygrac poniewaz na osttanie spotkanie wybiera sie do Monachium.....
Real Madrid - Olympique Lyonnais 1x
Ol ma juz pewny awans z grupy, Real NIE! Zespoł z Madrytu prezentuje ostatnia dobra forme, Lyon wygrało dosyc szczesliwie ostatnie spotkania w lidze po 1:2. Lyon na pewno zagra o trzy punkty, ale nie sa im do niczego potrzebne, jezeli Real przegra te spotkanie niezwykle skomplikuje sobie sytuacje w grupie. Ja jestem niemal pewny, ze Real tego meczu nie przegra sa w zbyt dobrej formie. Nie wiadomo do końca jak ten mecz potraktuje szkoleniowiec OL!
CF Valencia - Olympiakos Pireus
Troche sie boje tego meczu, poniewaz Valenica ma pewny awans ostatnie spotkanie w lidze przegrała aż 3:0, Grecy mimo, iz nie awansuje dalej na pewno zagraja jak o życie. W Grecji padł wynik 2:2, teraz mysle, iz Valenica wygra jedna bramką.....
Przeraszam za błedy i zycze powodzenia w typowaniu